Premijer liga BiH - aktuelno

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fks74 » 04 sep 2024, 16:12

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 sep 2024, 15:29
Virtu4l je napisao/la:
04 sep 2024, 13:25
Zanimljiv tekst, kao da ga je gorepomenuti Aneks pisao.

Ukratko, Tunović hoće da podnese ostavku zbog Vargasa, a ako Tunović ode, onda idu Rahimić i Ćorić. :mrgreen: Zanimljiv scenario.

Inače, pričamo o SDA glasilu, koje je na osnovu zajebancije navijača Veleža na ovom forumu - objavilo ovo,

https://fak.tor.ba/sport/fudbal/fk-sara ... ezu/191267
Najjaci post danas :rol:
Da se ovo dešava u Sarajevu, durmitorac bi roman napisao. Ovako nije to ništa, samo neka novinarska patka. :salut:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 sep 2024, 16:14

fks74 je napisao/la:
04 sep 2024, 16:12
04 sep 2024, 15:29
Virtu4l je napisao/la:
04 sep 2024, 13:25
Zanimljiv tekst, kao da ga je gorepomenuti Aneks pisao.

Ukratko, Tunović hoće da podnese ostavku zbog Vargasa, a ako Tunović ode, onda idu Rahimić i Ćorić. :mrgreen: Zanimljiv scenario.

Inače, pričamo o SDA glasilu, koje je na osnovu zajebancije navijača Veleža na ovom forumu - objavilo ovo,

https://fak.tor.ba/sport/fudbal/fk-sara ... ezu/191267
Najjaci post danas :rol:
Da se ovo dešava u Sarajevu, durmitorac bi roman napisao. Ovako nije to ništa, samo neka novinarska patka. :salut:
Meni je smijesno sto niko njihov ovo uopste ne porice, samo eto on zna sto drugi ne znaju :rol:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 04 sep 2024, 16:19

bagniadiluca je napisao/la:
04 sep 2024, 11:06
Argentina je napisao/la:
04 sep 2024, 10:43
bagniadiluca je napisao/la:
04 sep 2024, 08:39

Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Najveca posjeta na Grbavici koliko sam upucen je bila protiv Videotona u 1/2 Kupa UEFA-e 1985, a bilo je 27.000 ljudi, dijete sam bio, sjecam se ali ne u toj mjeri da sam upucen i da sam znao koliko je ljudi bilo, ovo su komentari starijih oko posjete. Stadion tada nije imao sjevernu tribinu, ali mu je zapadna bila skroz drugacija od ove sadasnje (to je tribina koja je zapaljena u ratu), a i jug i istok su bili drugaciji, jug je primao puno vise ljudi nego danas. Mislim da je generalno nakrcano bilo.

Nakon rata bilo je derbija gdje je bilo 20tak hiljada ljudi, ovo pamtim dobro, ali tada nije bilo stolica i nakrcavali su se ljudi (jug i istok su drugaciji nego danas).

Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000), a najveca posjeta u nasem fudbalu je derbi na Kosevu (Sarajevo-Zeljo), bilo je 55.000 (to je bilo 1982 godine).

Odgovorio sam ti normalno, iako lupas gluposti sa komentarima, ali cisto da si upucen ako ne znas.

P.S. Nije mi jasno zasto se ljudi prepucavaju oko posjeta na stadionima.
Nikome nije jasno, ali izgleda da je navijačima Željezničara to jedino bitno, a može biti da im je samo to i ostalo od svega...Poenta priče je da omalovažavaju klub iz Platonove i cerekaju se ko budale na brašno, a ni sami ne znaju da je u toj istoj platonovoj bilo 25 hiljada ljudi na utakmici, da je klub iz te Platonove star skoro 100 godina...Da je taj klub dobio ime jer su njegovi osnivači bili pravi BORCI za ljudska i radnička prava, da je taj klub dio najvećeg i najtrofejnijeg sportskog kolektiva u BIH...I onda ti dođu jazavci koji od juče prate fudbal i krenu blatiti ime jednog velikana fudbala u BIH, a ni sami ne znaju od čijih para preživljavaju....fuj
Ja sam navijac Zelje i kao sto sam napisao, nije mi jasno prepucavanje oko posjete.

Isto tako, nije mi uporediva posjeta ne samo Borca, nego bilo kojeg kluba u Evropi vs posjeta u ligi. Za rezultat koji Borac ima, jako je slaba posjeta u ligi. Jer vise od ovoga ne moze, a dodje jako malo ljudi protiv GOSKa. Jasno mi je da se u BL navija i za druge klubove i da imaju vise clanova zvanicnih nego Borac, na tome se treba raditi svakako. Super je bila prilika oko 2010 i tada je bilo vise ljudi zagrijano za klub.

Nastanak klubova poprilicno znam i koliko sam upoznat BORAC je osnovan od strane komunista, cak i ime asocira na njih i bio paravan za druzenja, dogovore i akcije, a poslije izrastao u fudbalski klub. Ja licno postujem to itekako, ali mislim da je danasnji BORAC privremeno ukraden i iskoristen za sve osim za ono sto jeste. Osnivaci se okrecu u grobu na fasisticke parole na tribinima, oni su osnovali klub da se bore protiv toga.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 sep 2024, 16:26

19vendetta87 je napisao/la:
04 sep 2024, 16:09
04 sep 2024, 11:09
Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
donDondon...nastavi niz
...Meraak1921, IsmirMirvic, Odmoziba, capdevila5, mo$tarac, Groh0t, ajbola, Anex, JajanizPjedoja, Sektor10, AnatolySokolov, Nah1d, RoninX, RollMan, flickposting...

Ne pokušavaj banove pretovriti u nešto što nisu. **** nana će ubuduće svakom donjeti isključenje, kao i sve ostalo za šta subjektivno procjenim da kontinuirano truje forum. Sve dok/ako se ne pokaže da i to nema apsolutno nikakvog efekta i da jednostavno ne možeš banovima na forumu popraviti nakaradan školski sistem u državi.

Navijač Želje koji pokušava pokrenuti navijače Sarajeva na neki bunt i protest :puke: :puke:
Da se kladim da si već bio u bojkotu sa jednom ekipom, sad pokušavaš okupiti drugu da sabotiraš pokušaj uređivanja foruma.

Nemam se namjeru nikom pravdati i nikom dodatno pojašnjavati ništa.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 sep 2024, 16:27

Može li samo razlog za ban forumaša @IsmirMirvić?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 sep 2024, 16:29

Pendulum je napisao/la:
04 sep 2024, 16:27
Može li samo razlog za ban forumaša @IsmirMirvić?
Može, iako sam rekao da neću nikom da objašnjavam.

Razlog je trolanje sa milijarditog nicka, na milijardu različitih načina u 10 zadnjih godina. Ovaj put lažno se predstavljajući iz Amerike iako piše iz BiH. Lik vam zapetlja lažnom pričom diskusiju i temu skroz odvede u nekom pogrešnom pravcu. To radi bar 10 godina i banovao sam ga do sad hiljadu puta. Oko sebe okuplja djecu, trolere i beskorisne članove foruma, a tjera bilo koga sa gramom mozga.

Potrudiću se maksimalno da taj tip forumaša iskorijenim na forumu bez obzira da li na neki direktan način kršili pravila ili ne.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 sep 2024, 16:30

Pošteno, hvala. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 04 sep 2024, 16:32

admin je napisao/la:
04 sep 2024, 16:26
donDondon...nastavi niz
...Meraak1921, IsmirMirvic, Odmoziba, capdevila5, mo$tarac, Groh0t, ajbola, Anex, JajanizPjedoja, Sektor10, AnatolySokolov, Nah1d, RoninX, RollMan, flickposting...

Ne pokušavaj banove pretovriti u nešto što nisu. **** nana će ubuduće svakom donjeti isključenje, kao i sve ostalo za šta subjektivno procjenim da kontinuirano truje forum. Sve dok/ako se ne pokaže da i to nema apsolutno nikakvog efekta i da jednostavno ne možeš banovima na forumu popraviti nakaradan školski sistem u državi.

Navijač Želje koji pokušava pokrenuti navijače Sarajeva na neki bunt i protest :puke: :puke:
Da se kladim da si već bio u bojkotu sa jednom ekipom, sad pokušavaš okupiti drugu da sabotiraš pokušaj uređivanja foruma.

a tuzlanskasloboda?
zar i ti sine Ivane!?

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 sep 2024, 16:33

admin je napisao/la:
donDondon...nastavi niz

Merak je zaslužio ban još prije 3 godine, ali bolje ikad nego nikad. Poštovanje :salut:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 sep 2024, 16:34

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2024, 15:08
Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 14:22
Manjak toksičnosti uzrokovan banovima je u najmanju ruku čudan, niti ima podvučenih historijskih činjenica, niti neko navijače Željezničara naziva četnicima, nema psovanja beba i majki... Koliko će ovo potrajati ne znam, ali čak tema izgleda normalno :mrgreen:
Ti si ocigledno postao advokat odbrane Zeljinih navijaca...
Ubi se ti braneci njih, a kad ti isti vrijedjaju Zukanovica, sutis...

Nikad nisam u necu opravdavati bilo cije vrijedjanje, ali se ne bih vala deklarisao ni u advokata jedne navijacke skupine...

Ako branis, brani svakog, a ne napadaj samo navijace Sarajeva, ok mozda te srce vuce ka plavoj boji, ali ne glumataj pravednost samo na jednoj strani, budi pravedan i kad Meraak psuje ljudima sta stigne ovdje...

Koliko se sjecam , ni jednom nisi na to reagovao...
Uvijek je i bio njihov advokat. Satro se psujuci majke @Tobetu i @pitarsam . A ktome hoda povazdan u plavoj kosuljici :puke: :puke:
Volio bi da je moje dijete,na 24 sata. Da mu ispravim karakter i ponasanje,najnovijim i najefikasnijim pedagoskim metodama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2024, 16:40

04 sep 2024, 16:14
Meni je smijesno sto niko njihov ovo uopste ne porice, samo eto on zna sto drugi ne znaju :rol:
Ko treba da poriče? Pitari na našoj temi koji se predstavljaju kao navijači Želje, ili pak lobotomci? Ta tema je relevantna kao ona od prije par godina, a zvala se "PL prepucavanja". Da vjerujem insajderima koji su pogodili nula od jedno sto insajderskih? Ljudi koji svakih pet dana najavljuju Santosa već mjesecima.

Trebam da vjerujem u tekst u kojem piše ovo,
Plavi imaju deset od mogućih petnaest bodova, u vrhu su tabele, a u gostima su upisali dvije pobjede, što je ranijih sezona bilo nezamislivo.
Plus, što sve to piše na portalu koji uzima informacije sa ovog foruma (dokazano) i poziva se na "izvore poznate redakciji".

Bila je rasprava na sjednici UO, ali ni blizu ovome što su ovi navaljali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 sep 2024, 16:48

Nije moguce da su bas svi budale, lobotomci i pitari, a samo ti ne, ali hajde dobro. Nije moj problem, samo ocekujem ako vam se raspusti UO da budes posten ovdje i priznas da si lupao, kao sto redovno lupas za Sarajevo.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 sep 2024, 16:48

04 sep 2024, 16:48
Nije moguce da su bas svi budale, lobotomci i pitari, a samo ti ne, ali hajde dobro. Nije moj problem, samo ocekujem ako vam se raspusti UO da budes posten ovdje i priznas da si lupao, kao sto redovno lupas za Sarajevo.
Neće.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 sep 2024, 17:05

E čuj raskid i sa Vukojom, kakvi su to ugovori od dva-tri mjeseca?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 sep 2024, 17:07

Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 17:05
E čuj raskid i sa Vukojom, kakvi su to ugovori od dva-tri mjeseca?
Pranje novca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 sep 2024, 17:07

Stvarno ovi sarajevski klubovi ko da se takmice ko ce imati gluplje rukovodstvo.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 04 sep 2024, 17:18

admin je napisao/la:
donDondon...nastavi niz

Kad ce Virtual doci na red? Cim se osjeti ugrozeno u nekoj diskusiji odmah okrece pricu na genocidas, rat, zlocini. Vidio si juce kad si brisao postove.
Ili zaradjujete od njega jer ima 63 hiljade postova pa ga ne dirate?
Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:20
Suvorov je napisao/la:
18 avg 2024, 12:15
Opusteno, niko za vas nije ni cuo dalje od tunela Karavanke.
Kakav je osjećaj, onako iskreno, kad te pomalo sramota reći ko si i šta si? Mislim da nije nimalo ugodno, posebno sad u modenom vremenu, imati toliko zločinaca, biti presuđen za genocid i najmonstruoznije zločine. Mada, vama je malo lakše, vas gledaju kao Bosance, ali ponovo nije ugodno.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 sep 2024, 17:23

Suvorov je napisao/la:
04 sep 2024, 17:18
admin je napisao/la:

donDondon...nastavi niz

Kad ce Virtual doci na red? Cim se osjeti ugrozeno u nekoj diskusiji odmah okrece pricu na genocidas, rat, zlocini. Vidio si juce kad si brisao postove.
Ili zaradjujete od njega jer ima 63 hiljade postova pa ga ne dirate?
Sto se tice @virtuala tu si apsolutno u pravu. Lijepo bi bilo da se digne nivo komunikacije na forumu. I da se prestane sa nacionalistickim svinjarijama. Sto podrazumijeva da cu prvu tvoju velikosrpsku provokaciju odmah prijaviti :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 sep 2024, 17:28

Slažem se da bi mnogi trebali podići nivo komunikacije uključujući i Virtuala.

Na red će doći svako za koga ja subjektivno procijenim da više odmaže nego pomaže razvoju kvalitetnih diskusija na forumu u trenutku kad to procijenim, pa sve i da nikad nikog nije uvrijedio već je jednostavno nekoristan član zajednice koji samo smeta ili možda samo svojom pojavom provocira ostale da unište temu. To je jedino mjerilo koje uvažavam i apsolutno nemam namjeru slušati vaše sugestije, savjete, primjedbe ili neke prijetnje šta ćete vi uraditi ako vas ne poslušam.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 04 sep 2024, 17:30

a onaj tuzlanskasloboda admire?
zar i ti sine Ivane!?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, perodeformero i 33 gosta.