ZDRAVKO MAMIĆ POTPUNO OTVORENO 'Moj život se pretvorio u pravi horor. Vladajući žele uništiti Dinamo!'
Vratimo se desetom Dinamovu naslovu?
- To je imperativ. Zamislite kako bi me ismijavali da sam devet puta bio prvak, a deseti put zakažemo. Ne želim na to ni pomisliti, ali budni moramo biti. A moje sljedeće obećanje glasi; idućih deset godina Dinamo će osam puta igrati u Ligi prvaka. I onima koji površno prate Dinamo jasno je da smo ambicioznost digli na “entu” potenciju. Hoćemo li biti dovoljno pametni, da li ćemo povlačiti prave poteze, o tome ovisi sve. Nismo prodali niti jednog igrača, a mogli smo mnoge prodati, kupili smo puno igrača, kupili smo i najbolje mlade igrače u regiji. Za Marića, nadarenog centarfora Širokog Brijega, dali smo 500.000 eura, Ahmeta Gojaka smo platili 400.000 eura,
za Hodžića, jednog od najpotentnijih igrača bosanskog nogometa nakon Džeke, Liverpoolu smo platili 750.000 eura. Na žalost, došao je ozlijeđen. Za nas još prijelazni rok nije završen, tražimo igrače za zadnju liniju. Dobro smo pokriveni u veznom redu i napadu, u obrani smo, osim golmana, “tanki”.
- Svi dobro znamo da je za Hodžića važila odredba od 15% od narednog transfera. Ovo je za one koji su govorili da je transfer Hodžića bio free-

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".