FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da ce igrati odma sad protiv olimpica za 7 dana.
prvi gol nede 

-
- Kontakt:
10:0
Varea
Varea
najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanje
za bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.
da se ne shvati pogrešno, nisu mi bihać i jedinstvo "niodakle", već koliko sam upratio momak ni tamo nije bio u prvom planu prošle sezone.

da se ne shvati pogrešno, nisu mi bihać i jedinstvo "niodakle", već koliko sam upratio momak ni tamo nije bio u prvom planu prošle sezone.
Baša odlican igrac sto je danas pokazao
Nedo zabio prvijenac
Sead Bucan
Nermin Jamak
Varea
Akcija kod zadnjeg gola
Bucan strasno prosao po strani centarsut strasan i skok Varee i dobar gol glavom

Nedo zabio prvijenac

Sead Bucan

Nermin Jamak

Varea

Akcija kod zadnjeg gola

a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Sad sa utakmice, Basa me odusevio mali fkt zna igrati lopte, i po meni sto je vrijedno spomena da je Kosoric igrao zadnjeg veznog. Strijelci 3x Basa, 2x Turkovic, 2xVarea, Sadikovic, Bucan i Bajic. Rezultat 10:0.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
VojkoviciChWilla je napisao/la:a jel to s vojkovićima ili igmanom?

Ljudi imaju najjaceg trenera

Vojkovici.ChWilla je napisao/la:a jel to s vojkovićima ili igmanom?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
u kojoj uopšte ligi igra famos vojkovići?
drug de malo vise informacija,kakva je tekma bila i to i ko se najbolje kod nas pokazao ?KonjicBOY je napisao/la:Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2
Upravo tako nikad nije dobio pravu priliku u Jedinstvu jer su morali igrati neke "zvijezde" to je u Jedinstvu normalno.Kad god je usao u igru ili poceo utakmicu od prve minute sa njim se odmah vidio napredak u igri.3 utakmice je sam rijesio u kojima nam je donio bodove i drzao nas u igri za PL.Ali decko je pokazao klasu protiv Metalurga i iskreno mi je drago sto je otisao iz Jedinstva jer da je ostao kod nas godinu dana propao bi skroz,kao i mnogi izdanci skole Jedinstva a bilo je mnogo talenata ali svi su propali zbog glupih uprava koji se pitaju koji igrac mora igrat.ChWilla je napisao/la:najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanjeza bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.
I dobili ste sad puno simpatizera iz Bihaca koji ce pratit Zelju ove sezone sve zbog Anija,koji je bio miljenik Bihacke publike a i ostao je.Zelim vam svu srecu ove sezone,i naravno da osvojite titulu

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A onako,nije neka utakmica bila. Na poluvremenu bilo 0-2,strijelce ne znam. Onda nakon poluvremena mi izjednačavamo na 2-2,oba gola skrivio vaš golman,rezerva rezerviarelinho je napisao/la:drug de malo vise informacija,kakva je tekma bila i to i ko se najbolje kod nas pokazao ?KonjicBOY je napisao/la:Vaše rezerve danas pobjedile u Konjicu 3-2

Support your local club !
ako, ako, biće i to 

?ChWilla je napisao/la:ako, ako, biće i to
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ma ovo što nam momak želi titulu 

hehe bice bice ako Bog daChWilla je napisao/la:ma ovo što nam momak želi titulu

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hvala brate !Bihac96 je napisao/la:Upravo tako nikad nije dobio pravu priliku u Jedinstvu jer su morali igrati neke "zvijezde" to je u Jedinstvu normalno.Kad god je usao u igru ili poceo utakmicu od prve minute sa njim se odmah vidio napredak u igri.3 utakmice je sam rijesio u kojima nam je donio bodove i drzao nas u igri za PL.Ali decko je pokazao klasu protiv Metalurga i iskreno mi je drago sto je otisao iz Jedinstva jer da je ostao kod nas godinu dana propao bi skroz,kao i mnogi izdanci skole Jedinstva a bilo je mnogo talenata ali svi su propali zbog glupih uprava koji se pitaju koji igrac mora igrat.ChWilla je napisao/la:najslađe je kad se neko doveden niodakle i nizašta pokaže kao pojačanjeza bašu ne znam, vi što idete na treninge hvalite i njega, al' krilo prodornosti nuspahića nismo imali baš odavno.
I dobili ste sad puno simpatizera iz Bihaca koji ce pratit Zelju ove sezone sve zbog Anija,koji je bio miljenik Bihacke publike a i ostao je.Zelim vam svu srecu ove sezone,i naravno da osvojite titulu

Uvijek su Jedinstvo i Zeljo imali dobre prijateljske odnose.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.