HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Android
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Android » 27 sep 2014, 12:38

Susjedi sretno danas :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 27 sep 2014, 13:13

pjevaaaj pjevaj stajanjeeeeeee :twisted:

hajdukmijat
Kontakt:

Post Postao/la hajdukmijat » 27 sep 2014, 13:39

Ajmo Zrinjski uvali im petardu
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 27 sep 2014, 14:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

Vi ste nasa severina !!!

Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

salmy

Post Postao/la salmy » 27 sep 2014, 14:34

johnnyyK je napisao/la:
salmy je napisao/la:
rigotina je napisao/la:Idemo danas samo hrabro, bolji smo

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
@Rigotina , sad da ste bolji realno niste, neka bude fer i korektna utakmica i suđenje kako treba pa se cujemo iz 19:00 sati nakon zavrsetka.
U ovom susretu ce odluciti potez pojedinca , a iskreno se nadam da ce to biti Vlada ili Ani koji vam je u prosloj tekmi dao gol.
I jos da napomenem, dobro se cuvajte Blagoje /Mostarskog Robena/ jer ako ga njega krene, tesko si ga vama.
:wtf: :wtf:

objasni mi kako si ti došao do toga da je Velež trenutno bolja ekipa ?
"JohnnyyK" nisam ja dosao, nego je cinjenica da je ekipa koja vas je prosli put pobijedila 1:0 slabija od ove koja danas nastupa i mislim da ce vas i danas pobijediti, ali sa dva razlike u vasoj mrezi.
Zrinjski je ocito pod pritiskom, a par pojedinaca koji znaju s loptom izgubit ce se kad ih Velez pritisne, a trener vam je spešli neurozan i ne bi me cudilo da ih nakon utakmice suta nogama po terenu /mislim igrace/.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 27 sep 2014, 14:43

salmy je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:
salmy je napisao/la:
@Rigotina , sad da ste bolji realno niste, neka bude fer i korektna utakmica i suđenje kako treba pa se cujemo iz 19:00 sati nakon zavrsetka.
U ovom susretu ce odluciti potez pojedinca , a iskreno se nadam da ce to biti Vlada ili Ani koji vam je u prosloj tekmi dao gol.
I jos da napomenem, dobro se cuvajte Blagoje /Mostarskog Robena/ jer ako ga njega krene, tesko si ga vama.
:wtf: :wtf:

objasni mi kako si ti došao do toga da je Velež trenutno bolja ekipa ?
"JohnnyyK" nisam ja dosao, nego je cinjenica da je ekipa koja vas je prosli put pobijedila 1:0 slabija od ove koja danas nastupa i mislim da ce vas i danas pobijediti, ali sa dva razlike u vasoj mrezi.
Zrinjski je ocito pod pritiskom, a par pojedinaca koji znaju s loptom izgubit ce se kad ih Velez pritisne, a trener vam je spešli neurozan i ne bi me cudilo da ih nakon utakmice suta nogama po terenu /mislim igrace/.
vjerovatno pratis pl od ove sezone, samo da te upoznam da smo prosle godine uzeli prvenstvo po 3. put, tako da se zna tko je favorit
goveđigulašmajka

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 27 sep 2014, 15:29

Ne dolazim da provociram nikoga,samo da pitam zasto ste takve pi***(ne odnosi se na svakog)pa u jedan sat iza ponoći dolazite šarati grafit.Red Army nikad nije i ne bi dosao sarati vama grafit u jedan sat iza ponoći.Dođite u jedan podne pa ga posarajte :D .Sto dolazite kad nema ni jedne duse na ulici?

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 27 sep 2014, 15:49

momci.. ajde nek neko stavi link prijenosa.. nemam bht

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 27 sep 2014, 15:56

Andrija je napisao/la:Ne dolazim da provociram nikoga,samo da pitam zasto ste takve pi***(ne odnosi se na svakog)pa u jedan sat iza ponoći dolazite šarati grafit.Red Army nikad nije i ne bi dosao sarati vama grafit u jedan sat iza ponoći.Dođite u jedan podne pa ga posarajte :D .Sto dolazite kad nema ni jedne duse na ulici?
Smanji dozivljaje Andrija,
čista propaganda i dizanje tenzija sa vaše strane,
nitko vas ni vaše ne bi gadjao jajima :crazy:
A sada pravac BB :clap:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 27 sep 2014, 16:04

ima linkova al samo bosanski ip.. zar niste imali preko youtube kanala sve domaće?

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 sep 2014, 16:58

Dresovi su drama :clap:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 27 sep 2014, 17:08

Android je napisao/la:Dresovi su drama :clap:
naravno ;)
goveđigulašmajka

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 27 sep 2014, 17:36

trpaaaj
goveđigulašmajka

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 27 sep 2014, 18:13

:lol: ajmo zrinja dokrajci ih, zna se ko je prvo ime grada!
goveđigulašmajka

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 27 sep 2014, 19:05

Kao što sam prognozirao 2-0 laganini , bravo Zrinja :clap:

vi ste naša severina rođeni :kafa:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 sep 2014, 19:08

Danas je bilo lagano protiv Sloge stisnut!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 27 sep 2014, 19:11

Ti se prvo ispričaj za svoje ponašanje a onda komentiraj naše utakmice i pobjede..
Pogotovo s takvom arogancijom s kakvom pišeš postove..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 sep 2014, 19:19

Bravo momci! Sretan rođendan Brana :kralj:

Strasan presing, tako ih uvijek pukne u "velikim" utakmicama, valjalo bi da je cesci. Dobra igra, kontorlirano, cini mi se da nisu imali ozbiljne sanse osim nakon onog ubacaja u drugom poluvremenu.
Vucina ore teren jbte, Radulovic se pokazuje kao pojacanje, a Crnov, sta rec' za tog momka :tokralju: . Takva klasa, uzitak ga gledat na terenu. Stevo ko' Stevo ubojit.
Al' ona pjesma nakon drugog gola, pa ko to moze platit :opaopa: ...

YEBES OSTALE...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 27 sep 2014, 19:23

acovic2 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ja za sebe mislim da uvijek realno sagledam stvar i na ovu temu dolazim čisto prijateljski, sutra ćemo naravno od 17 do 19h drugačijeg razmišljanja, ali sam uvijek sa onim Voli svoje, poštuj tuđe. Iako sam mlađi od svih forumaša na našoj temi vjerovatno, uvijek sam realan i tako sagledavam stvari.

Jel po vama normalno da se u jednom gradskom derbiju , bez obzira na njihovu brojnost i na sve što se dešava, dadne samo 200-250 karata. Samim tim uništavaju derbi jer vam moram reći da je u klubu prijavljeno oko 700 navijača do sada. (neprovjerena informacija, ali nije ni toliko šuplja). Od tih 700, mi/oni će(mo) MORATI izabrati kojih 250 ide na gostovanje udaljeno 10 min od okupljanja. Mislim da to nema nikakvog smisla i da bi već od sljedeće sezone trebalo urgirati na to. Umjesto da se napune u jednoj sezoni i jedan i drugi stadion (a sigurnost nevjerovatno mnogo poveća) , oni od derbija prave nenormalnu lakrdiju koja će se na kraju remizirati sa odličnom atmosferom i pobjedom jedne od ekipa.

A zašto se spominju izbori ? Zato što je i komesar policije sigurno stranački preodređen. Zamislite da u gradu ispadne opšti haos, ne daj Bože, porazbijan kompletan grad, što od vaše strane, što od naše tj. da skratim, dođe do propusta u organizaciji, ko bi bio prvi okrivljen? Komesar, jer on sve to organizuje, koliko, gdje , kako i šta. Onda bih tako isto bio i smijenjen i nema ga nigdje. Morate shvatiti da politika u sportu učestvuje 40 % najmanje

Pozdrav, nadam se da će prije, tokom i poslije utakmice sve biti fer i korektno, bez ikakvih ispada i nek bolji pobijedi , nadam se moj Velež :)

btw. Govorim o organizaciji utakmice van stadiona. Baš sam liostao nedavno članke sa derbija gdje sam čitao da se davalo po 500, 700 karata i slično, umjesto da organizacija policije napreduje , ona stagnira, šta više i još je gore pa ove godine samo 250 . A treba realan biti, van stadiona nije bilo nikakvih izgreda unazad 5 sezona (ako griješim ne zamjerite, ali mislim da su to oni manji, grupice od 4-5 i slično, gluposti).
Sve ok , ali takođe sve ovo ovisi od stajališta sa kojega se gleda.Ja stvarno ne znam po kojem je kriteriju određeno koliko će gostujući navijači dobiti ulaznica ali koliko sam ja upratio ovo je dogovor klubova a ne odluka policije.Neka me netko ispravi ako griješim.
Ako netko hoće napraviti bilo kakav problem on će to napraviti i to se teško može spriječiti bez obzira na osiguranje.Mi se volimo porediti sa nekim državama i njhovim ligama.To su većinom sređene države i tamo stadioni ispunjavaju uvjeti za najveća takmičenja , svaki centimetar terena i tribina je pokriven kamerama a sudovi deru kazne žestoko i za najmanji prijestup.Kad smo kod toga ja podržavam da se svima koji su ranije pravili pizdariye na stadionima zabrani dolazak na stadion.Ja isto ne mogu mirno gledat tekmu , psujem ,galamim ali nikoga ne vrijeđam niti mi pada napamet da nešto kurcim.Ako si mangup i hoćeš fajt imaš boks,kick boks itd pa izvoli.
Mi kao navijači smo dosta subjektivni i optužujemo sve i svakoga izuzev maymuna iz naših redova koji prave te probleme.Ja neću govoriti o drugima ja ću o mojima.Ultrasi su , priznali to neki ili ne , jedna od boljih navijačkih skupina u BiH ali ja ne mogu shvatiti da se na skoro svakoj utakmici nađe nekoliko maymuna koji bacaju baklje ,topovske udare i sl. gluposti iako je to odavno prevaziđeno.Ja bih mogao shvatiti da se to desi ponekad ali da klub skoro svaku tekmu plaća kazne zbog "svojih navijača" je suludo i nitko me nemože uvjeriti da oni vole i navijaju za Zrinju.

Sutra pobjeda i nastavak borbe za sami vrh.Moja prognoza Crnov i Nikolić za 2-0.
Yebes vidovitu Dzemilu,kao sto ja napisa Crnov pa Nikolic za 2-0.Nije da se hvalim.IGRAJ DO KRAJA .......

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 sep 2014, 19:30

Cestitke na pobjedi. Pogledah nekih sedamdeset minuta. Bili ste bolji i zasluzeno dobili. Onaj penal je pomalo cudan, al zahvaljujuci nasoj sjajnoj drzavnoj televiziji vjerojatno nikad necemo vidjeti jel stvarno bio. Ja cu vjerovati sucu, jer sam i ja odmah na prvu rekao penal. Velez je poslije imao jednu dobru situaciju, ali je sudac digao ofsajd i mislim da su oni tu osteceni. Bilo kako bilo, djelovali su nemocno, al bas nemocno. Pokazali ste snagu, al bodovi u gostima su ti koji u ovoj ligi znace titulu, a izgubili ste dvije bitke koje su se mogle dobiti. Imate sanse za titulu, al niste mi prvi favorit :mrgreen:

Stevo Nikolic, kakav rutiner :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.