FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zeljovolim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta je Adzemu vadi 2 najbolja Stanic i Tomic..
stanu neka povreda muci,zato je isaoGuarin14 je napisao/la:Prejako, dva najbolja igraca izasla, jos da Kvesica izbaci i prejako
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
i kakav je prijenos??savatihotece je napisao/la:pa napisao sam da je sve do domaćina u svom postu..Kevin je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
ali ako radiš za klub, ako ideš na članove, registraciju itd..lako se možeš dogovoriti i sa domaćinom..neam tu neke love nit zarade..sve je amaterski..ali bi navijačima značilo puno..
a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..[/quote
Pazi na izražavanje. Nisam je za tebe ovaj, ja sam navijač Želje. Idi u svoie selo i seoski forum pa tamo prosipaj pamet ako imaš s kim. Makedonci rade prijenos na kanalu koji sam dao.
ne dolazim da provociram ali napade me lik jutros kad sam rekao da nema prijenosa dok je on tvrdio da ima, da makedonci rade..
sretno u nastavku utakmice
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kako cemo dat gol kad nismo osutali 70 minuta. 0:0 da se u guzicu udaramo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
i vi igrate svaku utakmicu 0-0 0-1..samo to...ko chievo.totalno dosadno
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
katenaćo19mb60 je napisao/la:i vi igrate svaku utakmicu 0-0 0-1..samo to...ko chievo.totalno dosadno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovaj na radioMK kaze da se jedan povrijedio! Ali nije rekao ko se povrijedio.zeljovolim je napisao/la:sta je Adzemu vadi 2 najbolja Stanic i Tomic..
Mozda sam ja pogresno razumio.
Seoba pasa sa Grbavice! Preko vode do slobode!
Turkovic zuti karton za simuliranje
Hej grbavice !

Zabijamo u 87 minuti.
- corleone87
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi gol nekako zabili,zeznuto je ovo ako ostane 0:0
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 17 jul 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hoce li ovi nasi s hajrom opucat, realno ovo je strasno 70 min. nemas suta po golu, a po svemu se ne branimo i ne igramo bunker.
pod hitno treba sta na tom polju uraditi, treba sutati uci ce neka majka mu stara
pod hitno treba sta na tom polju uraditi, treba sutati uci ce neka majka mu stara
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
posle cuke na bazen
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
mukitmovac
- Kontakt:
Bekric trenutno u Istambulu, sto, pojma nemam cekamo supera
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Bajić ušao umjesto Turkovića
Grbavica

Bekric
Bekric
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 17 jul 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Bekric danas vidjen u SCC-umukitmovac je napisao/la:Bekric trenutno u Istambulu, sto, pojma nemam cekamo supera
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Ljiljani87
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mi se izgleda bojimo naci u sansi. To je taj nas **** problem.
Vidite da niko nema muda da opali kako Bog zapovijeda.
Vidite da niko nema muda da opali kako Bog zapovijeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.