Mi smo bili procitani i kada nas je Ciro vodio. Znalo se ko ce igrati jer boljih nije bilo. Kao sto se unaprijed znalo kako cemo igrati.MostarNeretva je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:04Steta ima ovdje itekako materijala za napravit dobar tim. Zao mi momaka biti ce iskoristeni u korist da se Barbarez praktizira da postane trener a pocinje sa nule. Veca neznalica i parazit trenerski cak mozda i od Susica. Grehota je jer svaki pozitivan rezultat koji ovi momci dobiju date ce ovom trenerskom parazitu jos par mjeseci da prosipa demagogiju i pokusava postati trener.
Opet hokejaske izmjene i previse mijenjaja tako jos jedan utakmica poslije koje u stvari ne znas koje igrachke konstilacije pruzaju trkacki i igracki balans na terenu.
Par stvari koje upadaju u oci.
Na jednoj od strana se mora dati puna sloboda Memicu i mora biti u napadu.
Dedic je veoma nestabilan na bekovskoj poziciji u fazi odbrane. On mora biti u napadu a iza njega negi dobar trkac na beku. Mujakic je to do sada zaista sjajno odradjivao.
Ne sredini rupa, I Sunjic, i Tahirovic spori neokretni, na papiru to kod Sunica super zvuci kilometri al fakticki je prespor i vecinu duela gubi, kasni ,. nedostatak brzine.. To je najveca mana ove repke fali igrach tipa Besic. Ja sam se nadao da ce Barbarez naci neko rjesenje tu prije, igrachi tipa Kulasin moraju imati mjesta repci sa zadatkom da prekidaju kontr i polukontre. Tahirovic to nije Sunjic to nije . Nije bitno gdje igra i koliko igra ukoliko ima kvalitet koji nama fali.
Ruzan rezultat za nas jer prikriva da smo bili veoma blizu kolapsa tipa Kipar.
Drago mi je da izgleda Bajraktarevic postaje pravi igrach samo nastavit zestok rad i disciplinu ostalo ima.
Procitani smo, tacnije receno procitan je Barbarez i slijedi nas potop protiv svij jacih repki grupe, Rumunija, Austrija. .
Ovoj ekipi kada fali Kolasinac i Mujakic pocinje na beku, svaki protivnik je rahatniji i zna na kojoj strani goniti svoje.
A tvrdnje da ce nas Rumunija, pa i ta Austrija kuci potopiti, samo je vid zlobe.