Kroz Rogića lopte prolaze a i na centaršutevima je upitan. Ovaj ima dobar refleks, dobro pokrije ugao kad izađe, al procjena centaršuta kao da sam ja na golu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Grbavica izvukla prosjek: Željo imao podršku kao svi ostali klubovi zajedno 

Kupila se pretplata za ChatGPT.SedrenikHz je napisao/la: ↑20 avg 2024, 07:58Zasto nam pjene ovoliko zemunci pojedini?
Lagano decki, opustite se, nakon 10 godina poceli ste i vi malo lopte da igrate, uzivajte u svome footbalu.
Zasto se klub koji se zadnjih godina borio vise za opstanak nego za trofej brine o FKS ?
I onda me ovi zeljovci dodju i pitaju zasto mislis da imamo kompleks od FKS ?
Pa sta bi bilo da kojim slucajem imamo u zadnje 4 god 3 titule..
Sta kazu nije za crvenog bilo![]()
Samo se nemojte djeco puno sikirati, ubit ce vas veliko Sarajevo !
Sto se tice posjete kako je vrijeme variralo, dobro je i ovo doslo. Da imamo krov, dolazilo bi nas bar po dvije grbacive![]()
Neki se zazelili lijepe igre pa ih bude 10 hiljada, drugi se razmazili i ocekuju da Turkes uzme na centru loptu, predje sve i petom zakuca![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jos ti Pranjicu sine pure moras pojest´ da bi gospodina Zekica pobijedio.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 00:14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo se nešto ovako nije desilo na našim službenim pressicama poslije utakmice
Jaaaaoooo bruke
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A vidi ga, kao da je krenuo u Akvu na Jelenu Karleušu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I meni je frajer presmiješan. Slažem se.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 00:14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo se nešto ovako nije desilo na našim službenim pressicama poslije utakmice
Jaaaaoooo bruke

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vjetar 
Grmljavina
Kisa
Nema krova
6000 ljubitelja ekstremnih vremenskih uslova
Samo oni Zvezda i Hajduk
Grmljavina
Kisa
Nema krova
6000 ljubitelja ekstremnih vremenskih uslova
Samo oni Zvezda i Hajduk

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pranjic nije mogao da vjeruje da čemu je prisustvovao, brutalna kradja Goška.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
uzjasi taj bicikl i zapedalaj

- 1 9 4 6 -
Yebo majku reko bi covjek fakat kisa padala citavu utakmicu. Ja na metalcu film gledo, pale 3 kapi kise, a film je bio u istom terminu kad i utakmica.
FKŽ !
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mojne tako, ipak je bio ponedeljak u 21.00, vrijeme spavanju, uzmi u obzir da vecina raje tad radi, pritom imas i sff, a da ne pricamo o oluji koja je poharala grad sinoc.
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko priče oko posjete, Čelikovi se isto tako hvale, kaže najveća posjeta u kantonalnoj, pa federalnoj, a da vidiš tek u kupu kad dođe Sarajevo...
Hajmo se smijati Zrinjskom i Borcu, igraju Evropu, a po 500 ljudi ih gleda.
To ti je u rangu onog vica babo jedu meso kod komšije a mi krompir, ko ih j...što nisu i oni sijali.
Hajmo se smijati Zrinjskom i Borcu, igraju Evropu, a po 500 ljudi ih gleda.
To ti je u rangu onog vica babo jedu meso kod komšije a mi krompir, ko ih j...što nisu i oni sijali.
Koševo Zapad
Bilo je povjetarca a povjetarac zna biti opasan za bubrege.Ganola1921 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:12Mojne tako, ipak je bio ponedeljak u 21.00, vrijeme spavanju, uzmi u obzir da vecina raje tad radi, pritom imas i sff, a da ne pricamo o oluji koja je poharala grad sinoc.
Što je najgore od svega, ovaj naš amater od takvih bezazlenih situacija stvara golove protivnicima. Ima nevjerovatan talenat da od čiste situacije napravi mat poziciju.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Meni su smiješni ovi pokušaji "ismijavanja" posjete na Koševu. Ko vam drma kavez? 3/3 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Meraak1921
- Kontakt:
Razumljivo je da je radni dan i termin početka susreta od 17 sati nepopularan za ljubitelje nogometa, ali ovo je zaista sramotna posjeta.Ejnur je napisao/la: ↑20 avg 2024, 01:55Sreca pa dijelimo isti grad,inace da ne dijelimo mislili bi da je u njihovom gradu u najmanju ruku padao grad 5h a ne mala kisica 3 sata prije utakmice
Mada realno 6 hiljada za radni dan i za njih uopste nije lose bez zajebancije,znali ste vi biti prvaci i da vas dodje 500-1000. https://www.klix.ba/sport/nogomet/sramo ... /190424113
Mada realno i od ovih 6000 bar 1000 se dodatno nafuralo da dodje nakon sto su vidjeli dobro ispunjenu Grbavicu,al opet ponavljam respektabilna brojka za vas i ne vidim razlog zasto se palite nesto i ljutite.
S pravom se može postaviti pitanje zašto Nogometni savez BiH kao jedan od uslova za učestvovanje u Premijer ligi BiH postavlja reflektore kada se susreti igraju radnim danom od 17 sati?
Baš, nevjerovatno kakva seljačina. A crveni čist ko suza, onakvim startovima se lome zglobovi i tetive, i dolazi do najtežih povreda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bvsic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:34Razumljivo je da je radni dan i termin početka susreta od 17 sati nepopularan za ljubitelje nogometa, ali ovo je zaista sramotna posjeta.Ejnur je napisao/la: ↑20 avg 2024, 01:55Sreca pa dijelimo isti grad,inace da ne dijelimo mislili bi da je u njihovom gradu u najmanju ruku padao grad 5h a ne mala kisica 3 sata prije utakmice
Mada realno 6 hiljada za radni dan i za njih uopste nije lose bez zajebancije,znali ste vi biti prvaci i da vas dodje 500-1000. https://www.klix.ba/sport/nogomet/sramo ... /190424113
Mada realno i od ovih 6000 bar 1000 se dodatno nafuralo da dodje nakon sto su vidjeli dobro ispunjenu Grbavicu,al opet ponavljam respektabilna brojka za vas i ne vidim razlog zasto se palite nesto i ljutite.
S pravom se može postaviti pitanje zašto Nogometni savez BiH kao jedan od uslova za učestvovanje u Premijer ligi BiH postavlja reflektore kada se susreti igraju radnim danom od 17 sati?
Prvo i treba da svi stadioni imaju reflektore i da se usavrsavaju a ne da se igra na svakoj rupi. Drugo to je sad dok je ljeto, kad dodje novembar-decembar bice mrak i u 17h, a da ne pominjem to sto se cesto svi derbiji igraju oko 19h

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Lecler, nedimmmm1337, Paromlinac, riki46, svemalim1 i 27 gostiju.