Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Dule 078
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 10:34

Stole iz Bora je napisao/la:SPREMAN SCENARIO ZA FORMIRANJE NOVOG NFSBIH

http://sportsport.ba/tekst/3/spreman-sc ... sbih/53463
Mozda ovo ispadne i dobro na kraju,da se smijene ovo spodobe iz saveza!

ali da ne bude taj novi covjek npr jusuf pushina!

razmisljam ko bi bio idealan za prvog covjeka saveza,da to sve izorganizuje kako treba,ali ne pada mi niko na pamet!
da je zdrav,predlozio bih ivicu osima jer je i u partizanu i reprezentaciji jugoslavije i u sturmu i u zelji i u japanu pozlatio cega god se dotakao,ali nazalost njegovo zdravstveno stanje to nedozvoljava. Nazalost drugog covjeka kakav je on ja ne vidim. Muslimani bi vjerovatno bili prezadovoljni Barbarezom,Kodrom,Bolicem i slicnima,ali ne vidim da bi oni bili docekani sa entuzijazmom kod druga dva naroda.Bajevic mi je mrljav,kao zadnji shupak je napustio klupu zvezde usred utakmice,tako bi vjerovatno uradio i u savezu cim bi prvi problemi poceli,ovi ostali tipa hadzibegic,halihodzic i kompanija su bezbroj puta dokazali da gledaju samo svoj interes....mozda Zeljko Kopanja,sta mislite o njemu?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2011, 10:48

Dule 078 je napisao/la:

razmisljam ko bi bio idealan za prvog covjeka saveza,da to sve izorganizuje kako treba,ali ne pada mi niko na pamet!
da je zdrav,predlozio bih ivicu osima jer je i u partizanu i reprezentaciji jugoslavije i u sturmu i u zelji i u japanu pozlatio cega god se dotakao,ali nazalost njegovo zdravstveno stanje to nedozvoljava. Nazalost drugog covjeka kakav je on ja ne vidim. Muslimani bi vjerovatno bili prezadovoljni Barbarezom,Kodrom,Bolicem i slicnima,ali ne vidim da bi oni bili docekani sa entuzijazmom kod druga dva naroda.Bajevic mi je mrljav,kao zadnji shupak je napustio klupu zvezde usred utakmice,tako bi vjerovatno uradio i u savezu cim bi prvi problemi poceli,ovi ostali tipa hadzibegic,halihodzic i kompanija su bezbroj puta dokazali da gledaju samo svoj interes....mozda Zeljko Kopanja,sta mislite o njemu?
nezz razlog zbog kojeg pravoslavci i katolici u BIH bi bili protiv Barbareza,Kodre,Bolica ...pa to su sve legende naseg fudbala!!

a izvini kada su to Halilhodzic i Hadzibegic dokaazali da gledaju svoj interes!!

P.S. za jusufa si upravu :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 24 mar 2011, 11:15

Dule 078 je napisao/la:

Nije meni loš kopanja, nimalo

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 11:46

Nije da nesto lobiram za njega i vjerovatno nece od toga biti nista,ali on je jedan od rijetkih u kojem bi svaki narod nasao nesto za sebe,Srbi jer je postavio Borac na sasvim nove temelje,Bosnjaci jer je ostao bez nogu zbog pisanja o zlocinu na Koricanskim stijenama kad se to nije smjelo pomenuti,Hrvati jer mu je zena Hrvatica i sto je spasavao Hrvate za vrijeme rata....I dan danas jedini njegov glas odavde ide u pravcu jednog Predsjednika,po uzoru na Savjet Ministara,i opet dokazuje da ima i stav i muda,a ne ide kao ovca za ovnom predvodnikom sto rade svi ostali,tj pisaju niz vjetar.
Ali vaznije od svega je da se dokazao kao uspjesan manager u svojim firmama a i Borac je nesto sasvim drugo od kad je on tu.Doduse,dosta mu je pomogla i medjunarodna zajednica (oko njegovih firmi) a i Grad Banjaluka oko Borca,ali pomagali su i prije pa Borac nije licio ni na sta,a sad se igra Evropa,gradi stadion,osvaja titula.....
A uz sve to odlicno je igrao fudbal,i na probi u Dinamu Z dao Borcu dva gola :oops: ...ali kazu da se zaljubio i vratio u BL iako mu je Dinamo nudio da potpise profesionalni ugovor.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 mar 2011, 12:00

Dule 078 je napisao/la:Nije da nesto lobiram za njega i vjerovatno nece od toga biti nista,ali on je jedan od rijetkih u kojem bi svaki narod nasao nesto za sebe,Srbi jer je postavio Borac na sasvim nove temelje,Bosnjaci jer je ostao bez nogu zbog pisanja o zlocinu na Koricanskim stijenama kad se to nije smjelo pomenuti,Hrvati jer mu je zena Hrvatica i sto je spasavao Hrvate za vrijeme rata....I dan danas jedini njegov glas odavde ide u pravcu jednog Predsjednika,po uzoru na Savjet Ministara,i opet dokazuje da ima i stav i muda,a ne ide kao ovca za ovnom predvodnikom sto rade svi ostali,tj pisaju niz vjetar.
Ali vaznije od svega je da se dokazao kao uspjesan manager u svojim firmama a i Borac je nesto sasvim drugo od kad je on tu.Doduse,dosta mu je pomogla i medjunarodna zajednica (oko njegovih firmi) a i Grad Banjaluka oko Borca,ali pomagali su i prije pa Borac nije licio ni na sta,a sad se igra Evropa,gradi stadion,osvaja titula.....
Hajde majketi ne lupaj. Ti bi opet covjeka koji itekako ima veze sa politikom. Sta mislis poslije njegovog cetvorogodisnjeg mandata da iz federacije predlozimo Fahru Radoncica :lol: Cirkus.
I nije mi samo jasno na osnovu cega si zakljucio da je on prihvatljiv za sve narode, a Barbarez, Bolic, Kodro nisu. Ludilo :lol: Al eto ako nista kad bi on dosao mozda vam za svaki poraz ne bih bila kriva svemoguca famozna sarajevska kuhinja, il bi :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 mar 2011, 12:08

Barbarez ili Kopanja po meni bi bilo idealno rjesenje. ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 12:09

Hajde majketi ne lupaj. Ti bi opet covjeka koji itekako ima veze sa politikom. Sta mislis poslije njegovog cetvorogodisnjeg mandata da iz federacije predlozimo Fahru Radoncica :lol: Cirkus.
I nije mi samo jasno na osnovu cega si zakljucio da je on prihvatljiv za sve narode, a Barbarez, Bolic, Kodro nisu. Ludilo :lol: Al eto ako nista kad bi on dosao mozda vam za svaki poraz ne bih bila kriva svemoguca famozna sarajevska kuhinja, il bi :lol:

Ako ces bas iskreno,meni je za Predsjednika Saveza prihvatljiviji taj Fahro Radoncic koga pominjes nego Barbarez!
Da si ikad i jednu platu nekome isplatio,znao bi da to nije lako i cijenio bi malo vise ljude koji isplacuju nekoliko hiljada plata svakog mjeseca! Covjek je uspjesan,nije ratni kadar i ima dobre odnose sa svima u regionu,a to sto cete vi napisati da je on vjerovatno lopina,profiter,za to postoje institucije pa neka rade svoj posao,a bapske price me ne interesuju,jer ako ga Bakir uzme na zub,vjerovatno ce biti i fasista :D !

Da se razumijemo,pricam o mjestu Predsjednika Saveza koji je prevashodno managerska funkcija,koji treba da postavi prave ljude na prava mjesta i ustroji uspjesnu organizaciju na svim nivoima,a ssiguran sam da bi on znao napravitii pare,Sandzaklija je to!A za Barbareza nije problem neka radi nesto u sportskom dijelu kao selektor,tim manager itd.....

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:15

Šta se sve nece procitati ovdje :o :shock: :lol: :lol: kakve gluposti ovaj Dule lupa, to je nevjerovatno.
Cuj Radona za predsjednika NSBiH :lol: :lol: :lol: onaj drugi pominje novinara Kopanju :o :shock: moderacija brišite ovo, djeca nam se smiju moj Reufe.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:16

Strauss je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Nije da nesto lobiram za njega i vjerovatno nece od toga biti nista,ali on je jedan od rijetkih u kojem bi svaki narod nasao nesto za sebe,Srbi jer je postavio Borac na sasvim nove temelje,Bosnjaci jer je ostao bez nogu zbog pisanja o zlocinu na Koricanskim stijenama kad se to nije smjelo pomenuti,Hrvati jer mu je zena Hrvatica i sto je spasavao Hrvate za vrijeme rata....I dan danas jedini njegov glas odavde ide u pravcu jednog Predsjednika,po uzoru na Savjet Ministara,i opet dokazuje da ima i stav i muda,a ne ide kao ovca za ovnom predvodnikom sto rade svi ostali,tj pisaju niz vjetar.

Ne bi želio da se iko uvrijedi ili pogrešno shvati..,ali vi Bošnjaci morate jednom shvatiti da Srbi i Hrvati(a ne bosanski pravoslavci ili katolici,kako ih neki etiketiraju i diskriminišu na taj način)
ovu zemlju još uvjek ne vole(možda je neće nikad ni voljeti,a možda i hoće).Ovo ne govorim da bi nekoga isprovocirao već samo govorim realne činjenice i stojim čvrsto na zemlji,to jeste 100% sam realan,svidjelo se to nekome ili ne.Ko je iole pametan zna da je u ovoj zemlji sve isuviše komplikovano i da jaka centralna vlast ne može postojati ukoliko se očekuje kakva-takva harmonija..pa makar u fudbalu(o vlasti na da ne govorim :roll: ).To ovi iz UEFA-e ili nemogu ili neće da shvate.Moraju biti svjesni činjenice da će oni izbacivanjem BiH reprezentacije naštetiti samo Bošnjačkom narodu(95%)...dok će i Srbima i Hrvatima biti svejedno.Ovo je zemlja kompromisa,i to ga se moraju pridržavati sve 3 strane.Ovaj savez je do ovih ultimatuma radio normalno skoro 10 godina,liga se igrala,timovi su igrali u evropi,kao i reprezentacija..nije bilo idealno,ali radilo se.I sad odjednom to nekome smeta.Da skratim,ovi ultimatumi sigurno neće donijeti ništa dobro BiH fudbalu i pomak se neće vidjeti uprkos sankcijama(ako uslijede).Neka ne diraju ono što funkcioniše.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2011, 12:20

Ja, koliko znam, UEFA je striktno rekla da nema uplitanja politike i politicara u sport, barem sto se tice fudbalskih saveza. A gore spomenuta dvojka su bila upletena u politiku. Jedan je cak i aktuelni politicar. Prije nekog vremena neki grcki politicar je imao naum da udje u njihov savez i UEFA im je odmah zaprijetila sankcijama.

Mozda ja ne znam dovoljno ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:20

Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje i gdje ce voliti tu zemlju...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu :o :shock:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 12:22

izzo je napisao/la:Šta se sve nece procitati ovdje :o :shock: :lol: :lol: kakve gluposti ovaj Dule lupa, to je nevjerovatno.
Cuj Radona za predsjednika NSBiH :lol: :lol: :lol: onaj drugi pominje novinara Kopanju :o :shock: moderacija brišite ovo, djeca nam se smiju moj Reufe.
to da prica gluposti reci svojoj zeni,kad se vrati sa prcanja!

a Radoncica je pomenuo kolega iznad mene,zato je i bio u mom postu pomenut!

a te price kodro,bola,barba idi prosipaj po onim dijasporskim sajtovima bh fanaticosa, koji odmah kolektivni orgazam dozive kad se pomene neko od njih trojice,sta imam ja sa njima?

Uostalom,neka biraju koga hoce,uvijek ce biti nezadovoljnih.....

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:24

izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu :o :shock:

Jeremija samo govori činjenice,a ti to prihvati ili nemoj.

PFC

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:25

Nemamo mi sta shvatat mi sve znamo,i boli nas qurac sto ne vole nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu,ja ih sve pitam sto su i dalje ovde znaci u nasoj jedinoj domovini,ako nas ne vole kupi stvari i mars gdje mislis da je bolje,i da nas hoce suspendovati samo da se otarasimo raznog sljama koji sjedi u savezu ma kako da se zovu i prezivaju,a ako Bog da izaci cemo jaci iz svega toga...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 mar 2011, 12:27

izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje i gdje ce voliti tu zemlju...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu :o :shock:
vrlo dobro znas da nema potrebe da se igdje ide obzirom da su granice RS i vise nego jasne ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:27

scudetto je napisao/la:Nemamo mi sta shvatat mi sve znamo,i boli nas qurac sto ne vole nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu,ja ih sve pitam sto su i dalje ovde znaci u nasoj jedinoj domovini,ako nas ne vole kupi stvari i mars gdje mislis da je bolje,i da nas hoce suspendovati samo da se otarasimo raznog sljama koji sjedi u savezu ma kako da se zovu i prezivaju,a ako Bog da izaci cemo jaci iz svega toga...

Nekim ljudima je bezveze govoriti neke stvari.Zato nam i jeste ovako.

PFC

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:28

jeremija je napisao/la:
izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu :o :shock:

Jeremija samo govori činjenice,a ti to prihvati ili nemoj.
Ti se nafurao da si Tesla, pa sad nama otkrio struju...ko da mi to svi ne znamo, pa nas sad ti prosvjetli :lol: :lol:
Govorim i ja cinjenice: boli nekog ki.ta što srbi i hrvati ne vole državu kojoj žive - njihov problem.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 24 mar 2011, 12:29

Jeb.ote ovdje su svi zadojeni nacionalizmom, mozda i nema nade za ovu drzavu :roll:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 12:29

vjerovatno bi se i iselili da nam nije Republike Srpske,ali ovako nam je lijepo ovdje tako da ce se kolega morati jos malo potruditi da je ukine i da nas istjera :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2011, 12:29

jeremija je napisao/la:Ne bi želio da se iko uvrijedi ili pogrešno shvati..,ali vi Bošnjaci morate jednom shvatiti da Srbi i Hrvati(a ne bosanski pravoslavci ili katolici,kako ih neki etiketiraju i diskriminišu na taj način) ovu zemlju još uvjek ne vole(možda je neće nikad ni voljeti,a možda i hoće).Ovo ne govorim da bi nekoga isprovocirao već samo govorim realne činjenice i stojim čvrsto na zemlji,to jeste 100% sam realan,svidjelo se to nekome ili ne.Ko je iole pametan zna da je u ovoj zemlji sve isuviše komplikovano i da jaka centralna vlast ne može postojati ukoliko se očekuje kakva-takva harmonija..pa makar u fudbalu(o vlasti na da ne govorim :roll: ).To ovi iz UEFA-e ili nemogu ili neće da shvate.Moraju biti svjesni činjenice da će oni izbacivanjem BiH reprezentacije naštetiti samo Bošnjačkom narodu(95%)...dok će i Srbima i Hrvatima biti svejedno.Ovo je zemlja kompromisa,i to ga se moraju pridržavati sve 3 strane.Ovaj savez je do ovih ultimatuma radio normalno skoro 10 godina,liga se igrala,timovi su igrali u evropi,kao i reprezentacija..nije bilo idealno,ali radilo se.I sad odjednom to nekome smeta.Da skratim,ovi ultimatumi sigurno neće donijeti ništa dobro BiH fudbalu i pomak se neće vidjeti uprkos sankcijama(ako uslijede).Neka ne diraju ono što funkcioniše.
Sto se tice ovog boldiranog. Ako suspenduju Savez i reprezentaciju automatski ide i suspenzija klubovima. Zar stvarno mislis da u tom slucaju SAMO ili VECINOM nastetiti "Bosnjackom narodu"? Zar Borac ne ide prema tituli prvaka koja automatski od UEFE donosi 340.000 eura? Kad se toj cifri dodaju TV prava, karte, sponzori i sve ostalo to je cca 500.000 eura. Zar Siroki ne gubi ako ne izadje u Evropu a ima realne sanse preko kupa? Zar samo "Bosnjacki narodi" imaju predstavnike u evropskim takmicenjima? Zar se Borcu, Sirokom, Zrinjskom, Rudaru i ostalima isplati suspenzija koja automatski donosi slobodne papire igracima? A slobodni papiri = odlazak svih igraca koji su PLACENI parama iz tih klubova. Zar nisu Avdukic i Maletic u reprezentaciji? Zar u FSBiH nema i predstavnika gore spomenuta dva naroda "koja ne gube"? Zar i oni ne kupe kajmak od Saveza, lige i klubova?
Gdje je tu racunica da 95% gubi "Bosnjacki narod"?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.