Rekonstrukcija stadiona u BiH

bagrcavi
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la bagrcavi » 27 feb 2012, 15:26

Zanima vas što su u Gradačcu stolice zelene, a ne zanima vas što su kod Olimpika šarene stolice :mrgreen:
Vidim gore neko spominje Banjaluku kao mjesto odigravanja utakmica repke, možda će i to nekada biti, ali od početka sljedećih kvalifikacija repka će igrati na obnovljenoj Grbavici ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 27 feb 2012, 15:42

Zelena najljepsa boja.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 feb 2012, 16:20

bagrcavi je napisao/la:Zanima vas što su u Gradačcu stolice zelene, a ne zanima vas što su kod Olimpika šarene stolice :mrgreen:
Vidim gore neko spominje Banjaluku kao mjesto odigravanja utakmica repke, možda će i to nekada biti, ali od početka sljedećih kvalifikacija repka će igrati na obnovljenoj Grbavici ;)
Bila je rasprava i o tim stolicama, bas ja sam pisao da je to mozda i dobra stvar jer ce stadion izgledat punije i igracima bit ugodnije igrat. Ima i u Portugalu stadion s takvim stolicama, a i mi u Zepcu smo dobili dvoranu s takvim stolicama :mrgreen:

I od kud ti informacije za Grbavicu? To je se vec trebalo pocet renovirat, jer kvalifikacije pocinju u 9. mjesecu, ne znam tko je jos stadion od 20 000 ljudi, ajmo rec i 15 000 jer postoji sjever vec, napravio za pola godine? :o
Mogu jedino da saliju betonske tribine, al uredit nece stic sigurno, jedino ako uzmu neku tvrtku koja ce gradit na sve tri tribine odjednom, a ne ic jednu po jednu kao u Tuzli sad il BL ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 feb 2012, 20:54

evo da vam ja ogovorim na to pitanje o stolicama...kada su se pocele postavljati zelene stolica svi i u gradaccu su bili iznenadeni zasto zelene jer je logicno bilo da budu crvene i bijele.pitali smo ljude u klubu zasto zelene a oni su nam dali jednostavan odgovor da je arhitekt odlucio da budu zelene jer se dobro uklapaju u okolinu koja je puna zelenila a takoder pored stadiona je i suma.po meni je nebitno bitno je da se radi meni je i ovako lijepo,a mislim da politika nema nikakve veze sa bojom to smijem garantovati ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 28 feb 2012, 17:40

harishp je napisao/la:Pitanje po sto i jedan put ako je na groblju stadion i ako to ko biva nekome smeta.Zasto onda igra Evropske tekme bas tu.
ili bi se pokrio ponjavom i nebi rondao bezveze kad ga i sam koristis u slucaju potreba.
Ni Kosevo nisu bas udarali ljubicicaama,kad vec neku situaciju spominjes kako je ko prosao.
Jednostavno ljudi su dvolicni da dvolicniji ne mogu biti.
Smeta ti nesto,onda to ne koristi i zdravo.
Eee moj no lajferu ... :roll:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 feb 2012, 23:07

Frajer odgovara na svaki post u roku od 5 minuta,bey obyira koje je doba. Cuj,ako nesto koristis,nemoj mu trazit mane. Ma bas je super,odlicno,savrseno...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 29 feb 2012, 01:04

mi moramo pod hitno pocet gradnju stadiona za nasu reprezentaciju,samo se brukamo iz godine u godinu dok sve nase komsije grade ili vec imaju nacionalne stadione...
i naravno nek to bude Sarajevo,nek pare daju i drzava i federacija i kanton i grad ali vise je sramota i nije ni cudo sto nas smatraju indijancima,dovoljno je da pogledaju jednu domacu utakmicu reprezentacije i da se pitaju jel kod nas jos uvijek ratno stanje...
a naravno da se poguraju i svi ostali projekti od institucija pa da u narednih 5 godina svaki veci grad ima reprezentativan stadion...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 01:09

Bolje da vlada podrzi projekat izgradnje stadiona Tusanj nego da ulaze u neki novi stadion ! Tusanj se vec gradi,ali ne moze nista bez pomoci drzavnih struktura,znamo kako se vrh federacije odnosi prema Tuzli,tako da cemo se morati osloniti sami na sebe ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 29 feb 2012, 01:22

znam ja to harry sve,ali za ovaj nas projekat koji nije toliko ni skup sasvim su dovoljna sredstva od opstine i kantona,ali nazalost kanton nema ocigledno namjeru da bilo sta pogura u Tz,pa bili zeleni ili crveni na vlasti ili zajedno ;)
prica da treba podrska federacije za izgradnju stadiona je samo prebacivanje na druge,jer npr uz 4 mil od opstine da i kanton izdvoji barem toliko stadion bi bio gotov za 3 godine...
a ja sam rekao da nama treba "drzavni" stadion sa nekih 40-45000 kapaciteta za reprezentaciju i nemam nista protiv toga da to bude Sarajevo kao glavni grad,a da se ostali projekti podrze prije svega od kantona koji samo prebacuju krivicu na federaciju i drzavu a njihova ulaganja u sport i infrastrukturu su ravna nuli...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 feb 2012, 01:31

Od kantona i ne ocekujem nista,znali su galamit na izbornim skupovima da ce pomoci izgradnji stadiona,a kad su dosli na vlast nista od toga carko moj.Dosta je bilo vise da grad ima onakav stadion,Tuzla zasluzuje da ima dobar stadion,vidjeli smo ovaj veceras u St.Gallenu 20.000 sjedecih mjesta,takav bi i nama godio ;) evo sad se uzurbano radi na zavrsetku sjevera,pa ce pred lokalne izbore krenut izgradnje istocne tribine,ulozit ce se pare samo da bi sdp prikupio glasove ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 29 feb 2012, 01:44

ma to je nazalost tako,bili su im krivi svi zato sto nisu bili na vlasti a sad kad su uzeli sve Tuzli opet jedna velika rinaka...
ovaj nas projekat je perfektan za nas grad,nista ni manje ni vece,ja imam info da ce istok odmah se pocet gradit zato sto jedan trgovacki lanac zeli prostor u Tz i ulozit ce svoje pare za gradnju istoka kako bi dobili poslovne prostorije,nadam se da ima nesto od toga jer dugo mi svi cekamo stadion i zaboli me vise cije su pare,samo da se konacno izgradi...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 feb 2012, 08:18

Tuzlaci a i ostali moraju shvatiti da stadione ne gradi politika nego privreda, čekajući politiku nikada niko neće dobiti stadion to nek bude jasno.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 feb 2012, 08:22

Ovaj još hoće stadion od 40-45 hiljada :lol: Nama je 20-25 puna kapa.
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 10:53

Bata_Barata je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pitanje po sto i jedan put ako je na groblju stadion i ako to ko biva nekome smeta.Zasto onda igra Evropske tekme bas tu.
ili bi se pokrio ponjavom i nebi rondao bezveze kad ga i sam koristis u slucaju potreba.
Ni Kosevo nisu bas udarali ljubicicaama,kad vec neku situaciju spominjes kako je ko prosao.
Odvali @batko sejv lajfer argumentacijama :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 29 feb 2012, 12:49

harishp je napisao/la:
Bata_Barata je napisao/la:
Odvali @batko sejv lajfer argumentacijama :lol:
Kako lijepo vrijeme napolju... jel de ? :lol: 14000 wtf xD :lol:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 feb 2012, 13:10

Neko je ovdje napisao nesto o nekom sastanku Ivice Osima sa nekim ljudma iz Uefe/Fife i nesto se kao razgovaralo da su oni voljnji pomoci pri izgradnji/obnovi Grbavice ?!

Sad jel samo "prica" ili je fakat nesto. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 29 feb 2012, 13:45

Nimla_RZ je napisao/la:Ovaj još hoće stadion od 40-45 hiljada :lol: Nama je 20-25 puna kapa.
normalno da je to tebi smjesno,pa opet kad dodje neka jaka utakmica nek karte puknu za pola sata i nek se prodaju po 200 KM :roll:
nasa reprezentacija se dize iz godine u godinu i siugrno ce doci vrijeme kad cemo bez problema punit stadion od 40k bez obzira na protivnika,al ocigledno je bolje doci na tekmu 3 sata prije,ulazis na stadion 1 sat,zatvore te unutra ko u kavezu a ako si slucajno zedan zapisas sebi malo u saku i pocastis i raju :roll:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 feb 2012, 16:07

Io_Sono_Interista je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Ovaj još hoće stadion od 40-45 hiljada :lol: Nama je 20-25 puna kapa.
normalno da je to tebi smjesno,pa opet kad dodje neka jaka utakmica nek karte puknu za pola sata i nek se prodaju po 200 KM :roll:
nasa reprezentacija se dize iz godine u godinu i siugrno ce doci vrijeme kad cemo bez problema punit stadion od 40k bez obzira na protivnika,al ocigledno je bolje doci na tekmu 3 sata prije,ulazis na stadion 1 sat,zatvore te unutra ko u kavezu a ako si slucajno zedan zapisas sebi malo u saku i pocastis i raju :roll:
40 hiljada je previše za našu reprezentaciju, mi bi to napunili jednom u sto puta, te takav stadion bi bilo strašno skupo za održavati, 20-25 za našu repku i više nego odlično... Evo da imaš takav stadion sada, šta misliš bi l' se on napunio u ovim kvalifikacijama za SP? Još imamo, slobodno mogu reći, najbolju repku u historiji... Moje mišljenje = ne bi!

A za ovo te ne kontam, gdje si ti zatvoren i gdje nema vode?
Čelik Zenica 1945

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 29 feb 2012, 16:28

Jankauskas je napisao/la:BL danas , http://www.****/index.php?op ... temid=111/
Beton! :D
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.