Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la nerminh74 » 25 jun 2016, 14:24

lumani je napisao/la:

bice da nisi gledao Cibonu a zbog mrznje prema Damiru ovo pises...Ja se samo pitam na koje mlade igrace mislis :rol: :rol:
I nisam, gledao sam samo kada su igrali protiv zadra i cedevite
A citao sam sta navijaci cibone pisu za njega, 90% ih jedva ceka da mu vide ledza
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Ethel
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Ethel » 25 jun 2016, 14:28

nerminh74 je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Nisam ja taj koji potencira tu pricu o Damiru, muka mi je vise od nje, nit ga branim nit ga kritikujem, samo kazem realno.

Pocne prica o Nihadu zavrsi na Damiru, pocne prica o Jusufu zavrsi na Damiru, pocne prica o Mirzi zavrsi na Damiru, pogledaj ko svaki put zapocinje tu temu o Damiru i ponavlja jedno te isto.
Ne kazem ja da jesi, samo ti onako govorim sta te briga, nema potrebe da se oko toga nerviras i opterecujes. Svako ima svoje, a htjeli mi to ili ne, moramo ga gledati na klupi reprezentacije. Puno gorih je bilo (u svakom smislu) na celu nasih reprezentacija, pa smo sutjeli.
Ja stvarno skoro ni jednu reprezentaciju sem kosarkaske ne pratim, a o damira mulaomerovica nije bilo goreg selektora
Mensur Bajramovic, Sabit Hadzic... Zna se u kojem smislu. Poceo si pisati nebuloze vec.
nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:

bice da nisi gledao Cibonu a zbog mrznje prema Damiru ovo pises...Ja se samo pitam na koje mlade igrace mislis :rol: :rol:
A citao sam sta navijaci cibone pisu za njega, 90% ih jedva ceka da mu vide ledza
Pa ako nisi gledao, zasto onda pises da ne pruza sanse mladim igracima? Na kraju se ispostavi totalno suprotno.

90% navijaca je zeljelo da Radonjic ode tokom grupne faze Eurolige.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2016, 14:36

nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Florence se ispucava, ako njemu ide, ide i Ciboni i to je otprilike ta taktika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 jun 2016, 15:34

kao i svaka ekipa na svijetu i Cibona ima svog igraca koji shutira 15 do 20 puta :!: Ja ne znam zasto lupate,pa odradio je 100 bolji posao od Rimca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jun 2016, 15:37

lumani je napisao/la:Ja ne znam zasto lupate,
iz mržnje lupaju
ne tjera ih niko da budu uz Damira ali ne moraju lagati
Nad tobom sunce najljepše sja

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jun 2016, 14:37

Ethel je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Federer17 je napisao/la: Ne kazem ja da jesi, samo ti onako govorim sta te briga, nema potrebe da se oko toga nerviras i opterecujes. Svako ima svoje, a htjeli mi to ili ne, moramo ga gledati na klupi reprezentacije. Puno gorih je bilo (u svakom smislu) na celu nasih reprezentacija, pa smo sutjeli.
Ja stvarno skoro ni jednu reprezentaciju sem kosarkaske ne pratim, a o damira mulaomerovica nije bilo goreg selektora
Mensur Bajramovic, Sabit Hadzic... Zna se u kojem smislu. Poceo si pisati nebuloze vec.
da ne spominjemo da sa markovicem nismo ni otisli na evropsko...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jun 2016, 15:26

KK_Bosna je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: Ne kazem ja da jesi, samo ti onako govorim sta te briga, nema potrebe da se oko toga nerviras i opterecujes. Svako ima svoje, a htjeli mi to ili ne, moramo ga gledati na klupi reprezentacije. Puno gorih je bilo (u svakom smislu) na celu nasih reprezentacija, pa smo sutjeli.
da ne spominjemo da sa markovicem nismo ni otisli na evropsko...
hajde kada me vucete za jezik
mensur je uvodio reprezentaciju na EP kada je bio drugi format
sabe je imao pobjeda na EP koliko i slavni aco
a neno je igrao bez mujezinovica koji ga je izradio, a kasnije kada je igrao baraz nije mu se odazvao mirza (eto vidjeli smo kako je ivanovic prošao bez mirze), a očigledno svi zaboravljaju kakav je bio format kvalifikacija

a inače ja sam se najviše odnosio na moralne vrijednosti, odnosno na totalni manjak istih kod damira mulaomerovića, koji kada je prihvatio poziciju dao izjavo kako će mu čast biti vodi reprezentacuju zemlje u kojoj je rodžen a ne DOMOVINE!!!

fuj koja smo mi stoka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 28 jun 2016, 15:33

Ne sjecam se da si pisao da nikad goreg selektora nismo imali kada je Dragan Bajic vodio juniore, naravno na moralne vrijednosti mislim..

I Sabe i Mensur su napravili fantasticne trenerske karijere, Mensur je cak i u prosloj sezoni pokazao jos jednom vrhunsko trenersko umijece.
#MFFL
Som-Hi Barça

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jun 2016, 16:30

Damir je š.u.p.č.i.n.a od covjeka, ali ne bih rekao da je (tj. da ce biti) los ili cak najgori selektor ikad. S obzirom na to da cemo vjerovatno napokon biti kompletni, i da imamo fino izmiksanu ekipu, sa igracima koji imaju sjajnu klupsku sezonu iza sebe, mogao bi Mulaomerovic na kraju "ni kriv ni duzan" pobrati vrhnje

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jun 2016, 16:34

Ethel je napisao/la:Ne sjecam se da si pisao da nikad goreg selektora nismo imali kada je Dragan Bajic vodio juniore, naravno na moralne vrijednosti mislim..

I Sabe i Mensur su napravili fantasticne trenerske karijere, Mensur je cak i u prosloj sezoni pokazao jos jednom vrhunsko trenersko umijece.
da se razumijemo, bajica ne podnosim i ocigledno se slabo sjecas jer sam dosta kudio njegov izbor, ali bajic je ono sto jeste i to ne skriva ni sekunde i ako mu se to može odbiti o glavu a to cjenim

a mulaomerovic je hinjak samo tako, a to mrzim

inace nimulaomeroviceve reference naspram ove dvojice za sada nisu ništa bolje

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 jun 2016, 16:39

mirzatele je napisao/la:Damir je š.u.p.č.i.n.a od covjeka, ali ne bih rekao da je (tj. da ce biti) los ili cak najgori selektor ikad. S obzirom na to da cemo vjerovatno napokon biti kompletni, i da imamo fino izmiksanu ekipu, sa igracima koji imaju sjajnu klupsku sezonu iza sebe, mogao bi Mulaomerovic na kraju "ni kriv ni duzan" pobrati vrhnje
e ovo je ono što me toliko i ljuti, hinja će još ispasti trener
što to nije omogućeno onda nekom ko je zaslužio da malo ubere vrhnje preko reprezentacije, a hinja neka ide biti pomoćnik aci gdje mu je mjesto jer njih je zadužio, nas nije

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2016, 16:43

Najviše mi je krivo što Duško nije imao ovu ekipu na Eurobasketu. S ovom ekipom i s njim bi veliki rezultat napravili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ovisnik » 28 jun 2016, 16:48

nerminh74 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Damir je š.u.p.č.i.n.a od covjeka, ali ne bih rekao da je (tj. da ce biti) los ili cak najgori selektor ikad. S obzirom na to da cemo vjerovatno napokon biti kompletni, i da imamo fino izmiksanu ekipu, sa igracima koji imaju sjajnu klupsku sezonu iza sebe, mogao bi Mulaomerovic na kraju "ni kriv ni duzan" pobrati vrhnje
e ovo je ono što me toliko i ljuti, hinja će još ispasti trener
što to nije omogućeno onda nekom ko je zaslužio da malo ubere vrhnje preko reprezentacije, a hinja neka ide biti pomoćnik aci gdje mu je mjesto jer njih je zadužio, nas nije
Ne znam ko je drugi mogao biti selektor,bilo je između baje i mule,za svaku treću opciju/džikić,lukajic..../ realno savez nije imao para,a kako je riječ o košarkaškim anonimusima u UO,nije se moglo bolje na neki njihov rejting,ti vjerovatno aludiraš na Markovića al zaboravljaš da je neno odmah izjavio da u ovom trenutku nije spreman preuzeti repku,kako god,daj bože da mi napravimo rezultat,a ko će pokupiti kajmak,manje je bitno.

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Ethel » 28 jun 2016, 17:15

Pa evo bio je kao i uvijek u opticaju Beciragic pa rece kao ne moze, Markovic nije htio, Mutapcic na relaciji Bayern-Njemacka repka i to je otprilike to strucnjaka sto imamo.
Necemo Mulaomerovica, a niko se ne pita sta je sa ovim patriotama u stilu Vahida Halilhodzica sto ce da po Avazu povremeno obasnjavaju ono sto svi znaju.

Ostali ili nisu uzeli trenersku tablu u ruke ili je bolje da je nisu ni uzimali.
#MFFL
Som-Hi Barça

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 jun 2016, 14:51

Stefan Glogovac potpisao za Mega Leks.

Mnogo dobar transfer!
#MFFL
Som-Hi Barça

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 29 jun 2016, 15:50

Opa, moram priznati da me ovaj transfer iznenadio. Nadam se da ozbiljno racunaju na Glogovca.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 29 jun 2016, 15:55

Ethel je napisao/la:Stefan Glogovac potpisao za Mega Leks.

Mnogo dobar transfer!
Da to nije presao u beobasket?Jer ne vjerujem da bi Misko dzabe tudjeg igraca razvijao,ako ga ne moze prodati i uzeti dobre pare.Inace nadam se da ce ga pokusati prebacit na tricu,jer on nema visinu za cetvorku a mogo bi tricu igrat jer ima i dobar sut.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 29 jun 2016, 15:57

To sam i ja pomislio, nece Misko tudje igrace. Nema od brzine za trojku.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 jun 2016, 16:02

Ovaj Milisavljevic nije Miskov (jos), tako da nisam siguran..
#MFFL
Som-Hi Barça

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 jun 2016, 21:38

Lotus je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Stefan Glogovac potpisao za Mega Leks.

Mnogo dobar transfer!
Da to nije presao u beobasket?Jer ne vjerujem da bi Misko dzabe tudjeg igraca razvijao,ako ga ne moze prodati i uzeti dobre pare.Inace nadam se da ce ga pokusati prebacit na tricu,jer on nema visinu za cetvorku a mogo bi tricu igrat jer ima i dobar sut.

ne moze on tricu igrati,nema on tu brzinu..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.