Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

merdanovic
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la merdanovic » 25 jun 2013, 15:16

aco93 je napisao/la:sramota od kluba, grada i vlasti.. dabogda im izgorila dvorana, ionako nicemu ne sluzi
Zašto sramota?
1.Igokea je izigrana od strane ABA lige i ULEB-a
2.Igokea vjerovatno ne bi prosla kvalifikacije za Euroligu
3.Igokea i da prodje kvalifikacije nema ih gdje igrati
4.Eurokup bi igrali svakako a takmicenje je kvalitetno mada je Euroliga nešto posebno.
5.Kad se ove sezone donesu propozicije ABA lige treba se jasno znati ko ide u Euroligu a ko u ostala takmicenja.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 jun 2013, 21:11

Pocetak kraja Igokee.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 jun 2013, 21:39

Parezanin :oops: :) znaci, da ne planiraju nista ozbiljno ove godine.

Ribar
Kontakt:

Post Postao/la Ribar » 27 jun 2013, 11:56

neno#4 je napisao/la:Pocetak kraja Igokee.
jel to retrospektiva prosle sezone, od novembra svi cekali sunovrat igosa, i cekali i cekali i cekali i cekali :lol:

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 27 jun 2013, 11:58

merdanovic je napisao/la:
aco93 je napisao/la:sramota od kluba, grada i vlasti.. dabogda im izgorila dvorana, ionako nicemu ne sluzi
Zašto sramota?
1.Igokea je izigrana od strane ABA lige i ULEB-a
2.Igokea vjerovatno ne bi prosla kvalifikacije za Euroligu
3.Igokea i da prodje kvalifikacije nema ih gdje igrati
4.Eurokup bi igrali svakako a takmicenje je kvalitetno mada je Euroliga nešto posebno.
5.Kad se ove sezone donesu propozicije ABA lige treba se jasno znati ko ide u Euroligu a ko u ostala takmicenja.
I da opet Igokea bude prva , ona nema dvoranu ni aerodrom i ne može igrati Euroligu ma kakve god propozicije bile .

A ovo za Dejana neću ni komentarisati :lol: :lol:
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 27 jun 2013, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jun 2013, 12:00

Igokea je sluzila Dodiku za pranje novca sad kasa opustosila i kraj :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ribar
Kontakt:

Post Postao/la Ribar » 27 jun 2013, 12:04

Yucca je napisao/la:Igokea je sluzila Dodiku za pranje novca sad kasa opustosila i kraj :lol: :lol:
jes vala, sad ce banjalucki borac da im preuzme primat :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 jun 2013, 12:50

Ribar je napisao/la:
jel to retrospektiva prosle sezone, od novembra svi cekali sunovrat igosa, i cekali i cekali i cekali i cekali :lol:
Novi si, polako dok pohvatas konce.

Ostalo je samo ime.....

Ribar
Kontakt:

Post Postao/la Ribar » 27 jun 2013, 12:57

neno#4 je napisao/la:
Ribar je napisao/la:
Novi si, polako dok pohvatas konce.
ne znam sta podrazumijevas pod krajem :D zar iko ocekuje da ce igokea ponoviti proslu sezonu :? s obzirom na konkurenicju, ali i finansijsku krizu koja ne potresa samo bh-kosarku, nego i cijeli region uspjesi sirokog 2012. i igosa u protekloj sezoni su za svaku pohvalu. standardan aba-ligas izmedju 5-10. mjesta je samo po sebi uspjeh

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 jun 2013, 13:21

Sam cin sto su doveli Parezanina za trenera, pokazuje koliko i sta zele u sljedecoj sezoni.

Ostalo je samo ime.....

Ribar
Kontakt:

Post Postao/la Ribar » 27 jun 2013, 13:29

neno#4 je napisao/la:Sam cin sto su doveli Parezanina za trenera, pokazuje koliko i sta zele u sljedecoj sezoni.
pa kao sto rekoh 6-10. mjesto ;) to je maksimum, zar ne?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 27 jun 2013, 14:25

Yucca je napisao/la:Igokea je sluzila Dodiku za pranje novca sad kasa opustosila i kraj :lol: :lol:
Smijesan si ti i novinari koji to tvrde.Inače pogledaj presude protiv tzv. novinara sa FTV koji su "lagali" javnost.
Ako cemo realno jedini je Dodik od političara ulogao u sport i pobrinuo se za kakav-takav rezultat.To je žalosno ali je istinito,a dobro bi po teme bilo znati po čemu je Igokea dobila ime i šta je bio povod toga.
Žalosno je što su KK Bosna i KK Sloboda Tuzla ovako nisko pale,ali to je krivica nas mada ne bi me čudilo da FTV optuži Dodika :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jun 2013, 14:44

Smijesan si ti i novinari koji to tvrde.Inače pogledaj presude protiv tzv. novinara sa FTV koji su "lagali" javnost.
Ako cemo realno jedini je Dodik od političara ulogao u sport i pobrinuo se za kakav-takav rezultat.To je žalosno ali je istinito,a dobro bi po teme bilo znati po čemu je Igokea dobila ime i šta je bio povod toga.
Žalosno je što su KK Bosna i KK Sloboda Tuzla ovako nisko pale,ali to je krivica nas mada ne bi me čudilo da FTV optuži Dodika :D

Kakve ti nebuloze napisa :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :?:

FTV novinari :? :roll: :roll: :? :?:

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 27 jun 2013, 14:48

Yucca je napisao/la:

Kakve ti nebuloze napisa :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :?:

FTV novinari :? :roll: :roll: :? :?:
Pa šta ti napisa?
Ili si dosao na temu da provociraš ljude iz Laktaša ili da se ismijavaš?

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jun 2013, 15:00

Jok ba Dodik voli Igokeu sve je to predstava i njegov paravan tj pranje novca :lol: :lol: ali da ne idem u of ja sam napisao sta sam mislio to je cinjenica to sto ti mislis drugacije postujem

Ribar
Kontakt:

Post Postao/la Ribar » 27 jun 2013, 15:27

Yucca je napisao/la:Jok ba Dodik voli Igokeu sve je to predstava i njegov paravan tj pranje novca :lol: :lol: ali da ne idem u of ja sam napisao sta sam mislio to je cinjenica to sto ti mislis drugacije postujem
kakav komentar :D

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 27 jun 2013, 16:01

Yucca je napisao/la:Jok ba Dodik voli Igokeu sve je to predstava i njegov paravan tj pranje novca :lol: :lol: ali da ne idem u of ja sam napisao sta sam mislio to je cinjenica to sto ti mislis drugacije postujem
Upravo to i kažem većina Vas čula na TV-u i misli da je to istina.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 jun 2013, 00:05

@merdanovic, odakle si ti, za koga navijas?
Vidim, branis cesto Igose, Partizan...

Ostalo je samo ime.....

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 jun 2013, 00:30

neno#4 je napisao/la:@merdanovic, odakle si ti, za koga navijas?
Vidim, branis cesto Igose, Partizan...
Imaš u PP odakle sam.
A što se tiče navijanja prvo stavljam sve ekipe iz BiH(Igokea i Široki) što se tiče ABA lige a što se Partizana tiče dragi su mi uspjesi tog kluba prvo zbog trenera a onda zbog mlade ekipe i razvoja igrača to mi se svidja,nadam se da ce takvi i Sparsi biti za koju godinu.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 28 jun 2013, 12:16

neno#4 je napisao/la:Sam cin sto su doveli Parezanina za trenera...
Ja zaista nisam cuo da je ovo dogovoreno, ne znam je li meni nesto promaklo ili ljudi prihvataju zdravo za gotovo to sto neko lupne.

Stavise, mislim da od dolaska Parezanina nema nista.

EDIT: Kao sto i rekoh.
Uprava Košarkaškog kluba Igokea produžila je ugovor sa trenerom Draganom Bajićem.

- Završili smo razgovore sa trenerom i dogovorili saradnju za predstojeću sezonu 2013/2014. Na obostrano zadovoljstvo uprava KK Igokea je imala razumijevanja i želje da zbog zasluga prema Bajiću pruži mu odriješene ruke da nađe angažman u nekom drugom klubu, kasnije je prevladala želja za nastavkom uspješne saradnje iz prošle sezone, tako su se poklopile ambicije kluba i trenera da igramo na oba fronta - stoji između ostalog u saopštenju Igokee.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.