FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je Zoran i postavio da bude negledljivo ali da 0 izvucemo.
-
- Kontakt:
0-2 do kraja
- Maroon1946
- Kontakt:
Pa nije toliko lose u pravu si. Idemo na kontre i imali smo 2 ok napada pogotovo onaj sut Catakovica. Ljudi su uzdigli Aktobe ko da je Real Madrid a realnost je da se moze proci pogotovo na Kosevu. Iskreno lici mi na ekipu koja ce se boriti za cetvrto mjesto, ko zna ima jos vremena za pojacanja.scholsey je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:52Uzeći u obzir da je prva službena utakmica novog trenera, koji je tu 20ak dana, u gostima protiv solidnog protivnika (jačeg nego i Veležov i borčev) u takmičarskoj formi - ovo je i više nego solidno.
Ne serite plaho. Da ovako ostane, tjeraćemo kad se vrate.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 11 jul 2024, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Aktobe je ozbiljna ekipa za nas. Mi bi protiv Torpeda ili ovog laznog Intera bili u nekim sansama za prolaz.
Grob ih yebo, ovdje nema 2 eventualno 3 igrača da kažeš da znaju nešto. Sramota ko sve ima priliku da igra u ovom dresu. Zekiću svaka čast na živcima s kakvim kladama mora da radi
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 11 jul 2024, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ste u pravu. Znalci.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Memisevic
Gojkovic
Gojak
Besic
Čatić
Vukotic
Cimirot
Hasic
Dino Hotic
Fiolić
Kad budes Mirvicu odrijesii kesu i dao 3x vise ovim igracima nego sto imaju platu tamo gdje su igrali bice nekog hajra.
Pa ti se mozda i vrate te pare kroz Evropu
Pa ti se mozda vrate te pare jer ces uz ovakve igrace napraviti jos boljeg Buljubasica i jos Buljubasica.
Gojkovic
Gojak
Besic
Čatić
Vukotic
Cimirot
Hasic
Dino Hotic
Fiolić
Kad budes Mirvicu odrijesii kesu i dao 3x vise ovim igracima nego sto imaju platu tamo gdje su igrali bice nekog hajra.
Pa ti se mozda i vrate te pare kroz Evropu
Pa ti se mozda vrate te pare jer ces uz ovakve igrace napraviti jos boljeg Buljubasica i jos Buljubasica.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 11 jul 2024, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma nije ovaj aktobe jaci od nas puno, nama bi poluozbiljna ekipa tipa Zrinjskog dala do sada 3 gola koliko smo losi. Ova "pojacanja" iz Srbije su uzas. Ako bi potencijalno prosli, Spartak bi nas satro.
-
- Kontakt:
Samo mi nije jasno zasto Jovic, Đorđević i Rockov odmah dobijaju šansu....
Rogić kakav god da je morao je početi.
Za Julardžiju ko god šta govorio lego bi nam sad sa svojom trkom i zna povući loptu.
U principu sve sto smo i ocekivali i znali, ne znam čemu sad kuknjava i pljuvanje na novo ispočetka, kao da smo prije ove tekme bili top ekipa.
Rogić kakav god da je morao je početi.
Za Julardžiju ko god šta govorio lego bi nam sad sa svojom trkom i zna povući loptu.
U principu sve sto smo i ocekivali i znali, ne znam čemu sad kuknjava i pljuvanje na novo ispočetka, kao da smo prije ove tekme bili top ekipa.

- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ma znali smo izgubiti i od dosta slabijih na Kosevu, tako da sve je moguce. Nego kontam, pozelio sam se Koseva i utakmica, pa bar da je aktivan rezultat i da probamo na ho ruk proci dalje. Mada ne ulijeva nadu ova ekipa nikako, ne za Europu, nego generalno i za BiH prvenstvo. Tanko skroz.10.Skoro je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:50Ja imam osjećaj i da dobijemo ovdje da bi na Koševu izgubili i ispali. Ovi imaju par ozbiljnih igrača npr desetka, ovaj Ekvadorac, Romero...betrezengorbachev je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:46Da je nekako prezivjeti i otici neporazen, na Kosevu bi to bilo bolje. Jbg, nije da nismo znali da su pojacanja tanka i da nemamo ekipu za nesto vise.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Djordjevic i Bubanja ce biti pojacanja i pokazat ce se ! Jovic tanak, valjda traze lijevog beka.
Rockovu fali utakmica, i dalje smatram da je dobar golman, ali treba mu vremena da se vrati.
Ne znam sta ste ocekivali, ovo je ok obzirom da su jaci od nas, da su uigrani, i da mi jos nismo zavrsili odlaske/dolaske !
Rockovu fali utakmica, i dalje smatram da je dobar golman, ali treba mu vremena da se vrati.
Ne znam sta ste ocekivali, ovo je ok obzirom da su jaci od nas, da su uigrani, i da mi jos nismo zavrsili odlaske/dolaske !
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 11 jul 2024, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Đorđević, Bubanja i Keremeh najbolji a suđenje no comment... 

-
- Kontakt:
Par puta smo vezali nekoliko pasova i došli u dobre situacije, treba malo hrabrije, previše se bojimo lopte. Realno tanki smo al može se igrati s Aktobe. Mi imamo dosta veznih igrača al nama treba igrac tipa crepulje pa Ihtijarevic
bi dobro došao, jednostavno fali neko ko ce mirno primiti loptu okrenuti stranu zadržati malo loptu povezati redove. Francis daleko najbolji Guly bi mogao isto praviti probleme ovi su tanki nazad .Hajdeee Sarajevoooo

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 jul 2024, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Covjek postavio ekipu da izvuce nulu, jer su nam vece sanse na jednu utakmicu na Koševu, konstantno nam 5 igrača stoji nazad. Ne kontam šta ste očekivali od ekipe koja sa priprema dolazi na utakmicu, a ovi odigrali pola sezone već, 4 nova igrača u prvih 11 danas.
Eto trebalo bit 3 0 za nas do sad, sat prije utakmice svi molili boga da izgubimo 1 razlike
Eto trebalo bit 3 0 za nas do sad, sat prije utakmice svi molili boga da izgubimo 1 razlike
- TurkishAirlines
Ako nista, lijepo izgledamo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sta pricate kakva borba za 4 mjesto nama prva utakmica ovi u pola sezone aktobe bi u nasoj ligi bili u top 3 sigurno
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- skullcrusher
- Kontakt:
Od ovih novih "pojacanja" niko ni u Igmanu ne bi mogao igrati.
Nikad losiji prijelazni rok i skauting.
Nikad losiji prijelazni rok i skauting.
Al ocam citam i ne vjerujem. Sta ste ocekivali vi ba?
Prvo igramo protiv bas ozbiljne ekipe koja je vidi se u takmicarskoj formi.
Par igraca kod njih moze komotno u puno jace ekipe.
Mi neuigrani sa nekoliko igraca koji jednostavno nisu taj nivo. Ovo sto smo odigrali prvo pol je skroz solidno s obzirom na sve. Malo vise koncentracije u kontrama gdje se moralo bolje odigrati pas.
Pohvalan je pristup i agresivnost definitivno.
Jovic ovekivano tanak. Djordjevic i Bubanja pojacanja.
Prvo igramo protiv bas ozbiljne ekipe koja je vidi se u takmicarskoj formi.
Par igraca kod njih moze komotno u puno jace ekipe.
Mi neuigrani sa nekoliko igraca koji jednostavno nisu taj nivo. Ovo sto smo odigrali prvo pol je skroz solidno s obzirom na sve. Malo vise koncentracije u kontrama gdje se moralo bolje odigrati pas.
Pohvalan je pristup i agresivnost definitivno.
Jovic ovekivano tanak. Djordjevic i Bubanja pojacanja.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 11 jul 2024, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- TurkishAirlines
Zahladnilo je sad, idemo po pobjedu na svjezinu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Galantni, galia95, Google Adsense [Bot], HordasFks, HZbec, Mana, WeekendOffender, Zagor i 70 gostiju.