Koji nas ljubljeni ?? O cemu ti ?? Jel ovo ona prica u fazonu ,ako zelis da diskutujes a ne zelis da bez razmisljanja klimas glavom i govoris tako je, odma si pod dnevnicom ??sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:57godrina je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:27Ja sam neznalica jer ovo za mene nisu vrhunski rezultati. U jbt jesu nam se granice i ocekivanja smanjili. Pa dobro ako su ovo vrhunski rezultati da se onda ne sikiramo, znamo na cemu znaci.
Steta, nije to Zeljo u kojeg sam se ja zaljubio i Zeljo kakvog su nam obecavali prije sampanjca sa violinom.
Majstore Željo je puno toga prosao i dobrog i loseg i ako si se zaljubio samo zbog rezultata podhitno se odljubi. Ne volim srat sa ovakvim izjavama al vama trebaju ovakve Željo se voli i kad gubi i kad vodi. Promjena ce aBd bit ja to ne znam nisam informisan ali se nadam a nemojte zaboravit kad je vas ljubljeni bio da smo 6 zaredom izgubili i sad serete oko uplatnica da je on ostao zavrsili bi 9 tu sezonu.
Nisam ja niciji, ok evo imamo savrsenu sezonu, odlican rezultat ne treba nam bolje i ne moze bolje.
Valjal ova