Svejedno uključi mozak, ponekad.1452 je napisao/la:I uživamMoR je napisao/la:1452 je napisao/la:
Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtati
Pišeš gluposti.
Neće da ti škodi.
Svejedno uključi mozak, ponekad.1452 je napisao/la:I uživamMoR je napisao/la:1452 je napisao/la:
Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtati
Pišeš gluposti.
Koliko vec imam golova i asistencija?Lillard je napisao/la:Crni pusti Wagnera, ti si najbolji igrac lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislio sami ja tako, ali ovaj Crnov je strašan mali, po meni najbolji u ligi, kompaktan je igrač, ima sve, u što sam se uvjerio na GrbaviciBurningLegion je napisao/la:Eh sad, kad se Wagner jednom konacno oprosti, netko vec moze pretendirati na tu titulu, definitivno Crnov ako ostane, a do tad, teesko boga mi, jaaako tesko, Wagner je to i veceras objasnio.
Ne donosim zaključak samo radi utakmice protiv mog Željezničara. Momak je došao iz treće lige hrvatske ako se ne varam i nametnuo je svoj stil igre. za mene je Wagner i dalje majstor, ali mi je Ivan bolji ****, šta da ti kažem!BurningLegion je napisao/la:Ne slazem se, Wagner je kompletan igrac, moze igrati svaku poziciju u veznom redu plus napad, podjednako dobar u napadu, obrani, i odlican u igri glavom iako je metar i zilet u njemu, a ni ne mozes uzeti u obzir jednu utakmicu koju si gledao protiv svog tima i na taj nacin usporediti, al kako god ima potencijal, bit ce odlican igrac, tj. vec jest, meni se svidja, volio bi ga vidjeti u Širokom, no zna se sta je Wagner u ovoj ligi godinama i sta za nju znaci, ali i za igru Širokog.Sjeti se samo utakmice u Mostaru prosle sezone, npr. A i veceras 'ladno asistencija za hladjenje Sarajlija, klasika, pa covjek ima maltene vise golova i asistencija primjera radi protiv FKS i Zelje nego Crnov utakmica. Enough said.
No eto, posto nije tema, necemo o tome.
Ima i Bajić pet golovaBurningLegion je napisao/la:Pa nista, svatko ima pravo na misljenje, nije to problem, samo sto je Wagner glavni play vodece momcadi prvenstva i aktualna ''zlatna kopacka'' i trenutacno u vodstvu takodjer, jebga.
Zavisi iz kojeg ugla gledaš, očigledno ne pratiš ŽeljezničarBurningLegion je napisao/la:To je neka druga kategorija, jedan znaci za igru ekipe sve, i nije napadac, a drugi je samo Bajic.
ae nekocrnov je napisao/la:mala sara je napisao/la:Oce biti igdje repriza utakmice ili sta ja znam da netko ako moze stavi je cjelu na yt ili nesto volio bi pogledati jos jednom u miru nemoze se sa onoga stajanja nista da vidi u PM.
sutra ce biti na youtubu,postavim ti ovdje!
je li nagađaš sastav ili si od nekih izvora saznao tko bi sve sutra trebao igrati?acovic2 je napisao/la:Sutra rezervni tj. kombinirani sastav protiv Sloge.Vidim njih vodi Ibro Rahimić a igra im nekoliko ,bar meni, poznatih igrača.Ne treba ni njih podcjeniti a posebno obratiti pozornost da se netko ne povrijedi.Volio bih da napokon netko od juniora dobije šansu,Galić,Jozić itd.
Android je napisao/la:Kad se ovaj crni dres pusti u prodaju,obavezno mi javite
ante1place je napisao/la:je li nagađaš sastav ili si od nekih izvora saznao tko bi sve sutra trebao igrati?acovic2 je napisao/la:Sutra rezervni tj. kombinirani sastav protiv Sloge.Vidim njih vodi Ibro Rahimić a igra im nekoliko ,bar meni, poznatih igrača.Ne treba ni njih podcjeniti a posebno obratiti pozornost da se netko ne povrijedi.Volio bih da napokon netko od juniora dobije šansu,Galić,Jozić itd.
zanima me hoće li u prvih 11 biti Crnov, Nikolić i Simeunović?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.