Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2018, 19:28

Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenska :urnebes: Na kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki. :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 sep 2018, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 sep 2018, 19:31

rope11 je napisao/la:

kakvu tu novu frizuru može imati todorović? :tokralju:
Nisam ni otvorio clanak cim sam vidio naslov, a pretpostavljam da je bilo "ko i prosli put" :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 sep 2018, 19:34

Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenska :urnebes: Na kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki. :rol: :rol: :rol:
Peci Koza?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 sep 2018, 19:35

Raonffa je napisao/la:
avenija je napisao/la:nisu podjeljenje nego rezervisane i placene, sta ste vi mislili od 13 500 savez uzme sebi 8000 i podijeli a 5500 proda ?

Ove sto vi mislite da su podjeljenje to je placeno i rezervisano za fanatikose,krajisnike, bhlegion itd..savez maximalno podjeli 300 vipova i gratis ulaznica i to maximalno u jako bitnim mecevima
Je l' puni kapacitet bude na BP, tih 13,5 hiljada? Mislim je l' štampaju toliko karata, a tu računam i slobodnu prodaju i te navijačke grupe i te karte što podijele, znači sve?
mislim da stampaju sveukupno 11 000 ulaznica , ovo ostalo akreditacije, novinari, pozivnice, gosti, osiguranje itd.

tako da bude oko 13 000 jer mora biti lufta zbog sigurnosti i pravila uefe
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 10 sep 2018, 19:39

Vucevich je napisao/la:
Moggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
nisam znao da si albanac

hoces li gledati svoje veceras

:D
ironije radi,preci mi kosovski srbin koji je sluzio u tom albanskom odredu arnauta za turke ko i Markov :urnebes: a ja popijem bananu za sp... nemojte ovo rec dantesu
Zarathustra

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 sep 2018, 19:42

rope11 je napisao/la:
kakvu tu novu frizuru može imati todorović? :tokralju:
Skratio siske, upadale mu u oci. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 sep 2018, 19:45

to je ta slika :urnebes:

skratio ovih par dlaka na glavi, kae nova frizura.

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 sep 2018, 19:49

Goalgetter je napisao/la:Prati li ko oficijelnu press? Pa bolje da Edin prevodi na njemacki nego ona zenska :urnebes: Na kraju evo Robi poceo odgovarati na Njemackom, da ova ne mora prevoditi na njemacki. :rol: :rol: :rol:
Koji show a onda mora prevoditi nasima sta su Robi i Edin rekli. Zena natuca Njemacki ko baustelac.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 sep 2018, 20:07

Samo da neko slomi noge tom odvratnom ciganu Dragovicu sutra, to je ravno 3 boda :opaopa:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 10 sep 2018, 20:10

rope11 je napisao/la:to je ta slika :urnebes:

slika
Nisam znao da Marija Šerifović radi u ovom objektu.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 sep 2018, 20:16

Vucevich je napisao/la:
Moggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
nisam znao da si albanac

hoces li gledati svoje veceras

:D
Arnaut-ovic pravo bosnjacko prezime. Cuj hoce od Moggija Albanca da pravi. :mrgreen:
Moggi ne daj se, bolje da te hiti u Svicarsku. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 sep 2018, 20:33

Lampard8 je napisao/la:

slika
I Šime Vrsaljko
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2018, 20:38

Osim13 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:

slika
I Šime Vrsaljko
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 10 sep 2018, 20:40

Vucevich je napisao/la:Samo da neko slomi noge tom odvratnom ciganu Dragovicu sutra, to je ravno 3 boda :opaopa:
steta sto nema kljusine s tvog avatara, jedino to zna i raditi.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 10 sep 2018, 20:44

Danas gledam malo inserte sa utakmice R.Irska-BIH iz baraža i vrlo slično (da ne kažem isto) su igrali i ovi drugi Irci samo što smo tad izgubili 2-0.....
Znači mrtvi visoki presing, sa velikom agresivnošću odmah na organizatora igre koji je u ovom slučaju bio Cimirot, a prije 2 godine to je bio Pjanić....s tim što je Pjanić tada imao Medunjanina uz sebe koji je loš trkač, ali odličan s loptom i može odigrati prvom loptom.....

Onakvom presingu i trci možeš parirati jedino taktičkom postavkom gdje svaki igrač može u 2-3 dodira promijeniti dva mjesta na terenu, odnosno, kad je tim dovoljno uigran i kad se u rotaciji iz defanzivne u ofanzivnu postavku tačno zna gdje bi ko trebao biti.....mislim, da je iluzorno bilo očekivati da mi igramo od noge do noge i prvom loptom u sastavu u kojem smo izašli u Belfastu, jer su se igrači prvi put susreli jedan s drugim i na onim pozicijama....dalje, mislim da nekolicina trenutnih igrača nema kvalitet, a niti potrebnu motoriku i fudbalsku inteligenciju, da može bez uigravanja odigrati taktički disciplinovano.....jedino ispravno se i moglo igrati dugim loptama na Džeku koji je spuštanjem lopte i prosljeđivanjem na brza krila otvarao sebi prostor da se povratnim loptama sa krila u sredinu mogao ugroziti protivnički gol.....međutim, Višća je potpuno zakazao u ovoj utakmici, za razliku od Duljevića koji se dosta trudio i mislim da je Višća bio ubjedljivo najgori igrač u Belfastu, bez obzira na bekove koji su bili takođe katastrofalni ali je to donekle i razumljivo jer je jedan bio rovit i vrlo neiskusan, a drugi na neprirodnoj poziciji.....a takođe i u defanzivi je Višća bio totalno beskoristan.....
da rezimiram, za onoliku trku i presing moraš imati potreban kvalitet i uigranost da izbacuješ protivnika u startu iz ravnoteže i da se brzom transformacijom i prenosom lopte od noge do noge na njihovu polovinu iz odbrane prelaziš u napad.....mi nismo ni uigrani, niti smo u onakvom sastavu dovoljno kvalitetni....po meni, mi smo u Belfastu osvojili 4, a ne 3 boda......još ako to ovjerimo sutra protiv Austrije, jednom nogom ćemo biti pobjednici ove grupe.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2018, 20:52

Ima li gdje snimak? :D

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 sep 2018, 20:55

FliX je napisao/la:

Oko 24 minut Prosinecki pocinje samo da odgovara na njemacki :lol:

faruk993
Kontakt:

Post Postao/la faruk993 » 10 sep 2018, 20:55

sekula je napisao/la:Danas gledam malo inserte sa utakmice R.Irska-BIH iz baraža i vrlo slično (da ne kažem isto) su igrali i ovi drugi Irci samo što smo tad izgubili 2-0.....
Znači mrtvi visoki presing, sa velikom agresivnošću odmah na organizatora igre koji je u ovom slučaju bio Cimirot, a prije 2 godine to je bio Pjanić....s tim što je Pjanić tada imao Medunjanina uz sebe koji je loš trkač, ali odličan s loptom i može odigrati prvom loptom.....

Onakvom presingu i trci možeš parirati jedino taktičkom postavkom gdje svaki igrač može u 2-3 dodira promijeniti dva mjesta na terenu, odnosno, kad je tim dovoljno uigran i kad se u rotaciji iz defanzivne u ofanzivnu postavku tačno zna gdje bi ko trebao biti.....mislim, da je iluzorno bilo očekivati da mi igramo od noge do noge i prvom loptom u sastavu u kojem smo izašli u Belfastu, jer su se igrači prvi put susreli jedan s drugim i na onim pozicijama....dalje, mislim da nekolicina trenutnih igrača nema kvalitet, a niti potrebnu motoriku i fudbalsku inteligenciju, da može bez uigravanja odigrati taktički disciplinovano.....jedino ispravno se i moglo igrati dugim loptama na Džeku koji je spuštanjem lopte i prosljeđivanjem na brza krila otvarao sebi prostor da se povratnim loptama sa krila u sredinu mogao ugroziti protivnički gol.....međutim, Višća je potpuno zakazao u ovoj utakmici, za razliku od Duljevića koji se dosta trudio i mislim da je Višća bio ubjedljivo najgori igrač u Belfastu, bez obzira na bekove koji su bili takođe katastrofalni ali je to donekle i razumljivo jer je jedan bio rovit i vrlo neiskusan, a drugi na neprirodnoj poziciji.....a takođe i u defanzivi je Višća bio totalno beskoristan.....
da rezimiram, za onoliku trku i presing moraš imati potreban kvalitet i uigranost da izbacuješ protivnika u startu iz ravnoteže i da se brzom transformacijom i prenosom lopte od noge do noge na njihovu polovinu iz odbrane prelaziš u napad.....mi nismo ni uigrani, niti smo u onakvom sastavu dovoljno kvalitetni....po meni, mi smo u Belfastu osvojili 4, a ne 3 boda......još ako to ovjerimo sutra protiv Austrije, jednom nogom ćemo biti pobjednici ove grupe.....
Covjek objasnio... :clap: :thumbup:

edvinrz
Kontakt:

Post Postao/la edvinrz » 10 sep 2018, 21:00

ko vise gura ove polovne igrace ..npr Saric al et nadam se pobjedi sutra ..imam

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2018, 21:11

Vucevich je napisao/la:
FliX je napisao/la:

Oko 24 minut Prosinecki pocinje samo da odgovara na njemacki :lol:
Hvala. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89, zikerrz21 i 15 gostiju.