AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 10 dec 2012, 21:26

Ovo je pismo koje je legenda Manuel Rui Costa napisao Gallianiju 2007.godine(prije finala u Atini),PROČITAJTE !!!!

Poštovani gospodine Galliani,
Ko je imao sreću, kao ja, da živi u Milanovoj familiji nikada ne zaboravlja i nikada ne prestaje da se i dalje oseća dio nje. To sam shvatio vraćajući se u Benficu, jedan mnogo sentimentalni izbor koji me je doveo natrag gde sam počeo okrunivši svoj san koji me je pratio od onog dana kada sam kao klinac napustio Lisabon. Milan, međutim, ulazi ti u vene i nikada više ne izlazi, pa bih stoga želio da prenesem ovo Vama, predsedniku, Carlu i svim momcima da će moje srce biti sa svima Vama u finalu u Atini. Ponosan sam na to što ste bili napravili u ovoj teškoj sezoni i znam da ćete znati završiti ovo kao Milan, sa klasom i hrabrošću koje samo Milan zna da izrazi u ovim "specijalnim" trenucima. Pobediti Liverpool će biti i mala osveta čak i za mene...
Sretno Vam,sa mnogo ljubaznosti

Manuel Rui Costa

Jedno je istina , kad vam Milan uđe u krv i pod kožu to je naprosto nemoguće izbaciti iz sebe .
Puno velikana priča o Milanu kao i Rui Costa , pa recimo jedan Beckham koji je kod nas proveo tek oko godinu dana , ima samo riječi hvale i divljenja za Milan .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 dec 2012, 23:22

Mediaset claims that Milan will try to sign De Rossi: €3m loan for the rest of the season + buy-out clause set at €20m. Salary: €4.5m.

ahahahahahahahahahaha
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 dec 2012, 23:24

Andrej je napisao/la:Mediaset claims that Milan will try to sign De Rossi: €3m loan for the rest of the season + buy-out clause set at €20m. Salary: €4.5m.

ahahahahahahahahahaha
posteno :mrgreen:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 dec 2012, 23:57

francobaresi je napisao/la:Ovo je pismo koje je legenda Manuel Rui Costa napisao Gallianiju 2007.godine(prije finala u Atini),PROČITAJTE !!!!

Ko je imao sreću, kao ja, da živi u Milanovoj familiji nikada ne zaboravlja i nikada ne prestaje da se i dalje oseća dio nje. To sam shvatio vraćajući se u Benficu, jedan mnogo sentimentalni izbor koji me je doveo natrag gde sam počeo okrunivši svoj san koji me je pratio od onog dana kada sam kao klinac napustio Lisabon. Milan, međutim, ulazi ti u vene i nikada više ne izlazi, pa bih stoga želio da prenesem ovo Vama, predsedniku, Carlu i svim momcima da će moje srce biti sa svima Vama u finalu u Atini. Ponosan sam na to što ste bili napravili u ovoj teškoj sezoni i znam da ćete znati završiti ovo kao Milan, sa klasom i hrabrošću koje samo Milan zna da izrazi u ovim "specijalnim" trenucima. Pobediti Liverpool će biti i mala osveta čak i za mene...

Manuel Rui Costa

Jedno je istina , kad vam Milan uđe u krv i pod kožu to je naprosto nemoguće izbaciti iz sebe .
Puno velikana priča o Milanu kao i Rui Costa , pa recimo jedan Beckham koji je kod nas proveo tek oko godinu dana , ima samo riječi hvale i divljenja za Milan .

Najskuplji igrač Milana svih vremena.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 11 dec 2012, 00:00

A ko je najbolji/najveci igrac Milana svih vremena? Mislim po vama.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 dec 2012, 00:00

_forzamilan_ je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Ovo je pismo koje je legenda Manuel Rui Costa napisao Gallianiju 2007.godine(prije finala u Atini),PROČITAJTE !!!!

Manuel Rui Costa

I jedan od najboljih naravno.
Kako sam ja gotivio tog covjeka malo je reci,kad je potpisao za nas slavio sam taj dan ko da smo ligu prvaka osvojili,jedan od najboljih trequartista koji je hodao zemljom,kakav je to majstor bio.
Grande Rui!!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 00:02

D10S je napisao/la:A ko je najbolji/najveci igrac Milana svih vremena? Mislim po vama.
Paolo Maldini , najveći svih vremena !
Jedini igrač koji je igrao na istom nivou u 3 perioda, u 80-im , 90-im i u prvoj deceniji 21. stoljeća .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 11 dec 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2012, 00:03

D10S je napisao/la:A ko je najbolji/najveci igrac Milana svih vremena? Mislim po vama.

jedan je PAOLO MALDINI!!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 11 dec 2012, 00:05

Bez ikakve dileme najbolji za mene je Franco Baresi. Najveći Paolo Maldini jer je ostavio veći trag.
Warrick je napisao/la:
Kako sam ja gotivio tog covjeka malo je reci,kad je potpisao za nas slavio sam taj dan ko da smo ligu prvaka osvojili,jedan od najboljih trequartista koji je hodao zemljom,kakav je to majstor bio.
Grande Rui!!!
Fakat. To je jedan od onih igrača platiš ga masno ali znaš čim stane na teren da je klasa i po. Svaki kontakt s loptom odisao je elegancijom. Kako je samo dijelio te lopte, asiste i trpao golove sa distance a tek slobodnjaci mati mila. A sad kad je prekid neka dodavanja jer nema ko opaliti loptu a prije su tu bili Rui, Seedorf, Pirlo, Sheva itd. sve bolji od boljeg :cry:

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 00:08

Bez ikakve dileme najbolji za mene je Franco Baresi. Najveći Paolo Maldini jer je ostavio veći trag.
Warrick je napisao/la:
Grande Rui!!!
Fakat. To je jedan od onih igrača platiš ga masno ali znaš čim stane na teren da je klasa i po. Svaki kontakt s loptom odisao je elegancijom. Kako je samo dijelio te lopte, asiste i trpao golove sa distance a tek slobodnjaci mati mila. A sad kad je prekid neka dodavanja jer nema ko opaliti loptu a prije su tu bili Rui, Seedorf, Pirlo, Sheva itd. sve bolji od boljeg :cry:
Kao što reče Balašević " Neki novi klinci , neki novi klinci .. "
Možda nismo još ni svjesni ali u našoj ekipi trenutno se nalaze dva supertalentovana momka , za koje sam uvjeren da će uspjeti i vjerujem da će dugo nositi dres Milana ako Bog da. Mattia De Sciglio i El Shaarawy .
Tako da ne treba previše tugovati za starom gardom .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 11 dec 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 11 dec 2012, 00:09

ma van basten, da ga nisu **** one povrede bio bi najbolji igrac svih vremena
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 dec 2012, 00:11

Warrick je napisao/la:
Grande Rui!!!
Mi smo sad jedina ekipa na svijetu kod koje je,kad je korner ili slobodnjak sansa sa protivnicki tim :lol:
Kad vidim da se dodaju nesta kad je korner dodje mi da sve slomim.
Ali dobro i onaj Milan se pravio dvije godine,evo krenuo nam je novi ciklus,ne preostaje nam nista drugo nego da cekamo na novog Ruia,Pirla,Seedorfa.......eo Sarafi je isplivao,De Sciglio je tu,onaj mali Niang je zvijer mrtva,samo mu treba dati sansu,imamo ono Manstoura,polako bice nesto i od nas hehehe,od Pata sam ocekivao da bude predvodnik toga,ali on je donji,mislim da nema od njega nista,Galliani je to skonto jos prosle godine i prodo ga za masne pare al jbg nije Silvio dao Zeta svog hahahahahaahahaha

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 dec 2012, 00:13

Manuel Rui Costa

Uhhh kako sam ja njega gotivio, prava ona 10 koja zna sve od lopte... :) ovo je ono sto fali Milanu od odlaska Kake i dok njega ne dovedu ova igra s krilnim igracima ne pije vode :)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 00:17

Uhhh kako sam ja njega gotivio, prava ona 10 koja zna sve od lopte... :) ovo je ono sto fali Milanu od odlaska Kake i dok njega ne dovedu ova igra s krilnim igracima ne pije vode :)
Ovo je potpuno novi sistem igre za Milan i treba tu vremena i vremena da se sve uigra. Tako da one oscilacije sa početka sezone i ne treba da nas čude.
Kad tome dodamo da je za razliku od proše sezone 6-7 novih igrača u prvih 11 zaista to nije lako ni za trenera ni za tim.
Vrijeme je ključan faktor u ovakvim situacijama.
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 11 dec 2012, 00:17

Ma eto Pato opet sa tim povredama kuburi nema od njega hljeba. Daj bože da nisam u pravu ali toliko već povreda a tek 23. godine to se mora odraziti na psihu čak i da bude beton zdrav. Mada ja mislim da mali ne trenira koliko treba. Jednostavno imaš primjer Zanettija koji je mašinerija nikad povrijeđen kad sve sabereš nije ni mjesec dana bio van terena radi povrede. Čak je na dan vjenčanja odradio 2 treninga. Tu je i Seedorf mislim šta reći Baljić je sam rekao nikad nije vidio jačeg igrača. Kaže na treningu kad udariš na njega isto da si na stijenu udraio. Jbg nisu svi ni rođeni pa da ko Maldini mogu igrati do 41. bez povreda ali ako već vidiš da si injury prone onda brate teretana udaraj tegove ima da budeš ko Rocky Balboa mani se Barbare i noćnih izlazaka. Ali eto haj mu ga znaj.

I ja jedva čekam da vidim tog Nianga na djelu.

slika

Ali i Gabriela. Samo se nadam da Niang neće završiti ko onaj mali ganac na posudbi u Partizan pa da propadne ko kauč.

Nego žao mi što su dali Merkela. Mada sam negdje ovih dan čitao da on još nije rekao sve kada je Milan u pitanju. Itekako bi dobrodošao talenat je neupitan.

Krepat ma ne molat!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 dec 2012, 00:18

@meskalin
Pa kao proigrali smo malo,jbg prinudjeni smo tako igrati,evo krenulo je sa boljim igrama i rezulatima,kad bi uspjeli iz ove dvije tekme uzeto 6 bodova opet dobar kraj polusezone kako je bilo krenulo,i nadati se nekom pojacanju.
Moramo istrpiti ovo,nema nam druge jbg :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 dec 2012, 00:22

ma sta ja znam po meni najbolji igrac milana je bio Sheva. i nikad niko mi ga nece zamijeniti. legenda i ikona sa istoka.. ali kada bi rekli najveci onda stam heh salim se naravno, najveci svih vremena je jedan jedini Maldini. tacno kad se cuje njegovo ime mora se ustati jarane... ali nikad vise takvih igraca, kad se sjetim generacije.. cafu, nesta, stam , maldini, serghino, sedorf. gatusso, kaka, sheva, pipo, ambro, dida, rui costa, i ostala kompanija dodje mi da drecim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 00:25

Niang je enoraman talenat u to nema sumnje , ali Allegri ga za sad drži na klupi , moguće je da nije ni fizički još dovoljno jak za neku veću minutažu ipak radi se momku koji treba tek da napuni 18 god.
Gabriela sam gledao na OI-a i jednu utakmicu u prvom timu Brazila, zaista odličan mladi golman.
Ali pored Abbiatia i Amelie teško će dobiti priliku , pravo riješenje bi bila posudba , jer tad bi igrao i ne bi stagnirao već može samo napredovati .
Za Pata više nemam riječi , razočaran sam totalno.
Igrač strašnog potencijala i mogućnosti ali sve je to džaba kad je "hafifan" :roll:
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 dec 2012, 00:39

milanist je napisao/la:ma sta ja znam po meni najbolji igrac milana je bio Sheva. i nikad niko mi ga nece zamijeniti. legenda i ikona sa istoka.. ali kada bi rekli najveci onda stam heh salim se naravno, najveci svih vremena je jedan jedini Maldini. tacno kad se cuje njegovo ime mora se ustati jarane... ali nikad vise takvih igraca, kad se sjetim generacije.. cafu, nesta, stam , maldini, serghino, sedorf. gatusso, kaka, sheva, pipo, ambro, dida, rui costa, i ostala kompanija dodje mi da drecim.
Eh ja pamtim zadnju liniju Tassoti,Baresi,Costacurta i Maldini kakva je to simfonija bila brate moj lijepi,na celu sa dirigentom Baresijem :( ,a o veznom redu sa Bobanom,Il geniom Savicevicem Albertinijem,Donadonijem da ne pricam.......bilo nekad sve to sad se spominjalo.
Idemo sad navijati za ovu novu bracu koja su tu,podrzat ih maksimalno,bice nesto i od ove bagre ima finog materijala ovde samo treba fino obraditi ovu sirovinu sto imamo tu trenutno ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 dec 2012, 00:43

Warrick je napisao/la:
milanist je napisao/la:ma sta ja znam po meni najbolji igrac milana je bio Sheva. i nikad niko mi ga nece zamijeniti. legenda i ikona sa istoka.. ali kada bi rekli najveci onda stam heh salim se naravno, najveci svih vremena je jedan jedini Maldini. tacno kad se cuje njegovo ime mora se ustati jarane... ali nikad vise takvih igraca, kad se sjetim generacije.. cafu, nesta, stam , maldini, serghino, sedorf. gatusso, kaka, sheva, pipo, ambro, dida, rui costa, i ostala kompanija dodje mi da drecim.
Eh ja pamtim zadnju liniju Tassoti,Baresi,Costacurta i Maldini kakva je to simfonija bila brate moj lijepi,na celu sa dirigentom Baresijem :( ,a o veznom redu sa Bobanom,Il geniom Savicevicem Albertinijem,Donadonijem da ne pricam.......bilo nekad sve to sad se spominjalo.
Idemo sad navijati za ovu novu bracu koja su tu,podrzat ih maksimalno,bice nesto i od ove bagre ima finog materijala ovde samo treba fino obraditi ovu sirovinu sto imamo tu trenutno ;)

ma ima finih momcica al ima brate i levata koje bi progno iz italije skroz a ne Milana ali eto... tu smo uz Milan uvijek do smrti :d ma kakav god bio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []