Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Miralem laze ko lopov !!!!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)
Stigla je navodno ponuda za njega sa otoka u klub Sandefjorda.....Ne zeli se objaviti ima kluba no radi se o engleskom premoerligasu..Da lije on igrao za nasu reprezentaciju, je li upisao barem jedan nastup??
Stigla je navodno ponuda za njega sa otoka u klub Sandefjorda.....Ne zeli se objaviti ima kluba no radi se o engleskom premoerligasu..Da lije on igrao za nasu reprezentaciju, je li upisao barem jedan nastup??
Igrao je 2008. godine protiv Japana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
de nam reci koja je stranica u pitanju.Jack_Daniels je napisao/la:Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Dobro je što će Ćiro zvati Bilbiju, mali je ekstra igrač i važno je za nas da ga obezbjedimo. Jedan Nemanja se pokazao odličan, nadam se da će i ovaj srcem igrati za BiH.
Ovaj Fenan Salcinovic je mislim igrao kod Kodre, ali je njegovom smjenom pao u zaborav.
Joj da imamo Savez kao Hrvati, davno bi bili na nekom velikom takmičenju.
Ovaj Fenan Salcinovic je mislim igrao kod Kodre, ali je njegovom smjenom pao u zaborav.
Joj da imamo Savez kao Hrvati, davno bi bili na nekom velikom takmičenju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Pa on je fudbaler poljskog Lecha na posudbi u Sandefjordu. Zar ta ponuda ne bi trebala ici na adresu Poljaka?Jack_Daniels je napisao/la:Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)
igrao je i protiv Azerbejdzana. ja mislim da je i strelac bio, ali nisam siguran.Jack_Daniels je napisao/la:Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)
inace momak je dobar igrac. cesto ima potez viska, ali ima dobar dribling, sut, i pas.
-
- Kontakt:
Stevo Nikolic je bio strijelac...Wolverine je napisao/la:igrao je i protiv Azerbejdzana. ja mislim da je i strelac bio, ali nisam siguran.Jack_Daniels je napisao/la:Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)
inace momak je dobar igrac. cesto ima potez viska, ali ima dobar dribling, sut, i pas.
Fenan je ovaj desni, ako se iko sjeca ove sramote...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Samir Merzic! koliko znam on je klasicni lijevi bocni, igra u ceskoj, u teplicama koje su prve na tabeli i jos je standardan u ekipi, i jos mi se cini da je bio u reprezentaciji kod muzurovica kad su nasi najbolji bojkotovali reprezentaciju...mislim da bi ciro i njega mogao pozvati i isprobati, a pogotovo mislim da je on puno bolja opcija od hrgovica? sta vi kazete?
Volim te Bosno!!!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090923022
Dzekin nasljednik da ili ne???? sta vi mislite ocel se moci ponoviti to inace momak je odlican igrac iz Tesanjskog Toska otisao u Celik i iz Celika u Teplice , dobro se snasao sta ja znam inace ima nadimak on svi ga tako zovu u tesanjskim krajevima "KINA" sto?? valjda sto lici na kineza heeheh
to je sve sto znam... vase misljenje...
Dzekin nasljednik da ili ne???? sta vi mislite ocel se moci ponoviti to inace momak je odlican igrac iz Tesanjskog Toska otisao u Celik i iz Celika u Teplice , dobro se snasao sta ja znam inace ima nadimak on svi ga tako zovu u tesanjskim krajevima "KINA" sto?? valjda sto lici na kineza heeheh
>>No body likes us but we dont care<<
Drug ja sam prije godinu dana smatrao da ovaj momak treba dobiti sansu, nakon onih sjajnih igara za mladu repku.D€LUX je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090923022
A sto se tiće poredjenja sa Dzekom, bitno je naglasiti, da osim napadackih pozicija, vrlo malo imaju zajedničkog, odnosno, Mahmutović je najači u trku i brzm driblingu, dok mu skok igra i stamenost nisu jace strane, također Mahmutović je bolji tehničar, ali postići ono Sto je Džeko daj Bože ali.....
Smatram da bi on u bundesligi mogao da odigra zapazenu ulogu, on je nekako vise napadac tipa Graffite.
To je moje misljenje.
Ja vec odavno govorim da Merzic zasluzuje poziv u reprezentaciju ali nazalost to je samo moje misljenje. Selektor i vecina BH navijaca ne misle tako.xavi26 je napisao/la:Samir Merzic! koliko znam on je klasicni lijevi bocni, igra u ceskoj, u teplicama koje su prve na tabeli i jos je standardan u ekipi, i jos mi se cini da je bio u reprezentaciji kod muzurovica kad su nasi najbolji bojkotovali reprezentaciju...mislim da bi ciro i njega mogao pozvati i isprobati, a pogotovo mislim da je on puno bolja opcija od hrgovica? sta vi kazete?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gledao sam Teplice vise puta ove sezone i ne mogu reci da me neko od nasih igraca impresionirao.Beca-25 je napisao/la:Drug ja sam prije godinu dana smatrao da ovaj momak treba dobiti sansu, nakon onih sjajnih igara za mladu repku.D€LUX je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090923022
A sto se tiće poredjenja sa Dzekom, bitno je naglasiti, da osim napadackih pozicija, vrlo malo imaju zajedničkog, odnosno, Mahmutović je najači u trku i brzm driblingu, dok mu skok igra i stamenost nisu jace strane, također Mahmutović je bolji tehničar, ali postići ono Sto je Džeko daj Bože ali.....
Smatram da bi on u bundesligi mogao da odigra zapazenu ulogu, on je nekako vise napadac tipa Graffite.
To je moje misljenje.
Ebi ga.... mozda ako bas upadnu u neku strasnu formu ili nam se povrijedi dosta igraca. Inace mislim da je Ljevakovic najblizi pozivu.
Ibricic zabio 3 gola u pobjedi Hajduka u kupu 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
seha je napisao/la:Ibricic zabio 3 gola u pobjedi Hajduka u kupu
znači sam ih je pobjedio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
a nisi rekao da se tek vratio na teren poslje 6 mjeseca van terena! a sto se tice Salcinovic, na klupi Sandefjora sjedi sa Marcianom ako se neko njega sjeca!xavi26 je napisao/la:Samir Merzic! koliko znam on je klasicni lijevi bocni, igra u ceskoj, u teplicama koje su prve na tabeli i jos je standardan u ekipi, i jos mi se cini da je bio u reprezentaciji kod muzurovica kad su nasi najbolji bojkotovali reprezentaciju...mislim da bi ciro i njega mogao pozvati i isprobati, a pogotovo mislim da je on puno bolja opcija od hrgovica? sta vi kazete?

Mahmutovic postigao dva gola za Teplice u kupu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amir je napisao/la:Mahmutovic postigao dva gola za Teplice u kupu
on je definitivno izrasta u velikog igrača....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.