FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Who the fak is Lovcen
oni jos igraju sa 10 igraca i nismo im uliva mohunu.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Il' ne mogu ili ne žele. Yebem komplet javni servis a i ove ako imaju a ne daju link.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Haha prava definicija pojma BALIJA.IlProfessore je napisao/la:Ma samo nek' vi ne igrate to je najbitnije1988risha je napisao/la:Danas svako igra europska takmičenja...
Nivo utakmice jednak nivou Dobrinja - Stup...![]()
Trunite u onom golubarniku u vrapčićima, a Zrinjskom želim puno sreće u budućim evropskim nastupima pod Bijelim Brijegom.

FaraonTM je napisao/la:Il' ne mogu ili ne žele. Yebem komplet javni servis a i ove ako imaju a ne daju link.

- fanatic1991
- Kontakt:
znaci greskom pauziram i sada kad pustim stream traje koji sekund pa opet moram play :S i sve tako :S
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
PLS link na inbox
Ovo se mora sa bajićem probat nekim dalekometnim šutem razbit ova igra Lovćena igraju na odbranu u napadu šta mogu i znaju, i šta im se ponudi tako sam stekao dojam, prava krkanska ekipa.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
fczeljo je napisao/la:PLS link na inbox
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- SarajlijaTM
fczeljo je napisao/la:PLS link na inbox
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ima li iko link da pošalje na pm?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- jaludovolimte
- Kontakt:
Željooooo je napisao/la:fczeljo je napisao/la:PLS link na inbox
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
link u inbox.

Zadnja izmjena: Faruk TM´87, dana/u 10 jul 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Meni radi odlicno 

-
- Kontakt:
MU'MIN T.M. je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ima li iko link da pošalje na pm?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- IlProfessore
- Kontakt:
Taj pojam je objašnjen prilikom zadnjeg gostovanja Željezničara u onom hercegovačkom selu tzv. vrapčićima. Živiopao je napisao/la:Haha prava definicija pojma BALIJA.laki malo nervozan haha

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
bagrcavi je napisao/la:Ima li iko link da pošalje na pm?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Orvel, Pablo11, Semrush [Bot] i 88 gostiju.