Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisam ni otvorio clanak cim sam vidio naslov, a pretpostavljam da je bilo "ko i prosli put"rope11 je napisao/la:
kakvu tu novu frizuru može imati todorović?
Peci Koza?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
mislim da stampaju sveukupno 11 000 ulaznica , ovo ostalo akreditacije, novinari, pozivnice, gosti, osiguranje itd.Raonffa je napisao/la:Je l' puni kapacitet bude na BP, tih 13,5 hiljada? Mislim je l' štampaju toliko karata, a tu računam i slobodnu prodaju i te navijačke grupe i te karte što podijele, znači sve?avenija je napisao/la:nisu podjeljenje nego rezervisane i placene, sta ste vi mislili od 13 500 savez uzme sebi 8000 i podijeli a 5500 proda ?
Ove sto vi mislite da su podjeljenje to je placeno i rezervisano za fanatikose,krajisnike, bhlegion itd..savez maximalno podjeli 300 vipova i gratis ulaznica i to maximalno u jako bitnim mecevima
ironije radi,preci mi kosovski srbin koji je sluzio u tom albanskom odredu arnauta za turke ko i MarkovVucevich je napisao/la:nisam znao da si albanacMoggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
hoces li gledati svoje veceras
Skratio siske, upadale mu u oci.rope11 je napisao/la:
kakvu tu novu frizuru može imati todorović?
Koji show a onda mora prevoditi nasima sta su Robi i Edin rekli. Zena natuca Njemacki ko baustelac.Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.rope11 je napisao/la:to je ta slika![]()
skratio ovih par dlaka na glavi, kae nova frizura.
Arnaut-ovic pravo bosnjacko prezime. Cuj hoce od Moggija Albanca da pravi.Vucevich je napisao/la:nisam znao da si albanacMoggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
hoces li gledati svoje veceras
I Šime VrsaljkoLampard8 je napisao/la:Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.rope11 je napisao/la:to je ta slika![]()
Osim13 je napisao/la:I Šime VrsaljkoLampard8 je napisao/la:Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.rope11 je napisao/la:to je ta slika![]()
steta sto nema kljusine s tvog avatara, jedino to zna i raditi.Vucevich je napisao/la:Samo da neko slomi noge tom odvratnom ciganu Dragovicu sutra, to je ravno 3 boda
Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
FliX je napisao/la:Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Covjek objasnio...sekula je napisao/la:Danas gledam malo inserte sa utakmice R.Irska-BIH iz baraža i vrlo slično (da ne kažem isto) su igrali i ovi drugi Irci samo što smo tad izgubili 2-0.....
Znači mrtvi visoki presing, sa velikom agresivnošću odmah na organizatora igre koji je u ovom slučaju bio Cimirot, a prije 2 godine to je bio Pjanić....s tim što je Pjanić tada imao Medunjanina uz sebe koji je loš trkač, ali odličan s loptom i može odigrati prvom loptom.....
Onakvom presingu i trci možeš parirati jedino taktičkom postavkom gdje svaki igrač može u 2-3 dodira promijeniti dva mjesta na terenu, odnosno, kad je tim dovoljno uigran i kad se u rotaciji iz defanzivne u ofanzivnu postavku tačno zna gdje bi ko trebao biti.....mislim, da je iluzorno bilo očekivati da mi igramo od noge do noge i prvom loptom u sastavu u kojem smo izašli u Belfastu, jer su se igrači prvi put susreli jedan s drugim i na onim pozicijama....dalje, mislim da nekolicina trenutnih igrača nema kvalitet, a niti potrebnu motoriku i fudbalsku inteligenciju, da može bez uigravanja odigrati taktički disciplinovano.....jedino ispravno se i moglo igrati dugim loptama na Džeku koji je spuštanjem lopte i prosljeđivanjem na brza krila otvarao sebi prostor da se povratnim loptama sa krila u sredinu mogao ugroziti protivnički gol.....međutim, Višća je potpuno zakazao u ovoj utakmici, za razliku od Duljevića koji se dosta trudio i mislim da je Višća bio ubjedljivo najgori igrač u Belfastu, bez obzira na bekove koji su bili takođe katastrofalni ali je to donekle i razumljivo jer je jedan bio rovit i vrlo neiskusan, a drugi na neprirodnoj poziciji.....a takođe i u defanzivi je Višća bio totalno beskoristan.....
da rezimiram, za onoliku trku i presing moraš imati potreban kvalitet i uigranost da izbacuješ protivnika u startu iz ravnoteže i da se brzom transformacijom i prenosom lopte od noge do noge na njihovu polovinu iz odbrane prelaziš u napad.....mi nismo ni uigrani, niti smo u onakvom sastavu dovoljno kvalitetni....po meni, mi smo u Belfastu osvojili 4, a ne 3 boda......još ako to ovjerimo sutra protiv Austrije, jednom nogom ćemo biti pobjednici ove grupe.....
Hvala.Vucevich je napisao/la:FliX je napisao/la:Ima li gdje snimak?Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenskaNa kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki.
![]()
![]()
Oko 24 minut Prosinecki pocinje samo da odgovara na njemacki