za sad Zvijezda, Vitez i Mladost najugroženiji i smatram da će dvije od ove tri ekipe u drugu ligu
Kojih vi imate najmanje, ispravi me ako griješimSabinho je napisao/la:Ovako, u borbi za titulu prvaka je realno pet klubova, Siroki, Zrinjski, Olimpik, Sarajevo i Zeljeznicar. Mala prednost za dva zadnja kluba je sto su rastereceni po pitanju kupa dok prva tri kluba imaju neizvjesne utakmice i u tom takmicenju. Dalje, najrastereceniji je Zeljeznicar koji je ovu sezonu iskoristio za afirmaciju mladih igraca i nisu imali velika ocekivanja, ona su i sad manja nego kod ostalih klubova koji se bore za titulu i oni su po tom pitanju najopusteniji. Svi nabrojani klubovi izuzev Olimpika (nebitno gostujuci ili domaci teren) dolaze kod nas tako da po tom pitanju mi mozemo biti najopusteniji. Opet cu reci, titulu ce odluciti male utakmice.
Da potvdrim tezu o FKS i FKZ:Ajzea je napisao/la:Kojih vi imate najmanje, ispravi me ako griješimSabinho je napisao/la:Ovako, u borbi za titulu prvaka je realno pet klubova, Siroki, Zrinjski, Olimpik, Sarajevo i Zeljeznicar. Mala prednost za dva zadnja kluba je sto su rastereceni po pitanju kupa dok prva tri kluba imaju neizvjesne utakmice i u tom takmicenju. Dalje, najrastereceniji je Zeljeznicar koji je ovu sezonu iskoristio za afirmaciju mladih igraca i nisu imali velika ocekivanja, ona su i sad manja nego kod ostalih klubova koji se bore za titulu i oni su po tom pitanju najopusteniji. Svi nabrojani klubovi izuzev Olimpika (nebitno gostujuci ili domaci teren) dolaze kod nas tako da po tom pitanju mi mozemo biti najopusteniji. Opet cu reci, titulu ce odluciti male utakmice.
Zeljin:Head je napisao/la:Nema potrebe za sekiracijom. Saraj'vo sampion, izraziti favorit.
Da, imamo ih najmanje ali nadam se da si shvatio sta zelim reci. Dzaba recimo ako otresemo vas i Siroki a kiksamo protiv Slavije ili Viteza, dakle direktni okrsaji su 50% odradjenog posla a ostalih 50% su utakmice u kojima si izraziti favorit. Moja jedina zelja je da se igra fer i koretno, bbez prljavih igara u pozadini i da sampion bude onaj ko na terenu najvise pokaze. Neka kolo krene.anonimni je napisao/la:Nemojte pricati o tituli, jos je 8 kola do kraja, a mi nismo glavni favoriti, utakmicu po utakmicu, pa sta Bog da...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Fakat nije post bio provokatorski, nadam se da ga nisi tako shvatio, samo sam tražio od tebe da potvrdiš jer nisam bio 100% siguranSabinho je napisao/la:Da potvdrim tezu o FKS i FKZ:Ajzea je napisao/la:Kojih vi imate najmanje, ispravi me ako griješimSabinho je napisao/la:Ovako, u borbi za titulu prvaka je realno pet klubova, Siroki, Zrinjski, Olimpik, Sarajevo i Zeljeznicar. Mala prednost za dva zadnja kluba je sto su rastereceni po pitanju kupa dok prva tri kluba imaju neizvjesne utakmice i u tom takmicenju. Dalje, najrastereceniji je Zeljeznicar koji je ovu sezonu iskoristio za afirmaciju mladih igraca i nisu imali velika ocekivanja, ona su i sad manja nego kod ostalih klubova koji se bore za titulu i oni su po tom pitanju najopusteniji. Svi nabrojani klubovi izuzev Olimpika (nebitno gostujuci ili domaci teren) dolaze kod nas tako da po tom pitanju mi mozemo biti najopusteniji. Opet cu reci, titulu ce odluciti male utakmice.
Brat @head:Zeljin:Head je napisao/la:Nema potrebe za sekiracijom. Saraj'vo sampion, izraziti favorit.
Da, imamo ih najmanje ali nadam se da si shvatio sta zelim reci. Dzaba recimo ako otresemo vas i Siroki a kiksamo protiv Slavije ili Viteza, dakle direktni okrsaji su 50% odradjenog posla a ostalih 50% su utakmice u kojima si izraziti favorit. Moja jedina zelja je da se igra fer i koretno, bbez prljavih igara u pozadini i da sampion bude onaj ko na terenu najvise pokaze. Neka kolo krene.anonimni je napisao/la:Nemojte pricati o tituli, jos je 8 kola do kraja, a mi nismo glavni favoriti, utakmicu po utakmicu, pa sta Bog da...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Head je napisao/la:Ma ja sam s godinama toliko razocarenja prozivio da mi svaki naredni kiks postaje normalnije. **** im mater, moje je da navijam i da im **** keve a njihovo je da mi izbijaju pare iz dzepa, psihicki unistavaju i ponekad razvesele.
Stari mi nekad na pauzi izmedju dva dijela sezone rece:"Ko od ovih iz vrha uzme kod Veleza tri boda osvojice titulu"." Ja kontao sta covjek prica a fakat mi i SB padosmo kod vas a i ostala dva tima idu kod vas a i jednima i drugima to je najteze gostovanje do kraja.rodjenisa je napisao/la:Imam osjecaj da vecina trenera uopste ne zna tempirati formu.Tu se mora izdvojiti Odovic iz Zelje koji po neznam koji put dokazuje da jedan od boljih strucnjaka u nasoj ligi.Gotovo nevjerovatno zvuci podatak da ekipe koje gaje sampionske ambicije udju u krizu kad je to nedopustivo,kad se lomi liga.Prije svih me razocarao "moj"Kodro,za kojeg sam vjerovao da ce puno bolje odraditi posao u Sarajevu,ali hajde mozda i ne znamo sve stvari koje se desavaju iza kulisa ,pa donosimo neke licne procjene koje ne moraju biti tacne.U svakom slucaju ocigledno cemo prisustvovati neizvjesnoj zavrsnici prvenstva i ja licno uzivam u toj cinjenici
Dobra nam ova liga
Haj pitaj starog ko ce osvojit ako niko kod Veleža ni bod ne uzmeSabinho je napisao/la:Stari mi nekad na pauzi izmedju dva dijela sezone rece:"Ko od ovih iz vrha uzme kod Veleza tri boda osvojice titulu"." Ja kontao sta covjek prica a fakat mi i SB padosmo kod vas a i ostala dva tima idu kod vas a i jednima i drugima to je najteze gostovanje do kraja.rodjenisa je napisao/la:Imam osjecaj da vecina trenera uopste ne zna tempirati formu.Tu se mora izdvojiti Odovic iz Zelje koji po neznam koji put dokazuje da jedan od boljih strucnjaka u nasoj ligi.Gotovo nevjerovatno zvuci podatak da ekipe koje gaje sampionske ambicije udju u krizu kad je to nedopustivo,kad se lomi liga.Prije svih me razocarao "moj"Kodro,za kojeg sam vjerovao da ce puno bolje odraditi posao u Sarajevu,ali hajde mozda i ne znamo sve stvari koje se desavaju iza kulisa ,pa donosimo neke licne procjene koje ne moraju biti tacne.U svakom slucaju ocigledno cemo prisustvovati neizvjesnoj zavrsnici prvenstva i ja licno uzivam u toj cinjenici
Dobra nam ova liga
Nadji ti slobodno na nasoj temi post koji je napisao @molotovljev po tom pitanju.rodjenisa je napisao/la:Ne znam @Sabinjo druze sta bih ti rekao na tu konstataciju,mozda je tako a mozda i slucajno ispadne bas tako.Ja samo znam da je strasno los osjecaj kad te raja pritiscu pricama oko nesportskih stvari,odvratno bas.Sta bi se desilo da smo kojim slucajem danas kiksali,a realno smo mogli,SB je odlicna ekipa.Ne bi nas oprala i Neretva i Bosna zajedno,to me dobro nervira.Mi kao sto si rekao imamo slijedece dvije u Vrapcicima kontra kona i Zelje.Svi mi bi zeljeli dvije pobjede,a moze se desiti i drugaciji scenarij.Sjedne strane je lijepo biti u fokusu paznje ali to ima svoju cjenu i valja je platiti.Ja sam Veleza gledao u jacoj ligi kad je bio postovan od mnogo vecih timova nego sto je to sad slucaj i nikad nije imao prljavu sezonu i samo smo trpili zbog drugih,ali uvjek dostojanstveni bili i u pobjedama i u porazima.Volio bih kad bi to ova danasnja omladina shvatila i barem malo postovala ono sto se postovati mora,ako si samo lijepo odgojen covjek.Neka navija svako za koga zeli al neke stvari nemozes ...nemozes
Znam na sta aludiras i znam da si imao pozitivno misljenje oko njegovog posta,moglo bi se diskutovati na tu temu,nije to bas sve onako ali i ima ponesto.Sabinho je napisao/la:Nadji ti slobodno na nasoj temi post koji je napisao @molotovljev po tom pitanju.rodjenisa je napisao/la:Ne znam @Sabinjo druze sta bih ti rekao na tu konstataciju,mozda je tako a mozda i slucajno ispadne bas tako.Ja samo znam da je strasno los osjecaj kad te raja pritiscu pricama oko nesportskih stvari,odvratno bas.Sta bi se desilo da smo kojim slucajem danas kiksali,a realno smo mogli,SB je odlicna ekipa.Ne bi nas oprala i Neretva i Bosna zajedno,to me dobro nervira.Mi kao sto si rekao imamo slijedece dvije u Vrapcicima kontra kona i Zelje.Svi mi bi zeljeli dvije pobjede,a moze se desiti i drugaciji scenarij.Sjedne strane je lijepo biti u fokusu paznje ali to ima svoju cjenu i valja je platiti.Ja sam Veleza gledao u jacoj ligi kad je bio postovan od mnogo vecih timova nego sto je to sad slucaj i nikad nije imao prljavu sezonu i samo smo trpili zbog drugih,ali uvjek dostojanstveni bili i u pobjedama i u porazima.Volio bih kad bi to ova danasnja omladina shvatila i barem malo postovala ono sto se postovati mora,ako si samo lijepo odgojen covjek.Neka navija svako za koga zeli al neke stvari nemozes ...nemozes
Vrijeme ce sve pokazati ,ne moze me niko ubjediti da je samo do Mehage ili par igraca,imam osjecaj da ce letiti puno vece glave.Sad se trebate fokusirati na finis prvenstva,a ko ce ga docekati kao clan FKS vidjet cemo,predosjecam buruSabinho je napisao/la:Ispostavilo se da sam bio bar djelimicno u pravu (ako ne i potpuno), uprava nam se ne snalazi u svemu ovome.![]()