Al zamisli kako mu je dosadno i da nema po cemu da sere, lik pise da mu drugari nece na utakmicu e bzs

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To bi bilo najrealnije, jos Anđušić na X i to je trenutno najbolje sto mozemojohntravolta123 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:33Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Djordzevic Bubanja X
Guliashvili
Hamza Francis
Sutra nesto ovako ?
koje mentalno cijepanje mila majko, dole pise da se protivi unistavanju kluba, a gore isao u inat hordama koji su bojkotovali zbog te iste ajle, mirze i unistavanja klubaEvander je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:43Naravno da hocu, ako nista da se kvalitetno i glasno horski, nahebem majke debelom papak influenseru, kuravelama i lgbt upravi.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:24Nemojte molim vas ni vas dvojica dociEvander je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:18Je li ikad manje intresovanje vladalo za neku Euro tekmu Sarajeva? Nevezano za rezultat sutra, daj Boze i 10 000 da bude u revansu na Kosevu. U slucaju loseg rezultata, posjeta ce biti potop. Od nas 8, koji smo isli prosle godine protiv Torpeda, sestorica mi se nasmijala kad sam ih pitao idemo li na utakmicu.
Vjerujem da je upravo ovo lgbt uprava i zelila, da otjera navijace, da mogu od kluba raditi sta zele.
Jasno je da zelite rastjerati sve sa stadiona, ali uvijek ce nas biti, koji ce se bar na neki nacin protiviti unistavanju kluba.
Pitao bih te ja da li je faca da si kojim slučajem na mjestu igrača.
Ja sam uvijek za taj bezobrazan pristup prema igracima, kao sto je husref imao.
Jedva čekamo da vidimo, hoce li to donijeti rezultat u vidu nekih trofeja.
Covjek centralni vezni i da sad dolazi na ovih 36 već koji su tu, klasična menadžerska šuplja.
Popishaj obojicu.Lucas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:28U zadnjoj rečenici si sve rekao. Meni dvojica jarana neki dan rekoše, da nece nogom kročiti na Koševo, dok Potura i Numanovicka ne odu iz kluba.Evander je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:18Je li ikad manje intresovanje vladalo za neku Euro tekmu Sarajeva? Nevezano za rezultat sutra, daj Boze i 10 000 da bude u revansu na Kosevu. U slucaju loseg rezultata, posjeta ce biti potop. Od nas 8, koji smo isli prosle godine protiv Torpeda, sestorica mi se nasmijala kad sam ih pitao idemo li na utakmicu.
Vjerujem da je upravo ovo lgbt uprava i zelila, da otjera navijace, da mogu od kluba raditi sta zele.
Anex je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:32Boli nekoga qrac što vi nećete doći,ko je navikao dolaziti on će i doći,pravi navijači će dati podršku bez obzira ko je u upravi,naprijed bordo bijeliLucas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:28U zadnjoj rečenici si sve rekao. Meni dvojica jarana neki dan rekoše, da nece nogom kročiti na Koševo, dok Potura i Numanovicka ne odu iz kluba.Evander je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:18Je li ikad manje intresovanje vladalo za neku Euro tekmu Sarajeva? Nevezano za rezultat sutra, daj Boze i 10 000 da bude u revansu na Kosevu. U slucaju loseg rezultata, posjeta ce biti potop. Od nas 8, koji smo isli prosle godine protiv Torpeda, sestorica mi se nasmijala kad sam ih pitao idemo li na utakmicu.
Ako on dodje da odgodim godišnji,da pišem kad budu grupne faze konf
Ovome uspjeh zadrzati se negdje 6 mjedeci. Idealan za raskid ugovora a jos vezni, suho zlato menagerstva, trčkaraj i vracaj loptu golmanu i stoperima a kompilacija ce se napraviti nekako
Sinanova šuplja, ne palite se džabe.
Dijelim misljenjeholyman je napisao/la: ↑11 jul 2024, 00:10Ja sam uvijek za taj bezobrazan pristup prema igracima, kao sto je husref imao.
To ti je nekako kao sa komsinicama, i ovim sa grbavice a i onim preko drine.
Svi smo bili u situacijama da sa nekim ljudima ne vrijedi drugacije postupati, moras tako i samo takav jezik razumiju.
E to su nasi igraci zadnjih 8 godina.
Neko to prihvati i postane jos bolji poput rahmana, vladana, djokana, a neko gleda da unisti svlacionicu zbog trenera koji mu je nesto opsovao na treningu.
Zato i gledamo ovaj bolikurac godinama. Nema volje, nema identiteta. Nema stranca poput Velkoskog da osjeća Sarajevo.
Zato i nisu uspjeli vasoski, sablic i simon kod nas.
Trenutno korisnika/ca: MokraKifla i 14 gostiju.