Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Safet rastura, ali ono...bukvalno. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prcic je opravdano ljut i ovo je logican slijed iz samo jednog razloga:
Kako klinca ubjediti da je slabiji igrac na bilo kojoj poziciji od Visce koji je stariji i koji igra 2 tursku ligu koja je daleko jaca od 1 francuske lige?
Nikakvog opravdanja nema za pozive Susicu (debitantu), kao i Vrsajevicu, Kvrzicu i Visci...sa razlogom imaju pravo da se ljute Muslimovic, Besic i Prcic!
Kako klinca ubjediti da je slabiji igrac na bilo kojoj poziciji od Visce koji je stariji i koji igra 2 tursku ligu koja je daleko jaca od 1 francuske lige?
Nikakvog opravdanja nema za pozive Susicu (debitantu), kao i Vrsajevicu, Kvrzicu i Visci...sa razlogom imaju pravo da se ljute Muslimovic, Besic i Prcic!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 21 feb 2014, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Lutak moj, hvala tebi sto si meni, glupanu, oci otvorio.19risha88 je napisao/la: Ti si očigledno glup,ja samo kažem da mali nije imao agenciju ni menadžera koji bi ga ugurali u A tim,a bio je jedan od najboljihu u mladoj selekciji... A neki preskoče sve selekcije i završe u A timu... A i TIN SVEN SUŠIĆ je upao u svjetsku ekipuZajedno s Avdijom,eto što si pametan
Valjda ti dovoljno govori to što igraju za nikad gori Hajduk... Prije 4-5 godina ne bi mogli biti ni na klupi Hajduka...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
Bravo Sanjine, samo takvim stavom se može raskrinkati mafija u savezu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma sta Gringo zna on privatno ne voli Saju
Nastavlja se potvrdjivati (u kontnuitetu) ispravnost mog pisanja
Nastavlja se potvrdjivati (u kontnuitetu) ispravnost mog pisanja
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezonu, nego zadnja 2-3 mjeseca ..
Sto se tice primjedbi u vezi Jagodica, ima ga za pravo. U U-21 mali moze i mora voditi glavnu rijec.
Sto se tice poziva u A-selekciju, malo je pozurio. I previse. Kao sto sam napisao, igra u slaboj ekipi i standardan je zadnje vrijeme. Zasluzuje poziv i na onaj prvi spisak za Brazil, mogao se je definitivno strpiti jos malo ...
Sto se tice primjedbi u vezi Jagodica, ima ga za pravo. U U-21 mali moze i mora voditi glavnu rijec.
Sto se tice poziva u A-selekciju, malo je pozurio. I previse. Kao sto sam napisao, igra u slaboj ekipi i standardan je zadnje vrijeme. Zasluzuje poziv i na onaj prvi spisak za Brazil, mogao se je definitivno strpiti jos malo ...
O ovome sam upravo jutros razmisljao,vjerovali ili ne.O ovome da ce puknuti mali Prcic kad vidi,puf!
Svaka mu cast,ne osudjujem ga ni jedne sekunde.Nije zaista lako sve to trpiti a upozoravao sam na brutalnost Susiceve zadnje izjave o njemu u kojoj mu se bezocno ubija svaka nada.
Svaka ti cast decko.
Svaka mu cast,ne osudjujem ga ni jedne sekunde.Nije zaista lako sve to trpiti a upozoravao sam na brutalnost Susiceve zadnje izjave o njemu u kojoj mu se bezocno ubija svaka nada.
Svaka ti cast decko.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zato Tino i target-man Visca igraju u top timovima.samson je napisao/la:Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezone, nego zadnja 2-3 mjeseca ..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Svako ko objektivno razmislja vrlo lako dolazi do ispravnih spoznajadrummer je napisao/la:O ovome sam upravo jutros razmisljao,vjerovali ili ne.O ovome da ce puknuti mali Prcic kad vidi,puf!
Svaka ti cast decko.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Bravo na hrabrosti Sanjine, nazalost sada ces biti etiketiran kao problematican kao i Besic, koji je takodje imao sukob sa Vladom Jagodicem.
Pape hvala ti tebi, 2 igraca u 2 dana, malo li je?
Pa se ti pitaj kako ces nakupiti 30 igraca za SP, ima li Germania toliko?
Pape hvala ti tebi, 2 igraca u 2 dana, malo li je?
Pa se ti pitaj kako ces nakupiti 30 igraca za SP, ima li Germania toliko?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Sarajlijc@
- Kontakt:
'ta ce Prcic pored Hadzica i Tina.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prcic karakterom podsjeća na Misimovica...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Principatus
- Kontakt:
"Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli."
Za ovu hrabru izjavu svaka ti dala Prcicu.
Bogami raste podrska Susicu i njegovom radu iz dana u dan...samo nikako da je nadjem.
Za ovu hrabru izjavu svaka ti dala Prcicu.
Bogami raste podrska Susicu i njegovom radu iz dana u dan...samo nikako da je nadjem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sve rasni talentiCartman je napisao/la:Sto se u zadnje vrijeme nesto nakupilo losih vijesti.Gudelj, Tankovic, poziv Tinu, Maric, Prcic...Ne valja.
![]()
odo leksilijum popit
![]()
Ma ubiše me ovi talenti,što hoće neće da igraju,a babo s menedžerom računa gdje ima više eura.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sve rečeno!!!!- Realno, nema više svrhe da se nadam. Mislim da nisam zaslužio da se ja kao jedini u konkurenciji desetak potencijalnih reprezentativaca BiH otpišem i zvanično četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva. Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli.
Ipak, očekivao sam da budem barem pozvan na meč protiv Egipta, na druženje i upoznavanje sa najboljim bh. reprezentativcima, što bi mi kao mladom igraču bio sigurno kompliment i stimulans za budući rad, ali i nada da se u budućnosti radom i još boljim igrama nametnem našem stručnom štabu - kaže Prcić.
Svaka čast klincu!
Biće od njega igračina...
Govorim o Prcicu. Nisam ulazio u selektorov izbor, a vjerujem da bi Prcic vec iducu utakmicu bio unutra, jer od dvojca Hadzic/Susic jedan sigurno ispada. Mogao je sacekati jos malo sa ovim istupom i prije svega okrznuti Jagodica kao upozerenje svima ...Amar Dzeko je napisao/la:Zato Tino i target-man Visca igraju u top timovima.samson je napisao/la:Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezone, nego zadnja 2-3 mjeseca ..
Neznam sta bi smo drugo mogli ocekivati, pa dovoljno je da mi sto zivimo ovdje u BIH trpimo korupciju i nepotizam, ovi momci koji su vani poput Prcica (a bogami i Besica) to ne moraju i s pravom ovako postupaju.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Momak je bukvalno ponižen Papetovom izjavom o njemu, + što se zove igrač HAJDUKA, a on i Sanjin igraju istu poziciju.samson je napisao/la:Govorim o Prcicu. Nisam ulazio u selektorov izbor, a vjerujem da bi Prcic vec iducu utakmicu bio unutra, jer od dvojca Hadzic/Susic jedan sigurno ispada. Mogao je sacekati jos malo sa ovim istupom i prije svega okrznuti Jagodica kao upozerenje svima ...Amar Dzeko je napisao/la:Zato Tino i target-man Visca igraju u top timovima.samson je napisao/la:Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezone, nego zadnja 2-3 mjeseca ..
Svaka mu čast, jedini ispravan način je ovo bio, ne krivim ga ni sekund.
Joj glava me počela boliti, šta nam se ovo dešava yebote..
Ronaldo - Isco - Bale
Ne pokusavajte sada i Besica prati jer je dobio priliku. I te kakvu, dok je jos amaterski nogomet igrao ..
Sramota je sta se radi, S R A M O T A!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.