Ovo ce biti u rangu ja bih da repliciram
Nadam se da neće.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 08:48Eto jos bolje napadamo titulu ove sezoneShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 08:28Ma šta kažeš?!NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 08:21On je to govorio generalno da klub poput Zeljeznicara treba se uvijek boriti za trofeje, sto ne znaci da ocekujemo ove sezone nesto
Nama je bitno prvo da nam dodju Santos, Sadikovic i Gojkovic. Pa onda Gosk dobiti i docekati u Sarajevu Zrinjski, Sarajevo i Posusje, a za poslije cemo poslije razmisljati i pricati
”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”
Idemo u grupnu fazu
Pojacanja stizu, stize i derbi da ispusemo mirviceve baloneeeee
Hoce li Zekic dobiti otkaz ako vas nabusimo?
Oni se od prvog dana nadaju tituli.Hinjaci su to nece da priznaju radi neupsjeha eventualnog samo sute i smisljaju scenarije a pucaju pricu "nas to ne zanima uopste" ,al znam ja njih u srž i znam sta ljudi iz njihove uprave hoce,odma sam pisao ovo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 sep 2024, 06:51Zar nas nisu ovdje uvjeravali kako nemaju ni pomisao da titulu napadnu?
Malo ih zayebao Badžak sa izjavom![]()
Joj al oni jedu svoja gov.na, to je nesto nevjerovatnoShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 08:28Ma šta kažeš?!NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 08:21On je to govorio generalno da klub poput Zeljeznicara treba se uvijek boriti za trofeje, sto ne znaci da ocekujemo ove sezone nesto
Nama je bitno prvo da nam dodju Santos, Sadikovic i Gojkovic. Pa onda Gosk dobiti i docekati u Sarajevu Zrinjski, Sarajevo i Posusje, a za poslije cemo poslije razmisljati i pricati
”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”
HidzretskaShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:10Nadam se da neće.
Mi tek spremamo šampionski tim.
Naša je 25/26.
TeškoShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:10Nadam se da neće.
Naša je 25/26.
Danda ti pojela mozak izgleda, haman ko hirošuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 sep 2024, 01:12Prica nije pocela o pridaji igraca nego kako se Zeljeznicar rijesio tri balvana sa klupe debilu retardirani disleksicni.Rauber33 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 23:34A kad ste to zadnjeg igrača prodali za neke pare, šabanadžovića zadnjeg prije 5 godina? I to znamo svi po kojoj vezi. Pokrij se ušima jadoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:39
Bas tako, kada nam prvotimaci i najbolji strijelci budu odlazili u drugu tursku ligu u nekakve Erkosporove ili kada dovedemo nekakve juznoamerikance koji su masno placeni pa ih posudjujemo onda cu se zabrinuti i pomisliti da se nesto muti![]()
Nije ista situacija, ni blizu, dzaba pokusavas![]()
Dalje, kako da normalno pisem kada imas takav nastup zoharu, a ? Kuci pa svojima to prosipaj, mongoloidu pitarski.
Ovo sto im je Jaber uradio i sta im se desava u upravi ce napraviti haos da se nece oporaviti narednih 10 godina.
Treba otvoriti tri dodatne teme, računovodstvo, knjigovodstvo i fakturna služba
To vi planirate tri u nizu?bagniadiluca je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:40TeškoShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:10Nadam se da neće.
Naša je 25/26.odgovor zašto ti se krije na grbu Borca
![]()
Ma vidi, vi ste i ove i naredne prvi favoriti, ne sumnjam da ćete završiti ako Zrinjski ili mi ne budemo baš dobro jači
Ja samo znam da za 100 godina kluba osvajamo titulu, a ove godine će biti borba sa vama do zadnjeg kola....Pogledajte podcast dribler od Makija, bio je gost onaj novinar Oslobođenja, frajer je sve fino objasnio a i realan je i odmjeren u svakoj svojoj izjavi.Pored toga ima BIH ligu u malom prstu, zna kako diše sve i jedan klub u ligi...Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:36To vi planirate tri u nizu?bagniadiluca je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:40TeškoShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:10
Nadam se da neće.
Naša je 25/26.odgovor zašto ti se krije na grbu Borca
![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee, Proximic i 37 gostiju.