FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2011, 00:30

geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Neuer je konstantno dobar zadnjih 3-4 sezone jedinica Elfa mlad..eh sad staviti Krafta u siti koš nakon par dobro odigranih partija ne ide..volio bi da ostane ali postaje pravo arogantan...
postaje arogantan, mladi kraft? kako si to zakljucio, sviju ti?
neuer nikad nije bio konstantno dobar, 3 dobre tekme, 1 pusha! skloniji je kiksevima vise nego sto vi mislite/vjerujete.
nek´ vam bude na umu da u slucaju kraftovog ostanka (daj boze) ostaje i 20+ miliona, koja su potrebnija za druga mjesta u ekipi, gdje kudikamo vise skripi.
Kako nije kad već postavlja uslove u slučaju dolaska drugog golmana momak ne želi na klupu i očito se boji konkurencije jer bi imao nasuprot sebi Neura a ne kao dosad oronulog Butta..koliko je Neuer dobar pokazuje činjenica da ga veliki Alex Ferguson želi vidjeti na Old Traffordu...znam ukoliko ostane Kraft ostalo bi 20-25 na kontu te pare bi se mogle poslati za Coentra...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 feb 2011, 00:31

Hoce oni reprezentativnog golmana! Znate i sam da je Uli govorio za rensinga da ce taj braniti u svabe a sad samo moze raditi ko frizer il nek pravi metle
Thomas Müller - Fußballgott

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2011, 00:34

Saurman je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Neuer je konstantno dobar zadnjih 3-4 sezone jedinica Elfa mlad..eh sad staviti Krafta u siti koš nakon par dobro odigranih partija ne ide..volio bi da ostane ali postaje pravo arogantan...
neuer nikad nije bio konstantno dobar, 3 dobre tekme, 1 pusha! skloniji je kiksevima vise nego sto vi mislite/vjerujete.
nek´ vam bude na umu da u slucaju kraftovog ostanka (daj boze) ostaje i 20+ miliona, koja su potrebnija za druga mjesta u ekipi, gdje kudikamo vise skripi.
Kako nije kad već postavlja uslove u slučaju dolaska drugog golmana momak ne želi na klupu i očito se boji konkurencije jer bi imao nasuprot sebi Neura a ne kao dosad oronulog Butta..koliko je Neuer dobar pokazuje činjenica da ga veliki Alex Ferguson želi vidjeti na Old Traffordu...znam ukoliko ostane Kraft ostalo bi 20-25 na kontu te pare bi se mogle poslati za Coentra...
Nisu to nikakvi uslovi , vec vidi lik da nema kruha ako Neuer dodje i zeli da ide . Svaki normalan igrac tako razmislja ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 feb 2011, 00:36

geronimo je napisao/la:
Potpuno se slazem, Neuer je isto jako arogantan golman, sklon pocetnickim greskama,,ja sam za opciju da se Kraftiću da dobar ugovor i broj 1 na ledja, a novca namjenjen Neueru damo mega stoperu ili lijevom beku
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 feb 2011, 00:41

Saurman je napisao/la:Kako nije kad već postavlja uslove u slučaju dolaska drugog golmana momak ne želi na klupu i očito se boji konkurencije jer bi imao nasuprot sebi Neura a ne kao dosad oronulog Butta..koliko je Neuer dobar pokazuje činjenica da ga veliki Alex Ferguson želi vidjeti na Old Traffordu...znam ukoliko ostane Kraft ostalo bi 20-25 na kontu te pare bi se mogle poslati za Coentra...
te uslove on ne postavlja bas od juce, nego je svima dao do znanja kakve ambicije ima. momak, ustvari covjek (jer je vec ozenjen kao i müller) vjeruje u sebe i zna vrlo dobro, da, ako dovedu neuera (kao jednog od boljih golmana u njemackoj) nece bas dobijati sansu, onakvu kako misli da zasluzuje.
golmani se ne smiju igrati bas po tom pitanju, jer sjedenjem na klupi, ne mogu bas iskazati svoj talenat. a kraft ga ima definitivno.
jos nesto...drzim palceve da ga fergie uzme. mislim na neuera, naravno. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 feb 2011, 09:41

MENI NIJE JAStNO D ANAKON 5 TEKMI VI MOŽETE RPIČATI O kRAFTU I JOŠ GA USPOREĐIVATI SA nEUEREOM. kODA NESLUŠATE STRuČNJAKE I PRI TOM nemislim na sebe (sorry za C lock). Ljudi neuer ima PK više tekmi u nogama, ima više iskustva, dokazo se, bio kritiziran, prošao je sodomu i gomoru i kaj je najbitnije Neuer je SADA u ovom trenutku, NAJBOLJI GOLMAN SVIJETA: Znači neće on to biti za godinu, dvije, tri kao što bi to MOGAO kraft biti , nego je on to SADA. I ja kao navijač Bayerna želim na svom golu NAJBOLJEG GOLMANA SVIJETA; ako ga mogu imati 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 feb 2011, 10:08

izgleda zaborvljate ko je bio igrac utakmice kd smo igrali protiv intera :)
ako bi (g)nojo i dosao to znaci da ce kraft krenuti put gelzenkirhena...
i opet ce salke imati boljeg golmana.
geronimo je napisao/la: neuer nikad nije bio konstantno dobar, 3 dobre tekme, 1 pusha! skloniji je kiksevima vise nego sto vi mislite/vjerujete.
slika

nojjer ili da kazem tomo piplo II... :lol:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: secer, dana/u 26 feb 2011, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 feb 2011, 10:09

Pa to ti šečeru i kažem. On je te sve gluposti prošo. kraft nema dovoljan broj utakmica da sagriješi bludno pa je normalno da nemreš naći neke njegove takve greške. Valjda razumiješ to. Te dječje pogreške je neuer "prebolio"...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 26 feb 2011, 10:19

anton 1983 je napisao/la: NAJBOLJI GOLMAN SVIJETA: Znači neće on to biti za godinu, dvije, tri kao što bi to MOGAO kraft biti , nego je on to SADA. I ja kao navijač Bayerna želim na svom golu NAJBOLJEG GOLMANA SVIJETA; ako ga mogu imati 8-)
:o
Pa znaci da sada predje u Bayern, ja ne bih toliko ne objektivan bio i to rekao. Jesil ti kada cuo za: Buffona, Ikera Casillasa, Petra Cecha, da ne nabrajam dalje.

Da si ti mozda rekao kako je on jedan od najvecih talenata mozda bih se mogao sloziti sa tobom, ali opste poznata cinjenica je da golmani svoj vrhunac karijere dozivljavaju oko 30 godine, tako da Neuer se ne moze u tu klasu svrstati. Samo u prosloj sezoni je primio par golova, na koje se covjek moze samo nasmijati.

Inace, moj stav je da isprobamo Krafta do kraja sezone, ako se pokaze, zasto ga pustiti da ode, odnosno zasto dovesti Neura. Momak ako bude branio na ovom nivou, na kojem trenutno brani, svakako MORA ostati.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 feb 2011, 10:22

Najveci problem oko Neuera je taj sto dolazi sada.Dok smo gledali Rensinga na golu, pa onda privikavanje Butta bili smo bez prave opcije na golu. Prave opcije u smislu da imamo golmana na duze staze.
Toliko vremena proslo, nismo doveli adekvatnog nasljednika Kahna i treba sad da ga dovedemo kad se na golu pojavio dijamant. Pojeo bih se da moram gledati Krafta na golu neke druge ekipe kako se razvija u najboljeg na svijetu.

Meni su te stvari skroz nelogicne. Neuer jeste dobar golman, ali cijena pod koju ga dovodimo je prevelika, a ovdje ne mislim o eurima kada govorim o cijeni, vec talentu kojeg guramo u stranu.

P.S. Neuer nikada nece bit navijac Bayerna.
#divovi

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 feb 2011, 10:24

anton 1983 je napisao/la:Pa to ti šečeru i kažem. On je te sve gluposti prošo. kraft nema dovoljan broj utakmica da sagriješi bludno pa je normalno da nemreš naći neke njegove takve greške. Valjda razumiješ to. Te dječje pogreške je neuer "prebolio"...
A ne bi se ja bash slozio s tobom u potpunosti! Sjeti se malo prosle sezone Neurovih istrcavanja na pola centra i jeftinih golova! Kraft dosad nije napravio niti jednu glupost osim protiv Kolna u onoj utakmici! Zar nije bolje stavit svojeg golmana u ovoj sezoni koja je u domacem prvenstvu vec izgubljena nek se kali nek skuplja iskustvo?
Po meni je Kraft dosta bolji od Neuera! Ja se sjecam samo jedne fantasticne utakmice Neuera a to je u LP protiv Porta prije par godina!
Stern des Südens

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 26 feb 2011, 10:52

Krajnje je nepotrebno sad diskutovati o Neueru kad nas cekaju vazne utakmice. Zaista ponekad ne razumijem upravu Bayerna. Umjesto da stvore atmosferu u kojoj ce Kraft razmisljati samo o predstojecim utakmicama sad su mu svojim izjavama natovarili teret da razmislja sta ce i kako ce ako dodje Neuer. Zaista nemaju tajming. Ponekad se ponasaju ovi iz uprave ko amateri!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 feb 2011, 10:57

guber90 je napisao/la: Pa znaci da sada predje u Bayern, ja ne bih toliko ne objektivan bio i to rekao. Jesil ti kada cuo za: Buffona, Ikera Casillasa, Petra Cecha, da ne nabrajam dalje.
Pa samo ti nabrajaj, no isto tako gledaj kaj rade Buffon i Čech ;) , a sad ajde mogu se složiti za Cassiliasa. No poanta priče je da on spada u ovu družinu 8-) Ko god to nemisli ****, nije u toku :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 feb 2011, 11:35

Uefin tim kola. Tri Bavarca. 8-)

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 26 feb 2011, 13:39

Neuer je u prošlosti pravio katastrofalne greške, ali ove sezone njegove golmanske kvalitete su dovedene skoro do perfekcije. Uz Casillasa trenutno najbolji golman svijeta.
Neka nama Krafta, zašto bacati tolike milione, zašto se igrača koji puno obećava tako lako odreći, zašto dovoditi čovjeka koji je nekoć čupao korner-zastavicu usred Minhenske Arene :shock: .
Kraft ima urođene reflekse što je glavni preduslov da bi se postalo sjajan golman. Još poraditi na nekim sitnicama:kontroli lopte, ispucavanjima i istrčavanjima, i imamo golmana ogromnih sposobnosti. Ali naše glavonje su zagrizle za Neura :roll:
4-4-2 :roll: , najviše me nervira što razni sajtovi i dalje prenose njihove informacije :evil:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 feb 2011, 14:09

Sad su se počeli koplja lomiti oko mladog Krafta. Ja sam od početka stao na njegovu stranu i uvijek ću biti. Ako se dokaže u ovoj polusezoni (vremena ima i prilike sasvim dovoljno), ja sa ZA da ostane na golu i pretekne po veličini velikog Olija. Toliko me frajer zadivio protiv Intera da u potpunosti stojim iza ove rečenice.
Kažu nema dovoljno iskustva - ima frajer ispred sebe 3 fronta i iskustvo će doći samo po sebe :D :D :D Bitno je samo da dobije na samopouzdanju, a to je ono što je Rensingu falilo. Mada je on dobio težak teret na leđa, jer je trebalo odmah poslije Kahna stati na gol... A koji mladi igrač bi to mogao podnijeti :roll:

Nego, od mene danas nema statistike, jer je na novoj temi Klopp postavio sasvim dovoljno. Samo ću da spomenem dosadašnje duele i omjere:
* u dosadašnja 83 susreta, Bayern ima 38 pobjeda, 26 remija i 19 poraza
* kao domaćin Bayern ima omjer: 26 pobjeda, 9 remija i 6 poraza
* na Allianz Areni smo odigrali 5 utakmica i imamo 4 pobjede i 1 remi
* zadnji domaći poraz od BvB je bio 12.10.1991. godine i utkamicu je pratilo svega 27 000 duša. Tada je bilo 0:3
* u zadnjih 10 utakmica u BL imamo omjer 7 pobjeda, 2 poraza i 1 remi
Sent from my Philips Smart TV.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 feb 2011, 19:04

Grozan Bastuber kao i odbrana, al napad nam je strasan, jedino bi mozda Mullera zamjenio, probao bi sa Kloseom umjesto njega. Odlicna tekma za sada.
Volim te Zeljo!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 feb 2011, 20:32

razočarenje veliko uzas stvarno tri komad da nam uvali borusija na domaćem terenu katastrofa svinjo svinjo jbm.sve zbog tebe izgubismo utakmicu razocarenje veliko eto vam vam veliki gomez kojeg neki hvale na sve strane nista 0 i sam neka neko kaže da nije kloc gomez .riberyu svaka čast roben nikakav zatvorili ga skroz nista nije mogao nije mi jasno zasto je galonj izveo gustava dok je i grao mogli smo nešto uraditi ulaskom krosa nista stvarno nemam riječi tako sam frustrina ne pamti da sam ovako bio ljut i razočaran.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 feb 2011, 20:35

kako stvari stoje morat ćemo se izgleda boriti za 3 mjesto za kvalifikacije za LP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 feb 2011, 20:41

matere mi ovi nasi koda hljeba nisu jeli ono je prosto nevjerovatno kako im igrači lopte oduzimaju žalostno odbrana ne znam sta da kažem, badstuber je posebna priča haj sve i nekako mogao sam oprostiti bio je povrijeđen pa nakon toga da mu treba vremena da se vrati u formu ali izgleda da je on skroz propo propali talent povlačim sve sto sam ikada mislio pozit.kao o budućem velikome stoperu razočaro me je totalno.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.