Otac mu rece da ce se odluciti kad bude punoljetan a 2014 kad bude SP napunit ce 18 godinaJTS je napisao/la:Ovaj dio nisam kopirao, ili ga nisam vidio, ili je naknadno ubačen![]()
Inače, Alen Halilović je veliki navijač i simpatizer Edina Džeke, a javna je tajna kako mu je otvorena želja da sa napadačem Manchester Citya zaigra u Brazilu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, piše Jutarnji List.
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
Pametan potez ,pricekat i odazvat se kad bude vrijeme i skolu okonca
....
A ako nema volje n.,pa neka mu je sretno..
Ovo sto Sead prica je iz malog straha za njega,zivot je to...
Evo Hajrovic zeli svim srcem..Zasto se ikako polemise oko Alena,da su mu oboje roditelja Sead i Seada o tome lafa ne bi bilo...Zao mi je sto ljudi koji su druge vjere a rodjeni u Bosni ne vole je...u vise slucajeva patriotizam je izostao..Bitno je ovu drzava uhelacit na svim poljima,i kasnije lafit kako su zapostavljeni..m
Alen ako ne zeli ine mora..
Jel Osim pricao s drugim ,ma dajte..

Evo Hajrovic zeli svim srcem..Zasto se ikako polemise oko Alena,da su mu oboje roditelja Sead i Seada o tome lafa ne bi bilo...Zao mi je sto ljudi koji su druge vjere a rodjeni u Bosni ne vole je...u vise slucajeva patriotizam je izostao..Bitno je ovu drzava uhelacit na svim poljima,i kasnije lafit kako su zapostavljeni..m
Neka, ja se držim one stare: "Ništa nije gotovo, dok nije gotovo." Sve dok mali ne zaigra za A repku Hrvatske, nada postoji.AlenHalilovic je napisao/la:Otac mu rece da ce se odluciti kad bude punoljetan a 2014 kad bude SP napunit ce 18 godinaJTS je napisao/la:Ovaj dio nisam kopirao, ili ga nisam vidio, ili je naknadno ubačen![]()
Inače, Alen Halilović je veliki navijač i simpatizer Edina Džeke, a javna je tajna kako mu je otvorena želja da sa napadačem Manchester Citya zaigra u Brazilu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, piše Jutarnji List.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dosadili ste vise sa ovim likom,smarate ko da je Messi u pm
i volio bih da ne zaigra hebat ga tamo ima njih koji hoce da zaigraju za BiH..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Po ovom zadnjem intervju seniora Halilovica sam zaključio da će Alen igrati za Hrvatsku!
Sead baca krivicu na savez kao trebao je Ivica doći da ga moli te kenja o tome kako se mali rodio u Hrvatskoj!
Katastrofalno razmišljanje jednog bivšeg reprezentativca BiH!
Sead baca krivicu na savez kao trebao je Ivica doći da ga moli te kenja o tome kako se mali rodio u Hrvatskoj!
Katastrofalno razmišljanje jednog bivšeg reprezentativca BiH!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
A Jagodici rece da bilo 3 razgovora sa porodicom Halilovic, a otac mu kaze kako niko nije ozbiljno sa njima razgovarao... i ako je ovo sve patka da malo ohane od malog... mogo mu je otac ovo sve malo diplomatski napravit... vako ce samo ispat da ce ga vecina Bosanaca zamrzit i kad bude igra nakraju za BiH nece imat podrsku navijaca.
dok neki jedva cekaju poziv ,ovaj trazi molitve...
Nema smisla ovih mjeseci pricat o tome ...
Nema smisla ovih mjeseci pricat o tome ...
Da se ne odazove ovaj put sam očekivao! Ali nisam očekivao ovakve rijeci iz usta Seada!
Dao nam je do znanja da će mali igrati za Hrvatsku te optužio nas savez, tražio izvlakušu!
Sramotne rijeci Seada, sramota! Neka igra mali za Hrvatsku to razumijem ali ovako srat i zahtjevati da mu Ivica dođe na noge je bolesno, eto kao lafo tad bi izbor bio Bosna!
Izabrao je mali i Sead samo traže argumente kako da sto bezbolnije odbiju Bosnu!
Sram da te bude Seade!
Dao nam je do znanja da će mali igrati za Hrvatsku te optužio nas savez, tražio izvlakušu!
Sramotne rijeci Seada, sramota! Neka igra mali za Hrvatsku to razumijem ali ovako srat i zahtjevati da mu Ivica dođe na noge je bolesno, eto kao lafo tad bi izbor bio Bosna!
Izabrao je mali i Sead samo traže argumente kako da sto bezbolnije odbiju Bosnu!
Sram da te bude Seade!
Nisu krivi nasi, nego otac da bi se opravdao u svom selu svaljuje krivicu na nas savez. Nasi su obavili razgovor, sta su trebali klecati.Dylan Dog je napisao/la:Očekivano.
Naši su trebali prvo dobiti potvrdu da će se odazvati,pa ga onda pozvati,a ne ovako amaterski.
Krivi su naši.
A ne obazirem se previše na izjave u ovakvim situacijama,ima tu dosta interesa,svako pokušava izvući što više iz situacije,a ni novinarima nije za vjerovati,tako da je u suštini jedino bitno čiji će dres na kraju obući.
Ako bude zavisilo od sposobnosti naših selektora i uposlenika saveza,Hrvatska će dobiti talentovanog mladog igrača.
Jedina nada je eventualni Alenov patriotizam,a to je skromna nada.
Jedva cekam da ga Ivica Osim svojom nekom pametnom spusti na zemlju
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Upravo to, jer fakat mislite da bi Halilovic na ovakav nacin reagovao??? Cista propagandaPrincipatus je napisao/la:Ovaj interview zvuci kao da ga je napisao ministar propagande. Polako.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Neka onda demantuje, do tada mu se mogu samo matere sjecati!
E valai taj Hajrovic da zeli toliko, pa sredio bi više te papire. Zar je toliko ne obrazovan da ne može skoti skontati sta mu treba, pa nece Osim i Susic ici za njega vaditi te papire. Svi nesto vagaju, a oni sami ništa ne poduzimaju, pa onda kriv savezahmic je napisao/la:Pametan potez ,pricekat i odazvat se kad bude vrijeme i skolu okonca....
Ne vjerujte u sve što pročitate.
- Principatus
- Kontakt:
Pa to bi i mogao biti cilj ovog clanka. Vidjecemo.Batko je napisao/la:Neka onda demantuje, do tada mu se mogu samo matere sjecati!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sve sam dosad mislio da je ovo sigurno istinito.... ali zumljam u to odkad sam zakljucio da ovo ima samo jedan izvor i to jutarnji list!
- themaniaks
- Kontakt:
ma ovaj mali je za nas izgubljen 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Je, eto izmislili su intervju, vi vjerujete u samo ono sto hoćete da vjerujete!
Da nije istina demantovao bi Halilovic!
Ja neznam na čemu vi temeljite očekivanja da će on igrati za nas kad su šanse sada ravne nuli kada čak i Sead želi da mu sin igra za Hrvatsku, onda je tu sve gotovo!
Da nije istina demantovao bi Halilovic!
Ja neznam na čemu vi temeljite očekivanja da će on igrati za nas kad su šanse sada ravne nuli kada čak i Sead želi da mu sin igra za Hrvatsku, onda je tu sve gotovo!
Toliko buke oko ničega! Ako mali želi igrati za BiH neka igra, ako neće, ne mora! Može prijedlog

Evo tebi prijedlog, nemoj više dolaziti na ovu temu, tj. zamisli da je zaključana.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.