mozemo 1 i 2 pretkolo igrati na Kosevu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Domzale trazi puno para za Nwankwo. oni su jos ljuti zbog Rozmana/Ibricica 

Nisam reako da nece. samo kazem oni traze oko 400.000 €. ali nasi nude oko 150.000 + %.
Ma cim brat @ado_hz najavljuje pojacanja, odmah gasi forum...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zivkovic se pominjao kao SD, da li ce biti sta od toga ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
2024 godina, ljudi kupuju placeve na mjesecu, roboti hodaju ulicama, sve živo napreduje........mi trece i četvrto pretkolo najslabijeg evropskog klupskog takmičenja, ne možemo igrati na največem stadionu u državi, jer nema uslova

Kad Kyle Walker ovako centrira, šta da mi od bekova očekujemo haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- belosevic23
- Kontakt:

Joj sjecam se protiv Radnika u Bijeljini, Slavko Petrovic im bio trener, centrira Ahmad u kazneni prostor, ode parbola u vasionu, njihovi se sa centra vratili kazneni dok je lopta pala...

Ali znao je nekad i dobro zafrljaciti...

Znaci mozemo ocekivati Mudraziju, Kupresaka, jednog stopera i eventualno jos jednu desetku
Puno je to opet promjena za jedan rok ali vjerujem ZZ.
Da konacno i mi krenemo pravim putem, zazelio sam se trofeja
Puno je to opet promjena za jedan rok ali vjerujem ZZ.
Da konacno i mi krenemo pravim putem, zazelio sam se trofeja

Bog Bosna i Bošnjaci
Tako nesto svi prizeljkujemo. Dovodjenje provjerenih igraca ce podici kvalitet ekipe u borbi za titulu. Dosta je u ekipi prosjecnih igraca, treba biti realan.. Najavljena pojacanja su u rangu Bubanje cak i bolji..a to bi znacilo da se ne kriju sampionske ambicije kluba.
To se Esad Plavi i Crni dogovarali oko koncerta ,po 500km da uzmu pa ce nazad u Sloveniju jer ovdje nema para ocekivali više stranacajurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 20:38Jest. To ti je taj plavi. Ne znam kako Gorana Vlaovica ne mozes da prepoznas a crni ti je Boris Zivkovic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ako su tu Zivkovic i Vlaovic, to znaci da je Mudri nas. Oni ga zastupaju !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Čuj Furundzija nekom potreban. Rustemovic za njega Rodri lično i osobno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Jest ako ti pratiš badminton.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:41Čuj Furundzija nekom potreban. Rustemovic za njega Rodri lično i osobno
Ma bolan nije poenta u tome ko se snašao, ko se izgubio.keli je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:32Od nabrojanih samo Kovacevic sto je prosao bolje od ovih sto su otisli u tursku. Sabanovic se donekle snalazio u jakoj konkurenciji. Pidro truba. Dizdarevica nigdje. Kurdic igrao u ligama gorim od turske. Nije ni turska losa u zavisnosti kolike ambicije igrac ima. Fudbalera tamo povuce lagodan zivot jer kod turaka imaju sta pozele i onda im se smanje ambicije za nesto vise. Mene je najvise razoracarao Djokanovic jer sam mislio da u njemu ima kuveta za jace lige sa puno vise trke.Morpheus je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:38Gdje su otišli Kovačević, Šahinović, Dizdarević, Pidro, Šabanović, Kurdić, Herić, itd.?ajdohordas je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:00Da mi je dočekat da prodamo igrača negdje a da nije Turska...![]()

Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, bordobijeli, Dave, Fouzi1, JavierBosnia, juka55, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, Rajvosa4ever, Venom i 125 gostiju.