E hajde da vidimo...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno da nemamo sta da trazimo.holyman je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:51Sa svim porazenim se moze igrati. Ali apsolutno nebitna tema narednih 10 dana, mi imamo vrlo male sanse protiv Spartaka, ako ne bude 2 0 nemamo sta traziti u trnavi s ovim sastavom.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:45Ja bas mislim suprotno bgmi.
Al nije Celtic i Atalanta, takvi protivnici ce nam opet u Play offu doci
Tesko da jednoj ekipi kao sto je Spartak das dva,a sa ovom odbranom neprimis bar jedan.
Po meni jako tesko.
Pa I oni skautiraju nase utakmice,ne trebas biti neki strucnjak pa vidjeti u Kazastanu kakav propuh u òdbrani imamo.
Na Kosevu svaki ubacaj je gol sansa,strepnja I panika.
Daj boze da nas dva puta sreca poprati.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ekstra stvar što su uradili sa javnim prijevozom 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Zar se ovaj javni prevoz ikad i plaćao?
Ovaj roster je nedovoljan za ‘napad na titulu’, to je bar svakome jasno.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Pa **** vas grob uzivajte do cetvrtka, pricajte o tekmi, o punom stadionu ali jok daj debilima da se oni oglasavaju zasto se ne dovode igraci, gdje su kapitalci i takve gluposti.
Europa je ove godine izlet i koliko bude trajala super, cilj je titula i do zime je ovaj sastav dovoljan, onda ce klub po potrebi naci neke igrace. Uzivajte ovu sezonu jer slijedece krece pritisak ulaska u grupe kad proslavimo titulu.
Sto se tice slovaka, izgleda kao iskusna ekipa, mada Zekic rece da imaju dosta mladih igraca, sto znaci da ih ne poznaje. Prva utakmica ce biti teska, ali u drugoj ce se odlucivati prolazak. Ovde ce nam trebai 10x vise koncentracije nego protiv Aktobea
Evropske utakmice nam dobro dodu kao najbolja moguca priprema za sezonu pa dokle doguramo. A svakako se nesto usput i zaradi.
Mi smo vec dobro zaradili, 700k eura i plus pare od ulaznica mozda i preko 500k KM.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Za kvalitetnog i stručnog trenera, kakav Zekić i jeste, ovaj roster je sasvim adekvatan i dovoljan za napad na titulu.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jeli stigo?
Dosadni ste vise s tim ide potpis, potpisao i sl.
Ako nema neko iz kluba sa pravim Info nemojte lupati bezveze i spamati temu..
Ako nema neko iz kluba sa pravim Info nemojte lupati bezveze i spamati temu..
-
- Kontakt:
Ne znam sto du svi oduševljeni zrijebom i prizeljkivali Wislu Krakov ?? Po meni lakši protivnici bi bili Tampere, Clifonvile, Shelburne. Al haj da je proći Trnavu pa ćemo dalje vidjeti.
Zna li iko sta je sa Buljubasica, hoce li biti spreman? Molim samo bez odgovora da je vec prodat jer nije 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Masala dobrih insajderskih danas, predstavili smo igraca ko u prici
-
- Kontakt:
Kupresakom je vjerovatno zaključen prelazni rok,gledam sad imamo 30+ igrača u rosteru,a Zekic skoro reče da ćemo skraćivati igrački kadar
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pregovara sa stoperom, čak su i mediji jučer to objavili..strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:27Kupresakom je vjerovatno zaključen prelazni rok,gledam sad imamo 30+ igrača u rosteru,a Zekic skoro reče da ćemo skraćivati igrački kadar
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Brt, igrali bi sa pobijednicima tih duela, jedini izuzetak je bio Rapid i Wisla i Molde Silkeborg jer oni igraju Evropsku ligu, dobio si drugi najlaksi mec.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:18Ne znam sto du svi oduševljeni zrijebom i prizeljkivali Wislu Krakov ?? Po meni lakši protivnici bi bili Tampere, Clifonvile, Shelburne. Al haj da je proći Trnavu pa ćemo dalje vidjeti.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da su Jovic i Unusic bila bespotrebna pojacanja. Trebalo bi par mladjih poslati na posudbe tipa Ploco, Ristic, Nurkovic, Kapetanovic, a definitivno se zahvaliti Matanovicu, Durakovicu, Rogicu...ja bih i da Mustafic ide za novac naravno, a da se na njegovom mjestu isforsira Mehmedovic kao svjeza krv s klupe. Ne smijemo zaboraviti ni Krdzalica od kojeg licno dosta ocekujem kad se oporavi.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:27Kupresakom je vjerovatno zaključen prelazni rok,gledam sad imamo 30+ igrača u rosteru,a Zekic skoro reče da ćemo skraćivati igrački kadar
Buljubasic vjerovatno ide pa njega necu ni racunati.
Mada igrac kvaliteta Mudrazije je uvijek dobrodosao i on moze unaprijediti bilo koju ekipu u nasoj ligi i ako se ponudi prilika trebalo bi ga dovesti.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, laznokrilo, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto, SHZ82, Tatamata1946 i 88 gostiju.