Safet Sušić - Pape

Denizmare

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2013, 12:30

:lol: :lol:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve si rekao, seljacki mentalitet i ne zasluzuje vise od seljackog trenera...
Pretjerujes malo previse, pokazujes svoj mentalitet.
Pretjerivanjem pokazujem sustinu, tolika kolicina pljuvanja pa do euforije, samo kod nas ima, tako da ovakav trener koji prije mjesec izjavljuje jedno, a poslije sasvim drugo, tacno odgovara nasem mentalitetu... Ti ako mislis da nismo seljaci uglavnom, pogledaj 40.000 u Kaknju, 30.000 u Cevljanovicima i pogledaj 2000 na Grbavici kod Tife rock legende... ;)
Denizmare je napisao/la: A ti imas srecu da ne moras polagati test inteligencije da se registrujes na forum...
Uporedimo se po cemu god zelis, uspjesniji sam od tebe... Bujrum
:lol: :lol: :lol:
i ovaj tvoj djeciji (moj tata je jaci od tvog) komentar opravdava ono sto sam napisao,suha inteligencija :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 sep 2013, 12:34

Inteligenciju pokazuje primitivno vrijedjanje... ;) Inteligenciju pokazuje i ko je koju skolu zavrsio, fakultet, cime se bavi, opste poznavanje, jezici, itd. Boli me k. za tvog tatu, ja sam jaci intelektualno od tebe, ako meni zbog inteligencije nije ovdje mjesto, sta tek reci za 90% forumske populacije, ili za tebe npr... :geek:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2013, 12:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Inteligenciju pokazuje primitivno vrijedjanje... ;) Inteligenciju pokazuje i ko je koju skolu zavrsio, fakultet, cime se bavi, opste poznavanje, jezici, itd. Boli me k. za tvog tatu, ja sam jaci intelektualno od tebe, ako meni zbog inteligencije nije ovdje mjesto, sta tek reci za 90% forumske populacije, ili za tebe npr... :geek:
Opet sam sebe demantujes,kontradiktoran si covjece.Drugima spocitavas primitivno ponasanje,procitaj svoj post kvaziintelektualac... :ugeek:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 sep 2013, 12:39

Estagfirulah, ne popusta momak... Sto mijenjas post, da te ne banuju, ili ??? Nisam nista napisao sto nekog vrijedja, osim Papeta, a ti si poceo sa provociranjem nekakvim, ne znas ni ti sam sta si htio, ko da ti je Sajo otac...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 09 sep 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 09 sep 2013, 12:40

Denizmare je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:e moj Safete nikad od tebe covjeka, a tek trenera :cry:

svaki malo bolji trener bi poslije petka svu krivicu preuzeo na sebe i time rasteretio igrace svih ovih bljuvotina koje slusamo ovih dana, sve bi ovo bilo lako da nam sad slijedi neka pauza ali u utorak se mora izaci na teren i pobjediti, uraditi ono sto nisi mogao u Zenici, a to ce biti jako jako tesko i umjesto da se igraci maksimalno spremaju prvenstveno pshicki oni se moraju pravdati po raznim medijima, novinari izvlace neke gluposti i samo truju a zasto, e pa zato sto je nas vrli trener poslije utakmice izasao pred narod i rekao "svi su podbacili" indirektno otvara vrata pljuvanja i bljuvotine prema igracima. Neda Pape na sebe, nebi taj zagrebao svoj ugled bar mrvicu, jok, prava ona seljacka politika - u njgorem slucaju smo SVI krivi. Pa bolan Safete gledas li ti druge trenere, vidis li kako se to radi, pa Mou ubode u oko protivnickog trenera pravi cirkus po terenu samo da skrene paznju na sebe a da se ovamo igraci popuste i rade u miru...ma nemas ti taj klik, nit' ces kad imati, ti si co'ek sa sela!

Stvarno rijetko pisem u vezi repke jer sta ja znam ima i previse "strucnjaka" pa smatram da jos jedan nije neophodan, i kad bi imao neku moc tacno bi sve medije i javnost natjerao da se od petka do utorka ni rijeci ne napise niti kaze, da se pravimo kao da se nista nije desilo i da cekamo rezultat iz slovacke, ukoliko bi pobjedili meni bi oni ispunili sva moja ocekivanja u vezi ovog dvomeca i fala im pape legendo itd ali ako se ne pobjedi odmah OTKAZ, nemamo mi sta njemu davati vise sansi-jednostavno im'o si nisi znao. Jos jedan baraz nije nikakav uspjeh tako da ne vidim razlog za njegovim ostankom ni minute poslije ziline!

Samo pogledajmo njegov strucni stab, od kafanskih pjevaca do vjecitih pomocnika raznih neuspjesnih selektora. Niko od njih nikad nije bio trener, niko nema iskustva sekunde sve neke ublehe. Sta se desilo poslije utakmice s Grckom, dali je i jedan pomocnik dobio tromjesecni zadatak da skautira Slovake dali je i jedan od njih bio na prijateljskoj tekmi slovacke dok smo mi igrali s amerima, ima li izvjestaja ikakvog o slovacima, ozbiljan trener bi trazio i kad su se sexali zadnji put a ja glavu dajem da Pape ne zna ni nabrojat pet igraca slovacke. Losa priprema tekme i ono nase lako cemo nam se sto puta obilo o glavu ali mi nikad pouke izvuci.

Samo ne volim onu pricu svi smo se digli i mediji su nas vec vidjeli u brasilu i mediji su pretjerali itd. Nista mi nismo pretjerali, mi jednostavno zelimo u brasil i ponosimo se svojom repkom i svim njenim pobjedama i naravno da se dizemo, ali pravi trener nece pasti na tu euforiju, on ce znati smiriti strasti i shvatiti ozbiljnost ovog dvomeca, na kraju krajeva to i nije posebno tesko jer nam svi igraci igraju vani tako da nisu u stalnom dodiru sa ovom nasom euforijom a ovih par dana kada dodju na pripreme valjda ih mozes skloniti od javnosti, pa zar se nismo time i ponosli kad je Pape zamjenio Ciru, kako nema vise euforije kako nema vise novinara po hotelu i davanja izjava, klinac!

I jos nesto, gledam emisiju na nekom njemackom kanalu pred njihovu ovu zadnju tekmu i oni analiziraju kako bi mogli se neplasirati u brasil kako jos uvijek postoji sansa da i u barazu zavrse i kako se ovo mora ozbiljno shvatiti, hej svabe sve deru prvi su ubjedljivo ali opet svaku tekmu ozbiljno shvataju a mi koji nikad nigdje nismo bili mi vec prvaci svijeta heheheheeee

I jos nesto(drugi dio), ne treba se meni Džeko pravdati, ni Spaha, oni to nisu duzni, ali Pape JEST, jer koliko god to malo bilo ipak ga ova drzava placa, samim time svi mi ga placamo i tako da je on duzan odgovarati na pitanja javnosti, on je duzan odgovoriti na pitanje gdje je bio Džeko, zasto je kasnio, kakva je atmosfera u ekipi itd itd i svabo se sve pravda, i onaj debil Loew sjedne pred novinare i oni ga resetaju a on MORA odgovarati i nema vamo-tako nego sve "u brk" ga novinari a on odgovara, samo kod nas sve nakaradno pa ga yebi...

mozda bolje i ne zasluzujemo!

naprijed zmajevi!
Trebao si jos koji pasus dodati kratak ti je tekst :roll:
U necemu se slazem ali 2 stvari mi bodu oci. Komparacija sa Njemackom,njihovom analizom tekmi itd. Ovo je za kolutanja ocima,sve je to divno ali i nani na Bjelasnici je jasno da mi nismo Njemacka niti cemo ikad biti u bilo cemu.
Druga je glupost,selektora ne olaca drzava,samim tim ni ti.To si provalio samo tako...
-ne, trebao sam svaki pasus napisati kao poseban post, tako bi nabio vise postova pa valjda bio i pametan kao ti.
-pa ako je za kolutati ocima sto trazim da smo ozbiljni bar malo kao njemacka onda fakat ne znam zasto trazimo rezultate bar malo kao njemacka tj plasman na SP, ako cemo se voditi po nani s Bjelasnice onda trebamo biti sretni i pobjedom protiv latvije
-a ko ga placa?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2013, 12:42

neroazzurni je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:e moj Safete nikad od tebe covjeka, a tek trenera :cry:

svaki malo bolji trener bi poslije petka svu krivicu preuzeo na sebe i time rasteretio igrace svih ovih bljuvotina koje slusamo ovih dana, sve bi ovo bilo lako da nam sad slijedi neka pauza ali u utorak se mora izaci na teren i pobjediti, uraditi ono sto nisi mogao u Zenici, a to ce biti jako jako tesko i umjesto da se igraci maksimalno spremaju prvenstveno pshicki oni se moraju pravdati po raznim medijima, novinari izvlace neke gluposti i samo truju a zasto, e pa zato sto je nas vrli trener poslije utakmice izasao pred narod i rekao "svi su podbacili" indirektno otvara vrata pljuvanja i bljuvotine prema igracima. Neda Pape na sebe, nebi taj zagrebao svoj ugled bar mrvicu, jok, prava ona seljacka politika - u njgorem slucaju smo SVI krivi. Pa bolan Safete gledas li ti druge trenere, vidis li kako se to radi, pa Mou ubode u oko protivnickog trenera pravi cirkus po terenu samo da skrene paznju na sebe a da se ovamo igraci popuste i rade u miru...ma nemas ti taj klik, nit' ces kad imati, ti si co'ek sa sela!

Stvarno rijetko pisem u vezi repke jer sta ja znam ima i previse "strucnjaka" pa smatram da jos jedan nije neophodan, i kad bi imao neku moc tacno bi sve medije i javnost natjerao da se od petka do utorka ni rijeci ne napise niti kaze, da se pravimo kao da se nista nije desilo i da cekamo rezultat iz slovacke, ukoliko bi pobjedili meni bi oni ispunili sva moja ocekivanja u vezi ovog dvomeca i fala im pape legendo itd ali ako se ne pobjedi odmah OTKAZ, nemamo mi sta njemu davati vise sansi-jednostavno im'o si nisi znao. Jos jedan baraz nije nikakav uspjeh tako da ne vidim razlog za njegovim ostankom ni minute poslije ziline!

Samo pogledajmo njegov strucni stab, od kafanskih pjevaca do vjecitih pomocnika raznih neuspjesnih selektora. Niko od njih nikad nije bio trener, niko nema iskustva sekunde sve neke ublehe. Sta se desilo poslije utakmice s Grckom, dali je i jedan pomocnik dobio tromjesecni zadatak da skautira Slovake dali je i jedan od njih bio na prijateljskoj tekmi slovacke dok smo mi igrali s amerima, ima li izvjestaja ikakvog o slovacima, ozbiljan trener bi trazio i kad su se sexali zadnji put a ja glavu dajem da Pape ne zna ni nabrojat pet igraca slovacke. Losa priprema tekme i ono nase lako cemo nam se sto puta obilo o glavu ali mi nikad pouke izvuci.

Samo ne volim onu pricu svi smo se digli i mediji su nas vec vidjeli u brasilu i mediji su pretjerali itd. Nista mi nismo pretjerali, mi jednostavno zelimo u brasil i ponosimo se svojom repkom i svim njenim pobjedama i naravno da se dizemo, ali pravi trener nece pasti na tu euforiju, on ce znati smiriti strasti i shvatiti ozbiljnost ovog dvomeca, na kraju krajeva to i nije posebno tesko jer nam svi igraci igraju vani tako da nisu u stalnom dodiru sa ovom nasom euforijom a ovih par dana kada dodju na pripreme valjda ih mozes skloniti od javnosti, pa zar se nismo time i ponosli kad je Pape zamjenio Ciru, kako nema vise euforije kako nema vise novinara po hotelu i davanja izjava, klinac!

I jos nesto, gledam emisiju na nekom njemackom kanalu pred njihovu ovu zadnju tekmu i oni analiziraju kako bi mogli se neplasirati u brasil kako jos uvijek postoji sansa da i u barazu zavrse i kako se ovo mora ozbiljno shvatiti, hej svabe sve deru prvi su ubjedljivo ali opet svaku tekmu ozbiljno shvataju a mi koji nikad nigdje nismo bili mi vec prvaci svijeta heheheheeee

I jos nesto(drugi dio), ne treba se meni Džeko pravdati, ni Spaha, oni to nisu duzni, ali Pape JEST, jer koliko god to malo bilo ipak ga ova drzava placa, samim time svi mi ga placamo i tako da je on duzan odgovarati na pitanja javnosti, on je duzan odgovoriti na pitanje gdje je bio Džeko, zasto je kasnio, kakva je atmosfera u ekipi itd itd i svabo se sve pravda, i onaj debil Loew sjedne pred novinare i oni ga resetaju a on MORA odgovarati i nema vamo-tako nego sve "u brk" ga novinari a on odgovara, samo kod nas sve nakaradno pa ga yebi...

mozda bolje i ne zasluzujemo!

naprijed zmajevi!
Trebao si jos koji pasus dodati kratak ti je tekst :roll:
U necemu se slazem ali 2 stvari mi bodu oci. Komparacija sa Njemackom,njihovom analizom tekmi itd. Ovo je za kolutanja ocima,sve je to divno ali i nani na Bjelasnici je jasno da mi nismo Njemacka niti cemo ikad biti u bilo cemu.
Druga je glupost,selektora ne olaca drzava,samim tim ni ti.To si provalio samo tako...
-ne, trebao sam svaki pasus napisati kao poseban post, tako bi nabio vise postova pa valjda bio i pametan kao ti.
-pa ako je za kolutati ocima sto trazim da smo ozbiljni bar malo kao njemacka onda fakat ne znam zasto trazimo rezultate bar malo kao njemacka tj plasman na SP, ako cemo se voditi po nani s Bjelasnice onda trebamo biti sretni i pobjedom protiv latvije
-a ko ga placa?
NSBIH koji nije na budjetu,jednostavno...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2013, 12:49

Baja_Zvjerka je napisao/la:Estagfirulah, ne popusta momak... Sto mijenjas post, da te ne banuju, ili ??? Nisam nista napisao sto nekog vrijedja, osim Papeta, a ti si poceo sa provociranjem nekakvim, ne znas ni ti sam sta si htio, ko da ti je Sajo otac...
Izbrisao sam jer je neprimjereno to sto sam napisao,a tako bih se izjednacio s tobom (valjda je to znak inteligencije ,ali ti ces potvrditi).nisam ovisan o forumu mogu me banovati odmah,trajno...
Nazvao si vecinu populacije u BIH seljacima,je li to vrijedjanje,provociranje ili si statisticar pa baratas tacnim ciframa? uglavnom i ovim postom si nastavio sa vrijedjanjem. Procitaj malo svoje postove pa vidi ko provocira i vrijedja. Ende

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 09 sep 2013, 12:52

Daj ljudi prestanite diskutovati s ovom Zverkom, tema je utrolovana do neslucenih razmjera.
Doduse, od njega sam naucio da se BIH sastoji od 2,77% pametnih i uvazenih gradjana, te cirka 97% seljacina sa gubitnickim mentalitetom :D

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 09 sep 2013, 12:56

@Denizmare- da sad ne duljimo i ubjedjujemo se oko budjeta-nebudjeta, hajd mi odgovori na samo jedno pitanje:

da li ti smatras da je Pape duzan odgovarati na pitanja javnosti u vezi nogometne/fudbalske reprezentacije BIH tj.
da li on moze na neka pitanja odgovoriti sa "ne tice vas se"
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 sep 2013, 13:04

neroazzurni je napisao/la:@Denizmare- da sad ne duljimo i ubjedjujemo se oko budjeta-nebudjeta, hajd mi odgovori na samo jedno pitanje:

da li ti smatras da je Pape duzan odgovarati na pitanja javnosti u vezi nogometne/fudbalske reprezentacije BIH tj.
da li on moze na neka pitanja odgovoriti sa "ne tice vas se"
Naravno da jeste prijatelju. Opet kao i svaki selektor na svijetu ima pravo da na neka ne odgovori. Vjerujem da aludiras na kasnjenje Dzeke,sigurno nesto ima dok ne zeli narusiti atmosferu sa objasnjenjem. Dakle jeste,ali ne na svako pitanje jer bi onda morao i sastav i taktiku :D
Da se razumijemo,daleko od toga da mislim da je Pape idealan,ali on je selektor i cao.Dajte da ovo preguramo pa da i mi jedno ljeto gledamo SP,sjedimo u bastici i pijuckamo pivo.....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 sep 2013, 13:04

Gluho bilo da smo mi uradili kao supermegaprofesionalni i hladnokrvno ultraubitacni nijemci pa dopustili nekom daleko slabijem protivniku da sa 0:4 dodje na 4:4, i to na nasem domacem terenu.
Zamislite vodimo protiv Litvanije 4:0 na poluvremenu a na kraju zavrsi 4:4!
To se moze desiti samo amaterima kao sto je Loew i kvaziigracima kao sto su Özil i kompanija. Vjerujem da u Njemackoj svi zele njihove smjene. Doduse prvi su u grupi i sami odlucuju o svojoj sudbini ali to je nebitno. Takva neozbiljnost se ne smije tolerisati!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 sep 2013, 13:11

Denizmare je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Estagfirulah, ne popusta momak... Sto mijenjas post, da te ne banuju, ili ??? Nisam nista napisao sto nekog vrijedja, osim Papeta, a ti si poceo sa provociranjem nekakvim, ne znas ni ti sam sta si htio, ko da ti je Sajo otac...
Izbrisao sam jer je neprimjereno to sto sam napisao,a tako bih se izjednacio s tobom (valjda je to znak inteligencije ,ali ti ces potvrditi).nisam ovisan o forumu mogu me banovati odmah,trajno...
Nazvao si vecinu populacije u BIH seljacima,je li to vrijedjanje,provociranje ili si statisticar pa baratas tacnim ciframa? uglavnom i ovim postom si nastavio sa vrijedjanjem. Procitaj malo svoje postove pa vidi ko provocira i vrijedja. Ende
Ne mogu da vjerujem s kim se ja upustam u raspravu... Nisam bio to ni napisao, nego sam samo komentarisao Safeta, a ti si se javio sa komentarom da se trebam zahvaliti sto nema testa inteligencije... ;)
VECINA (ako sebe ubrajas tu, ja ti nisam kriv, licno za sebe ne smatram da sam seljak) u BiH i jesu seljaci, ne seljaci, SELJACINE... Boli i mene to, ali nisam mocan da to promijenim... Ti ako u cinjenici da 70.000 ljudi dodje na koridu u Cevljanovice i na Gileta u Kakanj, a na Tifu u p'o Sarajeva 2000, ne vidis da smo mi seljacka nacija, onda ti logika i nije bas jaca strana... Meni je to sasvim dovoljna statistika, kao i mnogo drugih koje pokazuju slicno.... I ovim postom nisam nastavio sa vrijedjanjem, ionako volis Safeta, a ti si se na moj komentar o Safetu kao treneru obratio licno sa vrijedjanjem inteligencije a vjerovatno mi ne mozes ni primirisati... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 sep 2013, 13:16

@Baja
Tifa? Pa ta njegova vrsta muzike se i naziva pastirski rock ili seljacki rock. Znaci to je muzicka verzija tih korida.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 sep 2013, 13:20

Mijesas Tifu i Bijelo Dugme sa Ćanom i Esadom Plavim... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 sep 2013, 13:21

da l' mu vjerujete? :mrgreen: samo da ne ubaci opet Višću ili Stevu prije Hajrovića :D
Safet Sušić: Biće izmjena i u prvom poluvremenu ako neko ne bude izvršavao zadatke! Ne želimo u baraž!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 sep 2013, 13:22

Kakvi su to citati, dajte link od nečega kada postavljate. Naučite se postavljati izvore majku mu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 sep 2013, 13:24

zizu1991 je napisao/la:Kakvi su to citati, dajte link od nečega kada postavljate. Naučite se postavljati izvore majku mu.
evo ti izvor, ne moraš galamiti :D

http://www.****/ostale-gla ... -bara.html
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 sep 2013, 13:28

Tako brate mili.
:P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2013, 14:20

_dreamer_ je napisao/la:
Denizli je napisao/la:Zamolio bih administraciju foruma sportsport.ba

Da me baniraju s lica mjesta, ako slucajno Susic uzme vise od 3 boda u dvomecu s Slovacima.Znaci vise od 3, ili 4 ili 6.Cak sta vise kao sto ste vidjeli.Ja sam rekao, da ako mi uzmemo 4 boda.Onda zasluzujem ban

Nijedan od forumasa nije htio da prestane pisati ovdje kad sam dao ljudski izazov.Ja i dalje ne vjerujem da Susic ima mentalne sposobnosti da uradi nesto, kao i nas tim.Bez uvrede prema administraciji foruma ovog

Ako ja pogrijesim zasluzujem najgore, i unaprijed zelim da me BANIRATE

Ako uzmemo vise od 3 boda, u te 2 utakmice.Hvala jos jednom
A sta neces sve procitati... Baniraj se sam burazeru
Covjek je dobro rekao i pogodio, Denizli svaka ti cast na ovom postu. Objasnio definitivno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 sep 2013, 14:30

Cuj pogodio, pa takvi kao on pred svaku utakmicu tvrde da nemamo sanse, a isto su rekli i pred pocetak kvalifikacija.
Glupsoni.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.