Ne moraju svi navedeni igrati.
Nazad mogu Jovic - Soldo - Čelik, a na LWB Kuprešak.
Ali svakako bi bilo 5x lakše kad bi došao stoper..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne moraju svi navedeni igrati.
Ma dobro, mislim da će Mujkić bit' backup tu. Kuprešak/Duraković - Jović - Soldo - Čelik - BeganovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:15Ne moraju svi navedeni igrati.
Šteta će biti ako ovakvu priliku zayebemo jer nismo sposobni dovesti još 2-3 kvalitetna igrača ala Bubanja.hazarder je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:18Ma dobro, mislim da će Mujkić bit' backup tu. Kuprešak/Duraković - Jović - Soldo - Čelik - BeganovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:15Ne moraju svi navedeni igrati.
Čekamo mi tog stopera, osjedismo al' nam se ne da.![]()
Bubanja je skoro pa iz busa upao u prvih 11, tako da nije ništa nemoguće.kupus army je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:28Sve i da dodje danas neki igrac jel vi mislite da moze pomoci u prvoj utakmici, nece ga Zekić sigurno koristiti uopste?
Jel realno da smo najteze dobili?spezial je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:37Bordo-bijeli, ukoliko prođu Spartak, igrat će protiv nekog od narednih ekipa:
Ilves Tampere (FIN) - FK Austria Wien (AUT)
FC Zürich (SUI) - Shelbourne FC (IRL)
Molde FK (NOR) - Silkeborg IF (DEN)
Wisła Kraków (POL) - SK Rapid Wien (AUT)
FK Auda (LVA) - Cliftonville FC (NIR)
Drugu najlaksu opciju smo izvukli drugTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:34Jel realno da smo najteze dobili?spezial je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:37Bordo-bijeli, ukoliko prođu Spartak, igrat će protiv nekog od narednih ekipa:
FK Auda (LVA) - Cliftonville FC (NIR)![]()
PikachuSA je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:14amypitar je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:04Dvadesetsedmogodišnji napadač Lokomotive iz Zagreba Robert Mudražija u razgovoru za Sportske novosti je rekao kako nikakvog ličnog kontakta njega i Sarajeva nije bilo, te da je on za sve saznao iz medija.
- Iskreno, sve što znam, doznao sam iz medija! Stvarno ne znam je li bilo ikakvoga kontakta između klubova, je li možda netko od “mojih” ljudi razgovarao s nekim iz Sarajeva. Mene nitko osobno nije kontaktirao, tako da vam doista ne mogu ništa više reći o tome. Iako sam negdje pročitao da sam bio u Sarajevu na pregovorima, jedina je istina da se nisam maknuo iz Zagreba i ni s kim nisam razgovarao, rekao je Mudražija za Sportske novosti.
![]()
Kasniš drug to je već stara vijestamypitar je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:04Dvadesetsedmogodišnji napadač Lokomotive iz Zagreba Robert Mudražija u razgovoru za Sportske novosti je rekao kako nikakvog ličnog kontakta njega i Sarajeva nije bilo, te da je on za sve saznao iz medija.
- Iskreno, sve što znam, doznao sam iz medija! Stvarno ne znam je li bilo ikakvoga kontakta između klubova, je li možda netko od “mojih” ljudi razgovarao s nekim iz Sarajeva. Mene nitko osobno nije kontaktirao, tako da vam doista ne mogu ništa više reći o tome. Iako sam negdje pročitao da sam bio u Sarajevu na pregovorima, jedina je istina da se nisam maknuo iz Zagreba i ni s kim nisam razgovarao, rekao je Mudražija za Sportske novosti.
Nije problem euforija, kod mene je ista na max. Tako i treba biti. Problem je kad mi pocnemo da pisamo po sirotinji. Problem je kad nismo na zamlji (navijaci). Do neki dan a pazi isti nam je ekipa maltene je bilo da cemo se ipet ganjati za 4 mjesto, prodjes jednog protivnika i vec smo u grupama. Naravno da treba ginuti kao s Aktobeom i onda je sve moguce..pitara je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:48Euforija ti i donese 20 i kusur hiljada ljudi na stadion, da je nema bilo bi 7 - 10 hiljada.ajdohordas je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:37A kako ćeš zabranit to ljudima ?nokee je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:06Obicno kad se mi ovoliko nafuramo i kad vec dio forumasa pise ko da smo prosli u 3 pretkolo, slijedi hladan tus.
Ljudi mi imamo prosjecnu ekipu sa nekom navalnom kvalitetom ali nista vise od toga.. Dalekooo od toga da smo favoriti protiv bilo koga, samo IMAS SANSE i moze se igrati sa ovima (Spartak i eventualno Wisla)
Vidjecemo kome je zrijeb bio dobar, nama ili Trnavi..
Euforija te nosi zbog svega, evropske utakmice su posebne. Raja se zaželila borbenog Sarajeva, i vidjeli su to u dvije tekme. Igrali smo dobro, izbacili smo favorita, igramo protiv ekipe koja je sa nama u rangu i ljudi se jednostavno nadaju i sanjaju, ne možeš im to oduzeti i zaustaviti.
Ne vidim da je bilo ko rekao da prolazimo Trnavu 100%... nego se jednostavno ljudi nadaju.
Bolje i to nego da bacamo crnjake kako nemamo kvalitete, napunit ce nas ovaj, napunit ce nas onaj itd itd.
I od Aktobea se ovdje pravio Juventus danima, na kraju ništa od toga.
Ja bas mislim suprotno bgmi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:38Drugu najlaksu opciju smo izvukli drugTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:34Jel realno da smo najteze dobili?spezial je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:37Bordo-bijeli, ukoliko prođu Spartak, igrat će protiv nekog od narednih ekipa:
FK Auda (LVA) - Cliftonville FC (NIR)![]()
Evo prilike, evo prilike iiiii ništa.
Ne, ovaj roster nije dovoljan. Odnosno, jeste, ali za šta? Za prvog mjesta nije.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Pa **** vas grob uzivajte do cetvrtka, pricajte o tekmi, o punom stadionu ali jok daj debilima da se oni oglasavaju zasto se ne dovode igraci, gdje su kapitalci i takve gluposti.
Europa je ove godine izlet i koliko bude trajala super, cilj je titula i do zime je ovaj sastav dovoljan, onda ce klub po potrebi naci neke igrace. Uzivajte ovu sezonu jer slijedece krece pritisak ulaska u grupe kad proslavimo titulu.
Sto se tice slovaka, izgleda kao iskusna ekipa, mada Zekic rece da imaju dosta mladih igraca, sto znaci da ih ne poznaje. Prva utakmica ce biti teska, ali u drugoj ce se odlucivati prolazak. Ovde ce nam trebai 10x vise koncentracije nego protiv Aktobea
Sa svim porazenim se moze igrati. Ali apsolutno nebitna tema narednih 10 dana, mi imamo vrlo male sanse protiv Spartaka, ako ne bude 2 0 nemamo sta traziti u trnavi s ovim sastavom.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:45Ja bas mislim suprotno bgmi.
Al nije Celtic i Atalanta, takvi protivnici ce nam opet u Play offu doci
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, EastMadness, Evander, Google Adsense [Bot], riki46, Sinfoc1986 i 91 gost.