Itekako znaci i donosi novu revoluciju fudbala u BiH
Mozes dovoditi igrace iz 31 drzave evrope koji nisu stranci.Pa izvolite sa skautingom.Prije godinu i po sve sto nije iz Bosne smatralo se strancem.Konacno dobra odluka saveza
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Itekako znaci i donosi novu revoluciju fudbala u BiH
Ama mislio sam na trenutno stanje da nam ne znači kao tipa Borcu koji je direktno po tome i vodio transfer politiku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:38Itekako znaci i donosi novu revoluciju
Mozes dovoditi igrace iz 31 drzave evrope koji nisu stranci.Pa izvolite sa skautingom
Da su spremni, vjerujem da bi igrali danas bar 10 min.luckystrike je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:23Kol'ko vidim nisu nešto previše kombinovali - odmarali. Molim Boga da im ovi povrijeđeni ne budu spremni za srijedu.
Slabi su haman na lopti i s kreacijom, treba im je prepustiti i napadati po otetoj lopti.
Mislim i da, ako naši budu na nivou, vrijeme igra za nas, djeluje mi da smo fizički spremniji.
Forsiras previse tog Matea,ne kazem da covjek nije strucnjak,al dovoljan podatak je da mu je desna ruka bio covjek koji nije dorastao da bude ekonom a kamoli trener,tu je meni pao u ocima,vjerovatno znas o kojem covjeku je rijec bio si I ti tu u tom periodu,inicijali A.K,a otjeran je trener koje je gradio I skolu fudbala I kasnije akademiju u11,koji je imao isto super rezultate,bar po mom misljenju,koji prati akademiju,shodno vremenu,nisam strucnjak,obicni navijac svih uzrasta F.K.SPantelija je napisao/la: ↑28 jul 2024, 12:57Ja zbog toga sto nisam sutio i nisam dobio ugovor za dalje a nije i da sam imao neku zelju preveliku jer ja nisam RADIO kao prvo u klubu nego dam bio na ugovoru o djelu sto znaci da sam samo imao plstu bez radnog staza i osiguranja.
Drugo, potrcko niti dam kome u zivotu nio niti bih ikada bio, ja sam u njemacku planirao ici i prije nego dam radio u Sarajevu, da ti slikam termine u ambasadi?
Trece, ja fok dam radio u aakademiji i dok je bio Matteo, radilo se tako "loše" da djeca tad skautirana danss svi su u aksdemiji i dalje, čelika je matteo gurnuo generaciju ispred a hasancic zadrzao i isforsirao, alajmovica iz federalne u kadete kao mladjeg , buljubasica je dobeo npr hasancic pa ga ismijavali zbog malca.. e danss tog istog hasu otjerase kao da nikad nije bio tu.
Da ne pricam ljude koje je dobeo matteo, čilića, remića i sl. S tim sto ti nemas pojma dta ja pisem jer ne poznajes ko je ko. Covjek je dobodio sposobne i zeljne rada a ne preko ovog i onog kao danas do se jarani dovode.
A tebi kao i onom debilku lecleru preporucujem da sa 3-4 klika odes na april, maj, juni, juli te godine kada sam poceo radiiti i kada su svi znali ko sam na forumu i čitaj podtove moje sta sam pisao, kako sam pisao, pa se dodji onda ovdje izvinuti.
Ja sam iz bosne ponajvide otidso zbog beskičmenjaka kso ti koji sve loše relativiziraju i koji se boje sjene i samo neka ne pica. Ja sam vidio na razgovorima po prijavama inih jer nisam htio da sutim na nerad.
Branis ovdje i relativiziras anelu i ajlu valjda mi glupi jel?
Objave da ajla vise nije tu, da dolazi taj direkror i onda raskid ugovora potoise ajla i ti glup jel nasao đeni objssnjavati kako je ona jabmo izasla i rekla da nije direktoricai ja potrcko a ti pametan?
Pametujes kako anela radi u sfk i veze nema sa sarajevom sem manjih poslica a ona vodi dastanak u imefks oko stadiona? Manji poslici jel? Mi glupi i ovce a ti pametan?
Nama je trenutno isto. Gulisha, renan i kyere idalje stranci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:38Itekako znaci i donosi novu revoluciju fudbala u BiH
Mozes dovoditi igrace iz 31 drzave evrope koji nisu stranci.Pa izvolite sa skautingom.Prije godinu i po sve sto nije iz Bosne smatralo se strancem.Konacno dobra odluka saveza
Ali zato za ovo što traže za Mudražiju možeš takva tri top dovesti.holyman je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:50Nama je trenutno isto. Gulisha, renan i kyere idalje stranci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:38Itekako znaci i donosi novu revoluciju fudbala u BiH
Normalno,nece zbog nas donijeti odlukukogmagie46 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:32Al zato je dobra Borcu, imaju Bart Meijersa koji je Holandjanin a i Carolina takodjer ima EU pasos jer ima dvojno državljanstvo Holandija i Maršalovi otoci.
Fascinantno kako odluke donose u kratkom roku bez da najave iste,tako smi imali 5 stranaca i uveli da moze 3hazarder je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:43Nevjerovatno čega su se dosjetile ljige. Najgore je što sada i da skautiramo za zimski prelazni par igrača sa EU pasošem niko ti ne garantuje da iduće sezone neće opet promijenit kako im odgovara. Taman malo ove zadnje utakmice skrenu pažnju i onda se sjetim da valja od idućeg mjeseca pratit ovaj cirkus.![]()
Ima neki Reus i neki Ramos štoper.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:55Odlična vijest. Dovedemo stopera i veznjaka sa EU papirima i melji rajvo![]()
Halid Al-Ghoul još neprežaljenH8Z7 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:57Ima neki Reus i neki Ramos štoper.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:55Odlična vijest. Dovedemo stopera i veznjaka sa EU papirima i melji rajvo![]()
![]()
Ne znaju oni unaprijed kakvo će biti pravilo, oni zajedno u kolu sa savezom kreiraju pravilo koje u datom momentu najviše odgovara njima, a u isto vrijeme što manje odgovara drugim klubovima sa posebnom naznakom na Sarajevo. Pozz
Jer odgovara Borcu trenutno,ako bude islo po planu produzice to ako ne onda ce ukinut i zabili ih sto ce neko mozda u tok momentu imat mozda 4 igraca iz EU a da nisu hrvati ili slovenci. Znaci mi imamo 3 stranca i onda su nasli najbolje rijesenje jer Borac ima ove sa EU pasosem daj da uvedemo onda da oni nisu stranci,na taj nacin ce sebi prosiriti opcije i pokusat u vrupe da udju a ostale ko hebe i ovu ligu gadnu.miky_hz je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:57Al je i glupa odluka u smislu da važi samo za 24/25 sezonu,sta sad ti dovedes 5 EU igraca moras im dati ugovor na godinu jel za iducu vec nisi siguran hocel biti stranac ili ne![]()
Da ne govorim što je 5 dana pred pocetak lige gdje si cijelo vrijeme "skautirao" na jednu stranu .
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Konzerva, pjankesarajevo, SamoDaKazeem, Varijantas8 i 53 gosta.