Pa što vi ne radite koreografije, u čemu je problem?nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
Pet koreografija na dvije Evropske utakmice, ili slabo pamcenje imas ili si mozda samo glup, a mozda i oboje. Moze neka vasa sa Evrope ove godine?Morpheus je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:18Pa što vi ne radite koreografije, u čemu je problem?nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
ma boli me k nego mi smijesno koliko ste malen klub i kako vas ne bi nigdje bilo da vam nema necaka. Grbavica sinoc haman puna a rezultata godinama ni na mapi, ova godina i nedavna desavanja u Evropi su najbolja godina za Borac u barem poslijeratnoj historiji a u gradu od 200 hiljada skoro ljudi sa Borcem kao jedinim klubom sa nekom iole bazom navijaca dodje 1000-1500 ljudi na utakmicu.
Nema, ne vole Banjalučani Borac !feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:23Nisam upratio
Sto nema navijaca na stadionu ? Ima li neki razlog ili ?
Izborili smo evorpu, ovo nas ne zanimafeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:23Nisam upratio
Ok pošteno. Mada je to brend, trebo bi on imat bazu daleko siru od grada.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:24Nema, ne vole Banjalučani Borac !feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:23Nisam upratio
Pa sam si rekao da jedna grupa radi koreografije, pa ja te pitam što vi ne radite? Mislim da bi morali početi, ovo nema smisla više.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:21Pet koreografija na dvije Evropske utakmice, ili slabo pamcenje imas ili si mozda samo glup, a mozda i oboje. Moze neka vasa sa Evrope ove godine?
A ako pricamo o koreografijama u domacim takmicenjima, tu pogotovo ne mozete sa nama.
Kako bre jedna grupa? Pa rade valjda i delije i ostali?nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
Realno ovo Borac igra sa pola gasa...Sloboda odron od ekipe, nažalost.