FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tačno je da je Rožman postavio određeni temelj ovoj ekipi i da ima neke zasluge za to što Zoran relativno brzo može implementirati dio svojih ideja.
Međutim, tačno je i da bi sličan posao kao Rožman (po pitanju tog temelja) uradio i neko tipa Denis Ćorić.. čitaj: mlađi trener reaktivnog profila koji je kroz edukaciju i praksu shvatio značaj fizičke spreme igrača.
Tako da stvarno nema smisla patetisati glede Rožmana. Nije da nije uradio ništa, ali nije vala ni da nam je nešto pretjerano valjao. Na kraju krajeva, samo je radio svoj posao, nije bio volonter.
Kakogod, hvala mu i vozdrica. Mijenjao bih sedmicu rada/terninga sa Zoranom za mjesec istog sa Rožmanom.
Međutim, tačno je i da bi sličan posao kao Rožman (po pitanju tog temelja) uradio i neko tipa Denis Ćorić.. čitaj: mlađi trener reaktivnog profila koji je kroz edukaciju i praksu shvatio značaj fizičke spreme igrača.
Tako da stvarno nema smisla patetisati glede Rožmana. Nije da nije uradio ništa, ali nije vala ni da nam je nešto pretjerano valjao. Na kraju krajeva, samo je radio svoj posao, nije bio volonter.
Kakogod, hvala mu i vozdrica. Mijenjao bih sedmicu rada/terninga sa Zoranom za mjesec istog sa Rožmanom.
The saddest thing in life is wasted talent.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Prije svega , sretano svim momcima koji putuju u Tranavu pa da se ako Bog da svi veselimo prolasku .
Imam pitanje , ovaj trening sto je najavljen da li je na Koševu na stadionu ili na pomocnom dole ?
Imam pitanje , ovaj trening sto je najavljen da li je na Koševu na stadionu ili na pomocnom dole ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
trening je na glavnom terenunedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 13:26Prije svega , sretano svim momcima koji putuju u Tranavu pa da se ako Bog da svi veselimo prolasku .
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Šta će nam 0:2, 0-1 i ja zadovoljan.H8Z7 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 12:43Ide pobjeda ako Bog da. Gore će oni igrati otvoreno, Kyeremeh i Guliashvilia pokazati će više nego ovdje, na snimku u jednom momentu vidio sam kao da su stajali 541, tačnije jedan napadač se spušta u vezni red. Hajde ti to prođi, pa ni Atletico ni Mourinho im nisu bili ravni, branili se samo tako.
Imam neki osjećaj da će gore biti 0:2.![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hvala bratebenko21 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 13:27trening je na glavnom terenunedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 13:26Prije svega , sretano svim momcima koji putuju u Tranavu pa da se ako Bog da svi veselimo prolasku .

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
E cuj rozman za nesto zasluzan 

A sta je trebo ostavit fizicki losu ekipu, pa za sta je primo platu, mlada ekipa vec dugo na okupu svi ispod 28 godina
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jeste li vi idioti ili se pravite budale? Nije Rožman zaslužan za prolazak protiv Aktobea, za dobru igru protiv Spartaka itd. Čovjek je doprinio da imaš dobru bazu što se tiče fizičke spreme, tačnije postavio je temelje, koje je Zekić nadogradio zajedno s svojim pomoćnikom Matijevićem. Šta vam nije jasno?
Pitao bih vas ja što bi mogli trčati 120 minuta protiv Aktobea da je Zekić došao nakon zalizanog žvalje, čija je ekipa mogla trčati punih 30 minuta. Kako bi se dobro spremili auu, uzeći u obzir da je Zekić imao samo tri sedmice za pripreme, što je premalo.
Tako da ne budite futavi, ne pravite se pametni bespotrebno i ne tjerate neku kontrašku priču svaki put kad neko nešto konstantuje. Kakvi li ste u svakodnevnom životu kad ste ovako peglativni na forumu sunce ti poljubim žarko..
"A sta je trebo ostavit fizicki losu ekipu, pa za sta je primo platu, mlada ekipa vec dugo na okupu svi ispod 28 godina"
Bošnjo logika.. Primali su i mnogi drugi, pa su bili haos. Kakve veze ima plata, a tek kakve veze ima starost igrača s fizičkom pripremom..
Tito te ebo, ne znam ni što čitam ovo, lijepi Telegram.
Pitao bih vas ja što bi mogli trčati 120 minuta protiv Aktobea da je Zekić došao nakon zalizanog žvalje, čija je ekipa mogla trčati punih 30 minuta. Kako bi se dobro spremili auu, uzeći u obzir da je Zekić imao samo tri sedmice za pripreme, što je premalo.
Tako da ne budite futavi, ne pravite se pametni bespotrebno i ne tjerate neku kontrašku priču svaki put kad neko nešto konstantuje. Kakvi li ste u svakodnevnom životu kad ste ovako peglativni na forumu sunce ti poljubim žarko..
"A sta je trebo ostavit fizicki losu ekipu, pa za sta je primo platu, mlada ekipa vec dugo na okupu svi ispod 28 godina"

Bošnjo logika.. Primali su i mnogi drugi, pa su bili haos. Kakve veze ima plata, a tek kakve veze ima starost igrača s fizičkom pripremom..

-
- Kontakt:
Upravo tako od a do ž. Fizicka sprema nije nesto sto steknes za 15-30 dana kako napisa onaj strucnjak jucer, vec je to proces koji traje 3 mjeseca minimalno, za 15 dana se mozes vratiti u top formu ako imas odradjenu bazu, pa si npr bio bolestan ili povrijedjen, ali se spremiti za 15 dana da trcis 120 minuta ne mozes ni dopingovan. Tako da Rozmanu svaka cast za temelje i odradjenu bazu, ali covjek svojim karakterom i stilom nije za Sarajevo. ZZ je susta suprotnost od njega i to je ono sto nam treba i napokon smo nakon dugo vremena uboli sa trenerom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2024, 13:44Jeste li vi idioti ili se pravite budale? Nije Rožman zaslužan za prolazak protiv Aktobea, za dobru igru protiv Spartaka itd. Čovjek je doprinio da imaš dobru bazu što se tiče fizičke spreme, tačnije postavio je temelje, koje je Zekić nadogradio zajedno s svojim pomoćnikom Matijevićem. Šta vam nije jasno?
Bas je dobro pripremio Gulia, Jovica i DzordjevicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2024, 13:44Jeste li vi idioti ili se pravite budale? Nije Rožman zaslužan za prolazak protiv Aktobea, za dobru igru protiv Spartaka itd. Čovjek je doprinio da imaš dobru bazu što se tiče fizičke spreme, tačnije postavio je temelje, koje je Zekić nadogradio zajedno s svojim pomoćnikom Matijevićem. Šta vam nije jasno?
Zar neko tog covjeka moze uzeti za ozbiljno nakon one predstave na Grbavici?
O cemu mi pricamo ba...
O cemu mi pricamo ba...
U INAT SVIMA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dokaz kakva je to kur.cina od trenera. Ne trebamo dalje ići. Većeg demagoga i neznalice naša liga nije vidjela.
To isto ko da ja budem zaslužan za uspjeh svoje firme jer sam upalio laptop i instalirao SPSS, a poslije toga kolega dodje i odradi kompletnu analizu podataka. Ali eto na kraju, da mene nije bilo da upalim laptop, ništa od svega poslije toga.
Činjenica je da ga je Zalizani popisao na pripremama, a 95% nas će se složiti da ni on nije kalibar i nivo trenera za FKS
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel se 100 puta mora objašnjavati da nije Rožman poslao Gulasha na posudbu nego Mirza. Što se pravite ludi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Pravo idilicna atmosfera.
Sreca ne izgubismo kad smo u remiju ovakvi..
Rozman je uveo profesionalizam u odnosu na svog predhodnika.
Konacno pronasao poziciju Franciscu te Zekicu ostavio te dvije stvari i to je to.
Sreca ne izgubismo kad smo u remiju ovakvi..
Rozman je uveo profesionalizam u odnosu na svog predhodnika.
Konacno pronasao poziciju Franciscu te Zekicu ostavio te dvije stvari i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
I Rozman nije poslao Guliashvilija na posudbu, on je bio na posudbi da bi ljubimci foruma hasic i prevaranda igrali, jer se ocekivalo da ce ovaj prvi smetljar potpisati ugovor, a drugi praviti dar mar u ligi. Na kraju krajeva yebo ga Rozman, da nam je odgovarao bio bi i sad tu, nek mu je sretno dalje i tjt.
-
- Kontakt:
Rožman je imao iste rezultate kao i nasih prethodnih 6 trenera od Vinka,dakle 4 mjesto plus je dosao u po frke i imao manje budzete nego svi oni izuzev mozda Sablica,sta kaze covijek Mirza ga oderao na pripremama
,nego znal ste sta o pojacanjima?Imal ista od Andrića?

Mirhvah je pisao na pl forumu, pregovara se sa 6 igraca cini mi sestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑27 jul 2024, 14:09Rožman je imao iste rezultate kao i nasih prethodnih 6 trenera od Vinka,dakle 4 mjesto plus je dosao u po frke i imao manje budzete nego svi oni izuzev mozda Sablica,sta kaze covijek Mirza ga oderao na pripremama,nego znal ste sta o pojacanjima?Imal ista od Andrića?
Rozman otjerao Gulija jer je crnac.
Btw, liga nije ni pocela, ide sprdacina, vlahadija vec odgodila 2 utakmice !
Btw, liga nije ni pocela, ide sprdacina, vlahadija vec odgodila 2 utakmice !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 47 gostiju.