HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

MoR
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la MoR » 28 sep 2014, 20:43

1452 je napisao/la:
MoR je napisao/la:
1452 je napisao/la:
Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtati :urnebes:

Pišeš gluposti.
I uživam :mrgreen:
Svejedno uključi mozak, ponekad.

Neće da ti škodi.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 28 sep 2014, 20:58

Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtati :urnebes:[/quote]

Pišeš gluposti.[/quote]

I uživam :mrgreen:[/quote]

Svejedno uključi mozak, ponekad.

Neće da ti škodi.[/quote]

Hocu sutra kad na poso krenem. Petak start ponedeljak restart ;) a ti se malo opusti nece ti skodit. :)

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 28 sep 2014, 22:24

Kakav je grafit veleza na temi zrinje ... Nema smisla cao

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 sep 2014, 23:01

Crni pusti Wagnera, ti si najbolji igrac lige :)

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 23:23

Lillard je napisao/la:Crni pusti Wagnera, ti si najbolji igrac lige :)

Koliko vec imam golova i asistencija? :mrgreen:

Broje li se meni predasistencije ko Modricu? :urnebes:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 sep 2014, 00:21

Eh sad, kad se Wagner jednom konacno oprosti, netko vec moze pretendirati na tu titulu, definitivno Crnov ako ostane, a do tad, teesko boga mi, jaaako tesko, Wagner je to i veceras objasnio. :)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 00:25

BurningLegion je napisao/la:Eh sad, kad se Wagner jednom konacno oprosti, netko vec moze pretendirati na tu titulu, definitivno Crnov ako ostane, a do tad, teesko boga mi, jaaako tesko, Wagner je to i veceras objasnio. :)
Mislio sami ja tako, ali ovaj Crnov je strašan mali, po meni najbolji u ligi, kompaktan je igrač, ima sve, u što sam se uvjerio na Grbavici :mrgreen: Mada i Wagner je zabijao, ali Crnov po meni numero uno trenutno!
Grbavica naš je Hram!!!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 sep 2014, 00:31

Ne slazem se, Wagner je kompletan igrac, moze igrati svaku poziciju u veznom redu plus napad, podjednako dobar u napadu, obrani, i odlican u igri glavom iako je metar i zilet u njemu, a ni ne mozes uzeti u obzir jednu utakmicu koju si gledao protiv svog tima i na taj nacin usporediti, al kako god ima potencijal, bit ce odlican igrac, tj. vec jest, meni se svidja, volio bi ga vidjeti u Širokom, no zna se sta je Wagner u ovoj ligi godinama i sta za nju znaci, ali i za igru Širokog. ;) Sjeti se samo utakmice u Mostaru prosle sezone, npr. A i veceras 'ladno asistencija za hladjenje Sarajlija, klasika, pa covjek ima maltene vise golova i asistencija primjera radi protiv FKS i Zelje nego Crnov utakmica. Enough said.
No eto, posto nije tema, necemo o tome.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 00:35

BurningLegion je napisao/la:Ne slazem se, Wagner je kompletan igrac, moze igrati svaku poziciju u veznom redu plus napad, podjednako dobar u napadu, obrani, i odlican u igri glavom iako je metar i zilet u njemu, a ni ne mozes uzeti u obzir jednu utakmicu koju si gledao protiv svog tima i na taj nacin usporediti, al kako god ima potencijal, bit ce odlican igrac, tj. vec jest, meni se svidja, volio bi ga vidjeti u Širokom, no zna se sta je Wagner u ovoj ligi godinama i sta za nju znaci, ali i za igru Širokog. ;) Sjeti se samo utakmice u Mostaru prosle sezone, npr. A i veceras 'ladno asistencija za hladjenje Sarajlija, klasika, pa covjek ima maltene vise golova i asistencija primjera radi protiv FKS i Zelje nego Crnov utakmica. Enough said.
No eto, posto nije tema, necemo o tome.
Ne donosim zaključak samo radi utakmice protiv mog Željezničara. Momak je došao iz treće lige hrvatske ako se ne varam i nametnuo je svoj stil igre. za mene je Wagner i dalje majstor, ali mi je Ivan bolji ****, šta da ti kažem!
Grbavica naš je Hram!!!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 sep 2014, 00:48

Pa nista, svatko ima pravo na misljenje, nije to problem, samo sto je Wagner glavni play vodece momcadi prvenstva i aktualna ''zlatna kopacka'' i trenutacno u vodstvu takodjer, jebga. :)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 00:49

BurningLegion je napisao/la:Pa nista, svatko ima pravo na misljenje, nije to problem, samo sto je Wagner glavni play vodece momcadi prvenstva i aktualna ''zlatna kopacka'' i trenutacno u vodstvu takodjer, jebga. :)
Ima i Bajić pet golova :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 sep 2014, 01:06

To je neka druga kategorija, jedan znaci za igru ekipe sve, i nije napadac, a drugi je samo Bajic. :mrgreen:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 01:09

BurningLegion je napisao/la:To je neka druga kategorija, jedan znaci za igru ekipe sve, i nije napadac, a drugi je samo Bajic. :mrgreen:
Zavisi iz kojeg ugla gledaš, očigledno ne pratiš Željezničar :)
Grbavica naš je Hram!!!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 sep 2014, 01:10

Ma salim se, al shvacas poantu.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 29 sep 2014, 14:48

crnov je napisao/la:
mala sara je napisao/la:Oce biti igdje repriza utakmice ili sta ja znam da netko ako moze stavi je cjelu na yt ili nesto volio bi pogledati jos jednom u miru nemoze se sa onoga stajanja nista da vidi u PM.

sutra ce biti na youtubu,postavim ti ovdje!
ae neko
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 29 sep 2014, 15:11

Sutra rezervni tj. kombinirani sastav protiv Sloge.Vidim njih vodi Ibro Rahimić a igra im nekoliko ,bar meni, poznatih igrača.Ne treba ni njih podcjeniti a posebno obratiti pozornost da se netko ne povrijedi.Volio bih da napokon netko od juniora dobije šansu,Galić,Jozić itd.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 sep 2014, 15:13

Kad se ovaj crni dres pusti u prodaju,obavezno mi javite :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ante1place
Kontakt:

Post Postao/la ante1place » 29 sep 2014, 15:14

acovic2 je napisao/la:Sutra rezervni tj. kombinirani sastav protiv Sloge.Vidim njih vodi Ibro Rahimić a igra im nekoliko ,bar meni, poznatih igrača.Ne treba ni njih podcjeniti a posebno obratiti pozornost da se netko ne povrijedi.Volio bih da napokon netko od juniora dobije šansu,Galić,Jozić itd.
je li nagađaš sastav ili si od nekih izvora saznao tko bi sve sutra trebao igrati?

zanima me hoće li u prvih 11 biti Crnov, Nikolić i Simeunović?
Rđe '94

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 29 sep 2014, 15:22

Android je napisao/la:Kad se ovaj crni dres pusti u prodaju,obavezno mi javite :)

Prijatelju, Zrinjski sa ovim dresom može napraviti pravi posao ako budu pametni.Samo neku solidnu cjenu staviti i ode dres u par tisuća primjeraka sigurno.Ja osobno sam već imao nekoliko upita iz BiH i Hrvatske.
Nisam neki ekonomski stručnjak ali evo npr. neka cjena bude 50 KM ,to znači 2 tisuće dresova 100 000 KM.Još ako uspiju nabaviti dresove do tekme sa pitarima koja se igra negdje polovinom listopada ,eto dobre zarade.
Treba još naložiti ove šminkere , koji pate za tim da budu viđeni , a naročito u novom dresu :lol: :lol: i zaradićemo više nego od europe.
Ovo je još jedan dokaz da Zrinji treba Fan shop.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 29 sep 2014, 15:26

ante1place je napisao/la:
acovic2 je napisao/la:Sutra rezervni tj. kombinirani sastav protiv Sloge.Vidim njih vodi Ibro Rahimić a igra im nekoliko ,bar meni, poznatih igrača.Ne treba ni njih podcjeniti a posebno obratiti pozornost da se netko ne povrijedi.Volio bih da napokon netko od juniora dobije šansu,Galić,Jozić itd.
je li nagađaš sastav ili si od nekih izvora saznao tko bi sve sutra trebao igrati?

zanima me hoće li u prvih 11 biti Crnov, Nikolić i Simeunović?

KARAČIĆ NA BABOVAC ŠALJE KOMBINIRANI SASTAV

Sedam utakmica osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine igra se u srijedu, a jedna će se odigrati sutra. Sloga u Ljubuškom dan ranije čeka mostarski Zrinjski koji bi ionako bio veliki favorit, a sada još dolazi osokoljen pobjedom u gradskom derbiju.

“Svi igrači su zaslužili prolaznu ocjenu. Kontrolirali smo utakmicu od prve do posljednje minute i naravno da smo sretni zbog pobjede. Napokon sam i ja dočekao prvu pobjedu protiv Veleža kao trener Zrinjskog, tako da je zadovoljstvo još veće, ali imamo nova tri boda i to je ono što je najvažnije”, govorio je poslije pobjede nad Veležom (2:0) trener Zrinjskog Branko Karačić.

Utakmica protiv Sloge dolazi samo tri dana nakon derbija, pa je posve izvjesno da će Karačić na stadion Babovac poslati ispremiješan sastav.

Derbi je iscrpio igrače, tako da ćemo u toj utakmici sigurno napraviti nekoliko promjena u sastavu kako bismo osvježili momčad, ali i rasporedili snage, s obzirom da nas u subotu čeka nova važna utakmica u borbi za bodove”, dodaje Karačić.

Kada smo već kod rezervnog sastava, treba reći da je mladi Ivin Tirić, koji je u petak doživio potres mozga nakon sudara sa suigračem Durakom, pušten iz bolnice dan poslije i osjeća se bolje, no vjerojatno neće putovati u Ljubuški.

Susret između Sloge i Zrinjskog igra se u utorak u 15 i 30.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.