FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 feb 2016, 17:41

Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 feb 2016, 17:42

Bijeli lavu još 6 sati i 20 min za insajdersku.
SRETAN BROJ - 1725

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 19 feb 2016, 17:44

BosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Lave poredis macu i tigra..Respekt Zahirovicu za defanzivu ali da moze biti koristan za mlade kao Jajalo...uhh nemoguća misija :hmmmmm:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 19 feb 2016, 17:50

VanCipelic je napisao/la:Kako cete se mnogi ujesti za jezik u vezi Rustemovica...
Ja naprimjer svaku utakmicu Sarajeva odgledam prvo uzivo i kada kuci dodjem obavezno snimak pregledam a vecinu utakmica po 2,3 puta pregledam, sta cu, bolest neizljeciva.
Istina je da skoro u svakoj utakmici Rustem ima bar 2 netacna dodavanja ili neki nerezonski sut ali treba to malo bolje izanalizirati dati neku ocjenu.
Prvo, momak pretrci vise nego sve i jedan igrac na terenu, nad njim je napravljeno najvise prekrsanja ubjedljivo(pojedini startovi su za zatvora, derbi, listica) ali on uvijek ustane i jos jace udje u duel. Nije on samo trkac, ustvari je on kod nas poceo da igra tog "destruktivca" i mnogo vise zna s loptom nego sto je to vidljivo na utakmicama jer je najveci pritisak upravo na njemu. Mora da uzme loptu od stopera, da kreira igru, da prekida protivnicke napade, da igra i "desetku" i centralnog veznog i "destruktivca", pa Jajalo da ima ovoliko zadataka na terenu ne bi bas dobro izgledao.
Evo uporedit cu ga sa Zoloticem(padobrance da odmah ukrotim, imam veliko postovanje za ovog igraca i smatram da je igracina), mislim da su oni skoro identican tip igraca. Igraju na haman istoj poziciji, obojica su lomili nogu a razlika izmedju njih dvojice je ta da Zolotic je uvijek pored sebe imao jos jednog zadnjeg veznog(Nyema,Tomic,Hasanovic,sad Blagojevic) i ispred sebe "desetku"(Zeba,Bekric,Jamak..) i samim tim je rastereceni i ima manje gresaka u predaji lopte. Dok Rustemovic je prethodni period igrao u paru sa Berberovicem i Radovcem bez "desetke" i imao dosta veci pritisak i vise zadataka na terenu. Rustem je odlican igrac i veoma zahvalan ali formaciji 442 ne moze svoj potencijal iskoristi, isto bi se desilo i sa Zoloticem..
Kolko ti nahvali rustema sto si onda zapeo za zahirovica sta ce nam kad imamo ovakvog rustema a sto se tice pretrcanih km mislim da tu bekici prednjace
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 feb 2016, 17:53

Pročita na **** Deni nije uzeo naše državljanstvo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 19 feb 2016, 17:53

keli1946 je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:Kako cete se mnogi ujesti za jezik u vezi Rustemovica...
Ja naprimjer svaku utakmicu Sarajeva odgledam prvo uzivo i kada kuci dodjem obavezno snimak pregledam a vecinu utakmica po 2,3 puta pregledam, sta cu, bolest neizljeciva.
Istina je da skoro u svakoj utakmici Rustem ima bar 2 netacna dodavanja ili neki nerezonski sut ali treba to malo bolje izanalizirati dati neku ocjenu.
Prvo, momak pretrci vise nego sve i jedan igrac na terenu, nad njim je napravljeno najvise prekrsanja ubjedljivo(pojedini startovi su za zatvora, derbi, listica) ali on uvijek ustane i jos jace udje u duel. Nije on samo trkac, ustvari je on kod nas poceo da igra tog "destruktivca" i mnogo vise zna s loptom nego sto je to vidljivo na utakmicama jer je najveci pritisak upravo na njemu. Mora da uzme loptu od stopera, da kreira igru, da prekida protivnicke napade, da igra i "desetku" i centralnog veznog i "destruktivca", pa Jajalo da ima ovoliko zadataka na terenu ne bi bas dobro izgledao.
Evo uporedit cu ga sa Zoloticem(padobrance da odmah ukrotim, imam veliko postovanje za ovog igraca i smatram da je igracina), mislim da su oni skoro identican tip igraca. Igraju na haman istoj poziciji, obojica su lomili nogu a razlika izmedju njih dvojice je ta da Zolotic je uvijek pored sebe imao jos jednog zadnjeg veznog(Nyema,Tomic,Hasanovic,sad Blagojevic) i ispred sebe "desetku"(Zeba,Bekric,Jamak..) i samim tim je rastereceni i ima manje gresaka u predaji lopte. Dok Rustemovic je prethodni period igrao u paru sa Berberovicem i Radovcem bez "desetke" i imao dosta veci pritisak i vise zadataka na terenu. Rustem je odlican igrac i veoma zahvalan ali formaciji 442 ne moze svoj potencijal iskoristi, isto bi se desilo i sa Zoloticem..
Kolko ti nahvali rustema sto si onda zapeo za zahirovica sta ce nam kad imamo ovakvog rustema a sto se tice pretrcanih km mislim da tu bekici prednjace
............Rustemovic...Zahirovic..............
Harba..............Emerson.............Duljevic

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 feb 2016, 18:05

Obuca je fino objasnio Rustemovu situaciju. Iako valjda cemo nekad koristiti i 4-5-1 i necemo iskljucivo igrati 4-4-2. Sa jacim ekipama to bas i nije lako izdrzati.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 feb 2016, 18:06

MosaaRajvosa je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Lave poredis macu i tigra..Respekt Zahirovicu za defanzivu ali da moze biti koristan za mlade kao Jajalo...uhh nemoguća misija :hmmmmm:
Ali bolje da momak uči od Zahirovića nego od Rustemovica i Dzeme,a Zahirović je Jajalo za ovu dvojicu.
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 feb 2016, 18:09

Evo Krste se oprostio na instagramu,definitivno ode.Sve najbolje Krste
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 19 feb 2016, 18:11

Bh. internacionalac u Slovačkoj
Harba potpisao za Spartak iz Trnave
Bh. internacionalac Haris Harba nakon sjajnih partija u Češkoj odlučio je promijeniti sredinu, a naredna destinacija u njegovoj karijeri zove se...

ti ono rece da igra u ceskoj jel.... :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 feb 2016, 18:14

Besic je napisao/la:Pročita na **** Deni nije uzeo naše državljanstvo
On odbio,ili ne moze dobiti!?

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 19 feb 2016, 18:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Pročita na **** Deni nije uzeo naše državljanstvo
On odbio,ili ne moze dobiti!?
Nije budala ,sta ce mu naše državljanstvo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 19 feb 2016, 18:18

BosnianKingdom je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:
Ali bolje da momak uči od Zahirovića nego od Rustemovica i Dzeme,a Zahirović je Jajalo za ovu dvojicu.
E na šta smo onda spali :facepalm:

Realno previše se diže Zahirović ovdje, ne igra on za repku vec 3-4 godine, ima i razlog za to...samo kazem...da se ne razocaramo!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 19 feb 2016, 18:20

ja mislim da nema ništa od tog Zahirovića, propalo je :crazy:
Mosa RajvoSa

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 19 feb 2016, 18:21

Znaci Simba se usutio,nista od petka,ja camio cekajuci,osijedio :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 feb 2016, 18:21

Zahirovic, dobar igrac samo zato sto mi tu imamo poprilicno slabu alternstivu, al ne toliko losu da jedan prosjecni igrac (zahirovic) bez treniranja i igranja i uigravanja moze da uleti i da odma bude prevaga ili bolji recimo od rustema.

Sto jeftinije do titule.

Stepanov 10 k mjesecno plata
Ikanda 10 k mjesecno plata
Alispahic 7 k mjeseno
Ostrakovic 2 k
Pussygaca 5k
Tatomirovic 6k
Anel (posudba moguce je da doplacujemo jos nesto) 2 k
Kaudio 2k
Rijad 2k
Kostic 2.5k
Baric 2.5 km
Puric 3k
Krste 6 km

Ovo je moje misljenje od prilike koliko su plate bile (realno :bih: )

53k km plata usteda

Cezar 8k
Rejz 7k
Krajsnik 3k
Deni 5k
Harba 4k
Pavlovic 3k
Kramar 2.5k

Potrosnja 32.5 k km stedimo oko 20 km mjeseno. A mislim da igracki cemo imat bolju ekipu.ako uzmemo zahu to je opet 10 km u plusu. Sad nek jesa odluci dali moze bez njeg uzet titulu ako smatra da moze nek ga ne dovodi ljeti se moze nac bolji igrac.

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 19 feb 2016, 18:26

pitarlOOk je napisao/la:ja mislim da nema ništa od tog Zahirovića, propalo je :crazy:

Tacno i to jos sinoc. Nek vjeruje ko hoce !!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 feb 2016, 18:29

Alispahic puta dva :D
Pyro is not a crime !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 feb 2016, 18:32

Nije budala ,sta ce mu naše državljanstvo.[/quote]
Ja ne pljujem svoju drzavu,to mu je jedan veliki minus od mene!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 19 feb 2016, 18:32

MA SAID DA DODJE I DOSTA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 72220, boki86, juka55 i 21 gost.