Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'

Pogledaj malo bolje...
Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'
Nije izgrađena do kraja, al ide brže nego što je išlo u Tuzli.RK Gradacac je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'
![]()
![]()
![]()
Pogledaj malo bolje...
Mislim da u BL imaju puno manje posla nego kod nas oko tribine, kod nas je puno komplikovanija tribina jer je bilo dosta pripremnih radova koji su se trebali uradit, onda radio se i krov sto ne znam za BL dal ce se radit, al stoji ono da se ova tribina u Tuzli davno mogla zavrsit samo da je bilo malo vise zelje celnih ljudi grada.Nimla_RZ je napisao/la:Nije izgrađena do kraja, al ide brže nego što je išlo u Tuzli.RK Gradacac je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Ma to u Tuzli strašno sporo ide, otkad oni grade tu sjevernu tribinuU Banjoj Luci sjever lego odma'
![]()
![]()
![]()
Pogledaj malo bolje...
Moze li mi neko iz Gradacca reci zasto su stolice na novoj tribini zelene boje, dok je ostatak stadiona(ukljucujuci i tribinu sa dr.strane) crveni??? Mislim, u skladu sa bojama kluba?!emir_dj je napisao/la:MALO GRADAČCA
Da da, to sam i sumljao...fukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno
Ne politicari, ultras no politicafukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno
scorpion je napisao/la:Da da, to sam i sumljao...fukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno![]()
Znaci NAROD ZNA koja boja stolica je najbolja![]()
Ocigledno me nisi razumio, ali ok, tvoja stvar. Necu crtati da bi objasnio nekome poentu price.seven je napisao/la:scorpion je napisao/la:Da da, to sam i sumljao...fukara87 je napisao/la:Druze dole vladaju zeleni SDA, tako da ti je sve jasno![]()
Znaci NAROD ZNA koja boja stolica je najbolja![]()
valjate gluposti, obojica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.