Nista za Tomica nema konkretno jos uvijek.Isto tako za Stanica nikad nije ni bilo barem ne na stolu ponuda tako da onaj sto je ovdje pametovao o odlasku nek ne prenosi i ne siri dezinformacije.Mislim da u ovom Zelji nema igraca koga bi mi bilo zao da ode uz obestecenje i bez kojeg se ne bi moglo.Bilo mi je zao:Coce,Sehe,Visce,Are i jos nekoliko njih,ali ovo ostalo je sve tu negdje.Stanic se izdvajao,ali je lose odigrao ove cetiri utakmice.Uglavnom tesko da iko ode do kraja prelaznog roka,mada bi ja volio da ode barem jedan da se lakse izgura ova sezona.Nudjen je i Odita Amara bivsi Partizanovac koji je igrao u Kazahstanu,ali je isti odbijen jer smo vec doveli Vareu.To je ono sto ja znam,a za Tomica nisam nista cuo

Svi na Otoku !
Za godisnje i polugodisnje ponovo manjak informacija i cirkus isto kao da to ne treba klubu ili i to treba Amar preuzet da radi.Covjek kad bi otisao imali bi slucaj kao kad su igrali Stila,Dialiba i ostali i bili mozda najjaci igracki,ali sa takvim cirkusom u klubu gdje sjedi 11 ljudi u upravi i svaki je menadjer jednom igracu i ceka da se proda,da uzme iznos i izadje iz uprave.Dakle bez ikakve hijerarhije samo neka Amara i ja se necu sekirat kada je Zeljo u pitanju