Tako je buraz, samo se ne smijete predati, klonuti duhomanonymousHD je napisao/la:
Uglavnom, ne treba da se predamo, mislim da imamo šansi protiv njih, samo treba polako..
HALA MADRID!
Doci ce i ta pobjeda nekad...
....valjda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Tako je buraz, samo se ne smijete predati, klonuti duhomanonymousHD je napisao/la:
Uglavnom, ne treba da se predamo, mislim da imamo šansi protiv njih, samo treba polako..
HALA MADRID!
Ne osjecam potrebu tebi objasnjavati odkad navijam za Barcu .Los_Blanos2 je napisao/la:Ti nemas pojma jarane, odkad si fan Barce 3,4 godine..xaviesta je napisao/la:Navijaci slavnog kluba iz Madrida raduju se navucenom bodu protiv Barce kao da su titulu osvojili, jadno
Dosta trofeja RM ima, ali ovaj 1-1 sa 10 igraca![]()
LBJ MVP je napisao/la:Ma pojeli smo ih nek pričaju šta hoće![]()
Pepe drobilica
Jbt ja sam vidio Carvalha na terenuVolimLiverpool je napisao/la:Toliko gluposti na jednom mjestu,zaista nevjerovatno i to sve od jednog lika (ne,nije u pitanju @Bosco).
A zašto Carvalho nije igrao ?
http://www.****.com/Amar Dzeko je napisao/la:Ima gdje stavljen snimak utakmice ?
Otkud znaš? Da se nisi poturio?Madridism je napisao/la:sta je gera peeder uso ovdje
Au napredujes jos malo i eto te Paja 2Bosco je napisao/la:Kakve kolosalne prilike je Real propustio, joooooj. Ona šansa Khedire, a tamo mu sam igrač. Pa Adebayor sam ondje, mogao je spustit loptu i zabit golčinu, pa onda ona lopta Ozila da je prošla, šansa Pepea i stativa. Joj pa trebao ih je kraljevski klub večeras nakantat.
Hala Madrid !
JEST SA DESET IGRACA ALI PENALA NEMA NIGDJELBJ MVP je napisao/la:Ma ove sa 10 su neprocjenjive sjećam se one na Campu Carlos dobi crveni nezaskuženo(ali to se podrazumijeva) i na kraju im ga Ronaldo debeli utrrpaLos_Blanos2 je napisao/la:Ti nemas pojma jarane, odkad si fan Barce 3,4 godine..xaviesta je napisao/la:Navijaci slavnog kluba iz Madrida raduju se navucenom bodu protiv Barce kao da su titulu osvojili, jadno
Dosta trofeja RM ima, ali ovaj 1-1 sa 10 igraca![]()
Imao sam bolje mišljenje o tebi cccgeronimo je napisao/la:Otkud znaš? Da se nisi poturio?Madridism je napisao/la:sta je gera peeder uso ovdje![]()
Ne možeš ni u dobru ni u zli izvući čovjeka od ovih realovaca, da si pita.
Da li im prišao toplo ili 'ladno, oni ga isto primaju.![]()
Ima tu dobre raje i zbog njih sam malo navr'o ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.