Svi bi vi da j.ebete a zenite nevino e pa ne moze tako drugari

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesi nam turio necu moc zaspat veceras dok ne legnem..LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
Jesi pametan i duhovit sigurno jedes duhove,ugasi komp ako ti stara uleti u sobu belaj druze belaj.Ajd uzdravlje djecicojasko_juve je napisao/la:jesi nam turio necu moc zaspat veceras dok ne legnem..LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
OK brate iskustvo kao iskustvo ali nevalja kad je kao Giggs iskusna recimo.Cartman je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
Svi bi vi da j.ebete a zenite nevino e pa ne moze tako drugari![]()
A sto bi zenili nevino? Iskustvo se cijeni.
samo odes napusti stranicu il grupu i to je to..otvoris grupu il stranicu iz koje zelis da se isclanis i ispod slike te grupe,stranice pise napusti il ne svidja mi se i to je to..Arsenalisation je napisao/la:mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?![]()
![]()
Mozes, tako sto udjes u ove kao opcije, i ides redom i onda ti se otvore stranice koje si like i odes ukloni...Arsenalisation je napisao/la:mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?![]()
![]()
@jasko_juve nisam mislio tako,nisam debil znam na taj nacin...adis.p je napisao/la:Mozes, tako sto udjes u ove kao opcije, i ides redom i onda ti se otvore stranice koje si like i odes ukloni...Arsenalisation je napisao/la:mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?![]()
![]()
(otvori sliku u novom tabu da je vidis cijelu...)
Dodala mene moja prije mjesec dana i ja je stavio na cekanje. Kad stize mi poruka na mob prije sedmicu i par danaCartman je napisao/la:Joj kako me iritira kad me nadje neka tetka i hoce da bude prijatelj. Sta ces ti meni na facebooku koji qurac? Ovo treba zabranit svima preko 30.
Meni govori stara što me ne dodaš u prijatelje evo svi imaju svoje roditelje u prijateljima ja nećuasylum je napisao/la:Dodala mene moja prije mjesec dana i ja je stavio na cekanje. Kad stize mi poruka na mob prije sedmicu i par danaCartman je napisao/la:Joj kako me iritira kad me nadje neka tetka i hoce da bude prijatelj. Sta ces ti meni na facebooku koji qurac? Ovo treba zabranit svima preko 30.
Kao, sto si to na tetku ljut.![]()
Prihvatio je ja i stavio joj zabranu na sve.
Jesi li proba sa google translateom:madrileno je napisao/la:Heyy raja pozdrav.Molio bi ako neko zna gdje naci prevodioca za spanski jezik treba mi hitno(inace sam iz doboja i ovdje nema prevodioca za spanski,pa eto neki susjedni grad ako neko zna nije problem da se proseta)hvala
Zbog cega mislis da je fake profil?sikirica je napisao/la:http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 2572950497
Zna li iko ovu curu?? Govori da je sa Ilidze,ali ja ne vjerujem da je ovo pravi profil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.