Odma da napravimo BELAJ idu 2 bugara jos detalji da se vide samoBolanos je napisao/la:Ziku tisine.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jucer ti je odgovoreno. Na probi u Örebru, kako da se zna vise od toga, ne moze biti na probi 3-4 dana i odmah da se zna dal ostaje ili ide.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kouadio niko nista ne zna???
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Nije pojacanje ako nije iz Bugarske.bojler je napisao/la:Odma da napravimo BELAJ idu 2 bugara jos detalji da se vide samoBolanos je napisao/la:Ziku tisine.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
UltraSA je napisao/la:Jucer ti je odgovoreno. Na probi u Örebru, kako da se zna vise od toga, ne moze biti na probi 3-4 dana i odmah da se zna dal ostaje ili ide.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kouadio niko nista ne zna???

neko se ne bi složio s tobom

1946
Imam provjeren info...dolazi nam neki bugarin 

Kako ne moze? Kod nas bgm moze, Kramar nakon 24 sata potpisao.UltraSA je napisao/la:Jucer ti je odgovoreno. Na probi u Örebru, kako da se zna vise od toga, ne moze biti na probi 3-4 dana i odmah da se zna dal ostaje ili ide.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kouadio niko nista ne zna???

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
na kraju kad nijedan bugar ne dodje

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka je potpisao, moramo i mi pljuvaci dusu necim razgaliti 
Bugari su usli u Sofiju
jos sinoc 

Bugari su usli u Sofiju

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jahahhaha.Dobar,dobarBolanos je napisao/la:Kako ne moze? Kod nas bgm moze, Kramar nakon 24 sata potpisao.UltraSA je napisao/la:Jucer ti je odgovoreno. Na probi u Örebru, kako da se zna vise od toga, ne moze biti na probi 3-4 dana i odmah da se zna dal ostaje ili ide.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kouadio niko nista ne zna???
nista ako nam berbatova ne dovedu kuknjava kuknjava
Pavlović je u prvih 45 minuta utakmice protiv lidera Prve lige FBiH imao tri odlične intervencije, a mrežu Sarajeva je u nastavku uspješno sačuvao Emir Plakalo.
– Mislim da je bilo dobro, pogotovo ako se uzme u obzir da je ovo naša prva pripremna utakmica. Odlično smo trenirali kako u Sarajevu, tako i u Čitluku, gdje imamo odlične uslove. Počeli smo se polako uigravati i ovaj meč je prvi u nizu susreta koje ćemo odigrati kako bi se što bolje spremili za nastavak prvenstva – rekao je Pavlović poslije prve utakmice u 2016. godini.
Dobra fizička priprema na koncu bi mogla biti i ključna, ako ne i presudna, u borbi za prvaka. Svjestan je toga i Pavlović.
– Svi igrači daju svoj maksimum u ovom uvodnom dijelu priprema. Nadam se da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva. Ciljevi su naši jasni, uvijek težimo ka vrhu i trofejima iskreno se nadam da ćemo to i ostvariti – kazao je golman FK Sarajevo.
Pavlović je na golu bh. šampiona naslijedio povrijeđenog Mateja Delača koji bi u naredne tri, četiri sedmice trebao doputovati u prijestolnicu naše zemlje. Za sada prvi izbor Miodraga Ješića kaže da mu činjenica da je Delač bio jedan od nosioca igre kluba sa Koševa ne stvara pritisak.
– Nemam problema sa tim, niti osjećam bilo kakav pritisak. Mateju želim brz oporavak. Ja sam tu da treniram, da dajem svoj maksimum, a šef struke na kraju odlučuje o svemu – ističe Pavlović.
Kako pripreme budu odmicale i bude se bližio nastavak sezone, tako će i protivnici Bordo tima biti ozbiljniji.
– Još smo pod velikim naporom, ali do odlaska u Antalyju očekujem da se spremimo što bolje, a u Turskoj da se dobro uigramo i spremni dočekamo nastavak prvenstva – govori čuvar mreže koji je prije tri mjeseca stigao u redove bh. šampiona.
Klubovi koji su jesenji dio sezone završili u vrhu tabele BH Telecom Premijer lige glavni su konkurenti Sarajeva u borbi za titulu
– Bit će teško, ali ima dosta utakmica da se igra. Mislim da ćemo se odlično spremiti i naravno da težimo ka vrhu. Imamo dobru ekipu, popunjenu na svim pozicijama sa kvalitetnim igračima, što znači da možemo kvalitetno igrati na oba fronta – zaključio je Pavlović na kraju.
Fudbaleri Sarajeva pripreme u Čitluku završavaju 2. februara kontrolnom utakmicom protiv domaćeg Brotnja, a dva dana kasnije kreću u Antalyju na završni dio priprema
U redovima kluba iz Titove 38b ništa ne prepuštaju slučaju, pa su tako jučer utakmicu protiv Metallegha pratili predsjednik Edis Kusturica, generalni direktor Dino Selmović, tehnički direktor Elvir Kantardžić, kao još nekoliko članova Uprave. Zanimljivo je da je utakmicu sa tribina stadiona Bare pratio i Abdulah Ibraković, bivši sportski direktor FK Sarajevo.
– Mislim da je bilo dobro, pogotovo ako se uzme u obzir da je ovo naša prva pripremna utakmica. Odlično smo trenirali kako u Sarajevu, tako i u Čitluku, gdje imamo odlične uslove. Počeli smo se polako uigravati i ovaj meč je prvi u nizu susreta koje ćemo odigrati kako bi se što bolje spremili za nastavak prvenstva – rekao je Pavlović poslije prve utakmice u 2016. godini.
Dobra fizička priprema na koncu bi mogla biti i ključna, ako ne i presudna, u borbi za prvaka. Svjestan je toga i Pavlović.
– Svi igrači daju svoj maksimum u ovom uvodnom dijelu priprema. Nadam se da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva. Ciljevi su naši jasni, uvijek težimo ka vrhu i trofejima iskreno se nadam da ćemo to i ostvariti – kazao je golman FK Sarajevo.
Pavlović je na golu bh. šampiona naslijedio povrijeđenog Mateja Delača koji bi u naredne tri, četiri sedmice trebao doputovati u prijestolnicu naše zemlje. Za sada prvi izbor Miodraga Ješića kaže da mu činjenica da je Delač bio jedan od nosioca igre kluba sa Koševa ne stvara pritisak.
– Nemam problema sa tim, niti osjećam bilo kakav pritisak. Mateju želim brz oporavak. Ja sam tu da treniram, da dajem svoj maksimum, a šef struke na kraju odlučuje o svemu – ističe Pavlović.
Kako pripreme budu odmicale i bude se bližio nastavak sezone, tako će i protivnici Bordo tima biti ozbiljniji.
– Još smo pod velikim naporom, ali do odlaska u Antalyju očekujem da se spremimo što bolje, a u Turskoj da se dobro uigramo i spremni dočekamo nastavak prvenstva – govori čuvar mreže koji je prije tri mjeseca stigao u redove bh. šampiona.
Klubovi koji su jesenji dio sezone završili u vrhu tabele BH Telecom Premijer lige glavni su konkurenti Sarajeva u borbi za titulu
– Bit će teško, ali ima dosta utakmica da se igra. Mislim da ćemo se odlično spremiti i naravno da težimo ka vrhu. Imamo dobru ekipu, popunjenu na svim pozicijama sa kvalitetnim igračima, što znači da možemo kvalitetno igrati na oba fronta – zaključio je Pavlović na kraju.
Fudbaleri Sarajeva pripreme u Čitluku završavaju 2. februara kontrolnom utakmicom protiv domaćeg Brotnja, a dva dana kasnije kreću u Antalyju na završni dio priprema
U redovima kluba iz Titove 38b ništa ne prepuštaju slučaju, pa su tako jučer utakmicu protiv Metallegha pratili predsjednik Edis Kusturica, generalni direktor Dino Selmović, tehnički direktor Elvir Kantardžić, kao još nekoliko članova Uprave. Zanimljivo je da je utakmicu sa tribina stadiona Bare pratio i Abdulah Ibraković, bivši sportski direktor FK Sarajevo.
Mosa RajvoSa
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja imam info, da ce potpisati neki igrac iz neke zemlje, koji nam dolazi iz nekog kluba i moze igrati na vise pozicija 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja znam da danas nece niko doci, kao sto nije ni prethodnih dana 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo dobar zadnji vezni, pored toga ako jos neko dođe je samo bonus..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sretno Duljevicu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pozdrav svima kojima je bordo boja u srcu. Vec dugo citam forum, posebno ovu temu ali sam se tek sad odlucio registrovati.
U ponedjeljak ce biti burno, dolaze nam dva vrhunska igraca za koje odmah mozemo reci da su pojacanja.
U ponedjeljak ce biti burno, dolaze nam dva vrhunska igraca za koje odmah mozemo reci da su pojacanja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Kevin Kramer brat od Denisa dolazi na probu kod nas.on bi trebo potpisati i onda otici u travnik.
Kramer brat od Kramara? Nisam znao da imamo i baseball sekciju.Zukanovic je napisao/la:Kevin Kramer brat od Denisa dolazi na probu kod nas.on bi trebo potpisati i onda otici u travnik.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dosta nam je bio jedan sad treba jos drugi doci
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
????Lakoste je napisao/la:Sretno Duljevicu.
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, Benjolos, bordobijeli, Fouzi1, Hardzavi, HordasFks, keli, Lecler, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, rimljanin90, skoJaa, Zeko87 i 120 gostiju.