Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta li će sad pilati naopako
Uprava vam je najavila titulu dakle poraz kući od Širokog i remi protiv Sloge su ipak katastrofa?
Sad će reć najava titule je nakon tih kikseva.
Uprava vam je najavila titulu dakle poraz kući od Širokog i remi protiv Sloge su ipak katastrofa?
Sad će reć najava titule je nakon tih kikseva.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- feniksptica
- Kontakt:
Je momci i sad pitari provociraju s najavama da Zeljo ide na titulu???
Sta sad imate rec
Sta sad imate rec
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sretno u napadu na titulu !
Btw, bespotrebna rasprava za Hirosa. I meni izgleda ko zadnji klosar, ali nek mu se nista nije dogodilo, ni njemu ni porodici. Nadam se da ce mu ovo biti skola za ubuduce...
Btw, bespotrebna rasprava za Hirosa. I meni izgleda ko zadnji klosar, ali nek mu se nista nije dogodilo, ni njemu ni porodici. Nadam se da ce mu ovo biti skola za ubuduce...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Evo ih i zvanicno idu na titulu, sretno zeljkane 

- feniksptica
- Kontakt:
Očekujemo izvinjenje plavaca za vrijedanje jer smo najavljivali da idu na titulu . 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Zelji kad zafali para, samo odradi par raskida i dignu se iz pepela.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Evo na brzinu procitao i temu Zeljeznicar i ovo ovdje i bgm vise se pitari uskomesali zbog te izjave koju ja nisam nigdje jos ni nasao.
Prate klub po naslijecu ili strah... ?
Prate klub po naslijecu ili strah... ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma oni sve zivo opravdavaju, posebna neka vrstajurisicduska je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:58Najjače od svega je ubjeđivanje u normalnost raskidanja ugovora s igračima koji su došli unutar istog prozora. Pa to se nigdje na svijetu ne dešava.
Hajd ok sve super i šuplja i zezanje ali raskidate ugovor s igračima koji su došli neki dan i još se uvjerava svako da je to ok. Daj ba.
Mislim nemamo mi ništa od tog nit vi, ali nemojte bit nerealni toliko, nije moguće da neko razmišlja na način da je to normalno. A ne možete se valjda svi ni budale pravit.
1946-1987
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E jakaTurkishAirlines je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:02Zelji kad zafali para, samo odradi par raskida i dignu se iz pepela.

evo i zvanicno nasa braca s vecne grbavice najavila titulu.
Jos jednom se dokazalo da durmitorci s foruma od nestanka poslednjih mozdanih celija ne znaju sta vise lupetaju.
Totalni raspad, harakiri. Golem si zeleznicare!
Pomozite im iako pomoci nema.
Jos jednom se dokazalo da durmitorci s foruma od nestanka poslednjih mozdanih celija ne znaju sta vise lupetaju.
Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:05Sad je sasvim jasan pravac u kojem će ići ova sezona. Znamo koja će biti cijena delagata iz reda Bošnjaka da bi Vico Zeljković dobio novi mandat. Veliki prijatelji, Vico Zeljković i Ismir Mirvić su se dogovorili i obrisi te trgovine su već jasno vidljivi.
Da, biće gadno i gnusno kao nikad ranije jer imamo VAR tehnologiju, pa će lakrdije biti očiglednije nego inače, kao što je to bilo sinoć na gradskom stadionu.
Posebno će biti gadno iz još jednog razloga, jer privatna prćija nema tim za titulu i moraće joj se navlačiti skoro svako kolo.
Badzak najavio borbu za titulu i otvorio prostor u budzetu za nove igrace. Zubanovic nije bio ni u planu, Djoric sam trazio da ide kad je vidio da je treca opcija na svojoj poziciji. Vukoja realno mogao pomoci snagom al isto tako po kvaliteti trexa opxija na njegovoj poziciji.leo1946 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:10Ma oni sve zivo opravdavaju, posebna neka vrstajurisicduska je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:58Najjače od svega je ubjeđivanje u normalnost raskidanja ugovora s igračima koji su došli unutar istog prozora. Pa to se nigdje na svijetu ne dešava.
Hajd ok sve super i šuplja i zezanje ali raskidate ugovor s igračima koji su došli neki dan i još se uvjerava svako da je to ok. Daj ba.
Mislim nemamo mi ništa od tog nit vi, ali nemojte bit nerealni toliko, nije moguće da neko razmišlja na način da je to normalno. A ne možete se valjda svi ni budale pravit.
Jeste nesvakidasnja situacija ali iskreno mislim da je bolje raskinuti odmah ugovor nego vuci igrace koji nece igrati i koji ne mogu doprinijeti tim najavama a samim tim ni ti igraci nece napredovati niti biti zadovoljni.
Da je otisao Dangubic, Cvetanoski, Markovic ili xy od ovih novih boljih sto su dosli e to bi vec bilo raspad sistema, ovako je ovo odlicna odluka i za klub i za te igrace.
Ovo nije opravdanje nego realno sagledavanje sa moje strane.
Evo ja opet ponavljam titula ide Sarajevu. A kad se to desi iznijet cu i svoje dokaze.taurunum je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:14evo i zvanicno nasa braca s vecne grbavice najavila titulu.
Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:05Sad je sasvim jasan pravac u kojem će ići ova sezona. Znamo koja će biti cijena delagata iz reda Bošnjaka da bi Vico Zeljković dobio novi mandat. Veliki prijatelji, Vico Zeljković i Ismir Mirvić su se dogovorili i obrisi te trgovine su već jasno vidljivi.
Da, biće gadno i gnusno kao nikad ranije jer imamo VAR tehnologiju, pa će lakrdije biti očiglednije nego inače, kao što je to bilo sinoć na gradskom stadionu.
Posebno će biti gadno iz još jednog razloga, jer privatna prćija nema tim za titulu i moraće joj se navlačiti skoro svako kolo.
-
- Kontakt:
Jasmin Badžak, član uprave Željezničara: ”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”
Kako volim sto ih u dušu znam.Prije 10 dana sam vam napisao da ste pun qurac para spickali i da vam u upravi hoce titulu debili mi pisu da ne znam
Duze ja malo pratim ovu ligu od vas
Znaci sve osim titule neuspjeh
Kako volim sto ih u dušu znam.Prije 10 dana sam vam napisao da ste pun qurac para spickali i da vam u upravi hoce titulu debili mi pisu da ne znam

Duze ja malo pratim ovu ligu od vas

Znaci sve osim titule neuspjeh

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci ti ljudi su upućeniji u sve vise od nas i prica da Sarajevu ide titula pada u vodu. Ne bi ulagali ovoliko da postoji taj dogovor u savezu
Prije da je Željo taj odabrani dok poslije 5 kola i par kikseva daju ovako smjelu izjavu

Prije da je Željo taj odabrani dok poslije 5 kola i par kikseva daju ovako smjelu izjavu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Popiša ih Badžak.
Ponovo im dva dana orgijanja na temi padoše u vodu. Raspad sistema.

Ponovo im dva dana orgijanja na temi padoše u vodu. Raspad sistema.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amin.Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:22Evo ja opet ponavljam titula ide Sarajevu. A kad se to desi iznijet cu i svoje dokaze.taurunum je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:14evo i zvanicno nasa braca s vecne grbavice najavila titulu.
Ali kako ako jasko najavljuje titulu, mozda on to namjerno da im baci kost i svi prate zeljkana, a vamo Sarajevo nenadano osvoji, hvala badzaku i tvojim dokazima bratee

”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”
Ovako govori očajnik koji je ostao sam a izgleda da je blato u koje su se uvalili sve dublje i dublje.
Ovako govori očajnik koji je ostao sam a izgleda da je blato u koje su se uvalili sve dublje i dublje.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma jok, cini ti se, naravno da ce javno izjaviti da ima problema i da su posvadjani