FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dimitrijevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dimitrijevic » 04 avg 2014, 17:46

Ovi iz Zrinjskog su komotno mogli pobijediti kao i pitari sluzbeno tri nula jer je pravilnik jasan.Klub mora reagovati i mi bez navijaca dole ne trebamo ici.Nek zamijene domacinstva,nek se premjeste,ali dole se igrat ne moze.Iako nas puste da odemo dole ce biti havarija.Inace bio sam prije mjesec i jos uvijek nije rat zavrsio u Foci...sve primitvni cetnici i kad dodas jos onih pedesetak Sokolova,pa to bi pokolj bio.Sve je do kluba,sto prije reagovat...

Al' cuj ovog idiota iz saveza kaze pa dole imaju refletkori...joj :mrgreen:

Uglavnom sve oni kuhaju i Greda je poznat kao Almir Suplja prica Gredic,ali neka ih je prozvao.Ja Sp svakako nisam pratio jer je to bilo takmicenje za dijasporu i navijace stranih klubova citaj debila.Nas obmanit ne mogu jer smoklju i ajdukovce nikad necu gledat,a gnjev navijaca ovim potezima dodatno navlace.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

plavih11
Kontakt:

Post Postao/la plavih11 » 04 avg 2014, 17:48

CARSON je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ja, ali ovo je standardna zaje.bancija i opet će po nama.
Ako mi ne budemo igrali u Foči bit će priča da se nama ide na ruku a de se zaj.eba.o Zrinjski.
Ako budemo igrali opet ne valja jer nam nedaju navijače, a teže je uzeti i bodove na livadi.
Helem sr.anje. kako god okreneš.
Na Zvijezdi se trenirala strogoća, a Slavija može raditi šta hoće godinama.
Uglavnom, počinje opet cirkus od prvenstva. Prvenstvo je očito napušteno odmah u početku, a čim počnu kvalifikacije za EP pogotovo nikog neće biti briga.
Izboriti Evropu, konsoldovati se finansijski i puna šaka brade za ovu godinu.
Iz naseg kluba trebaju traziti da mi budemo domacin a na proljece da oni budu to mi je logicno rjesenje cak mislim da to nije prvi slucaj
U svakom slučaju vidim da se svi slažemo da je dužnost uprave da se oglasi po ovom pitanju.

plavih11
Kontakt:

Post Postao/la plavih11 » 04 avg 2014, 17:54

terabajt je napisao/la:Ukoliko stvarno ne ispunjava uslove stadion ja ne bi igrao pa makar izgubili za zelenim stolom 3 boda. Stoki se mora stati u kraj.
Potpuno te podržavam pa nek udare mangupi na največi klub otvoreno ako smiju a ne ovako okolo godinama a mi samo šutimo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2014, 17:57

@adviser-odgovorio bi ti na pp ,da mogu. ukljuci pp :lol:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 04 avg 2014, 18:57

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine počela je u subotu, a i ove godine najelitnije klupsko takmičenje ima sponzora, a on je kao i prethodnih godina BH Telecom.Po ugovoru koji je krovna kuća bh. fudbala potpisala sa BH Telecomom klubovi su oslobođeni plaćanja kotizacije za sudjelovanje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Svaki klub bi po tom ugovoru dobio 56.000 KM, a ta sredstva će biti proslijeđena na račun organizatora takmičenja.

Nezadovoljni ponuđenim uslovima pojedini klubovi u najelitnijem rangu takmičenja u Bosni i Hercegovini imali su primjedbe na ugovor i nisu ga potvrdili, a to su prema našim saznanjima Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg. Kontaktirali smo predstavnike tih klubova koji su nam potvrdili te informacije.

"Mimoilazimo se u mišljenjima da tako kažem. Nismo zadovoljni ponuđenim uslovima. Na sjednici IO donijeli smo odluku da nećemo odstupiti od svog stava. Naravno uvijek smo raspoloženi za dogovor i poslali smo dopis Savezu. Međutim ako se ništa ne promijeni u samim uslovima, nećemo potpisati ugovor. Svjesni smo da će ovom odlukom Željezničar sam snositi troškove takmičenja u Premijer ligi," rekao je Šiljak.
bravo direktore, krajnje je vrijeme da se izborimo za nasa prava i ono sto nam po svim mjerilima zdravog razuma pripada.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 avg 2014, 19:26

"Primili smo određene primjedbe na ugovor, za sada samo od dva kluba, Sarajeva i Željezničara. Veoma brzo ćemo pogledati o čemu se radi i pokušati riješiti navedeni problem. Ukoliko Željezničar ne prihvate uslove, nadležni organ će procijeniti da li će klubovi snositi određene posljedice. Mi znamo da klubovi rade u teškim uslovima i dat ćemo svoj maksimum kako bi prevazišli probleme," rekao nam je Baković. 

Ukoliko Željezničar ne prihvati uslove, nadležni organ će procijeniti da li će klub snositi određene posljedice

OVO JE BEZOBRAZLUK!!!

Normalno da će prihvatiti slavia, travnik, sloboda, vitez tj. 85% klubova naše lige mi nećemo! Fuj kako mi se gade mater im lopovsku!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 04 avg 2014, 19:42

Podrška Upravi, pokazati zube seljačinama iz Saveza, čuj isto da dobijemo mi i npr Drina, Slavija, Obarska :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 avg 2014, 19:47

Treba njima malo zagrmiti ispred NS, jer ocito da je "copacapabana" uticala na to da se previse opuste. Nek' probaju da nas kazne pa cemo da vidimo...Svakako treba pitati gdje je lova od SP i koliko ce klubovi dobiti od toga (mimo ovih 85k za terene)?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 avg 2014, 19:50

Sto bismo mi morali to prihvatiti ? Nismo mi Mladost, Drina, Travnik itd. (uz duzno postovanje tim ekipama) i ako treba, bolje je da se ti prostori za reklame i prijenosi utakmica ustupe drugima, a da sami placamo kartone, kazne i ostalo nego da pristanemo na supacke uslove koje Savez nudi, imamo ekonomistu/e u upravi i valjda on(i) znaju sta je bolje za klub...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 04 avg 2014, 19:57

anonimni je napisao/la:Sto bismo mi morali to prihvatiti ? Nismo mi Mladost, Drina, Travnik itd. (uz duzno postovanje tim ekipama) i ako treba, bolje je da se ti prostori za reklame i prijenosi utakmica ustupe drugima, a da sami placamo kartone, kazne i ostalo nego da pristanemo na supacke uslove koje Savez nudi, imamo ekonomistu/e u upravi i valjda on(i) znaju sta je bolje za klub...

Sve je lijepo El Presidente objasnio, imamo četiri firme koje nam daju pedeset milja za dva banera na stadionu, ovi hoće za 56 milja šest banera telekoma plus deset prenosa utakmica :lol: Ove četiri firme kao što reče naš El Presidente mogu tražiti iste uslove što se banera tiče. Ovi iz Saveza fakat misle da smo mi neka djeca i ne kontamo ugovor, nekai idu sa ovim ugovorom ovim malim ekipama pa neka potpisuju, nama ovo ne treba realno, samo naprijed u kost jako, ne mogu se sa nama igrati!
Grbavica naš je Hram!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 avg 2014, 21:01

ZDRAVKO MAMIĆ POTPUNO OTVORENO 'Moj život se pretvorio u pravi horor. Vladajući žele uništiti Dinamo!'

Vratimo se desetom Dinamovu naslovu?

- To je imperativ. Zamislite kako bi me ismijavali da sam devet puta bio prvak, a deseti put zakažemo. Ne želim na to ni pomisliti, ali budni moramo biti. A moje sljedeće obećanje glasi; idućih deset godina Dinamo će osam puta igrati u Ligi prvaka. I onima koji površno prate Dinamo jasno je da smo ambicioznost digli na “entu” potenciju. Hoćemo li biti dovoljno pametni, da li ćemo povlačiti prave poteze, o tome ovisi sve. Nismo prodali niti jednog igrača, a mogli smo mnoge prodati, kupili smo puno igrača, kupili smo i najbolje mlade igrače u regiji. Za Marića, nadarenog centarfora Širokog Brijega, dali smo 500.000 eura, Ahmeta Gojaka smo platili 400.000 eura, za Hodžića, jednog od najpotentnijih igrača bosanskog nogometa nakon Džeke, Liverpoolu smo platili 750.000 eura. Na žalost, došao je ozlijeđen. Za nas još prijelazni rok nije završen, tražimo igrače za zadnju liniju. Dobro smo pokriveni u veznom redu i napadu, u obrani smo, osim golmana, “tanki”.

- Svi dobro znamo da je za Hodžića važila odredba od 15% od narednog transfera. Ovo je za one koji su govorili da je transfer Hodžića bio free- :wave:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 avg 2014, 21:05

Ara ce zbog povrede trbusnog zida propustiti citavu sezonu.. Steta jer su Mamici racunali na njega..
BUDI ŽELJO !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2014, 21:39

champions1921 je napisao/la:Ara ce zbog povrede trbusnog zida propustiti citavu sezonu.. Steta jer su Mamici racunali na njega..
Hebena je to povreda,kod nas Hame zbog nje karijeru okonca u 28-moj godini...gadno u pm,i steta vala za njega ako propusti citavu sezonu,valja se vratiti normalan sto se kaze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 04 avg 2014, 22:06

Je li neko možda u skorije vrijeme posjetio fan shop, ima li novih dresova za sezonu 2014/15 na prodaju ?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 04 avg 2014, 22:07

MirsoNi je napisao/la:Je li neko možda u skorije vrijeme posjetio fan shop, ima li novih dresova za sezonu 2014/15 na prodaju ?
Ima.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 22:14

anonimni je napisao/la:Sto bismo mi morali to prihvatiti ? Nismo mi Mladost, Drina, Travnik itd. (uz duzno postovanje tim ekipama) i ako treba, bolje je da se ti prostori za reklame i prijenosi utakmica ustupe drugima, a da sami placamo kartone, kazne i ostalo nego da pristanemo na supacke uslove koje Savez nudi, imamo ekonomistu/e u upravi i valjda on(i) znaju sta je bolje za klub...

Glupost prava, nedat prenose nego kad hoće areni ih prodat ostalo stavljat na Željo.TV unaprijediti servere da mogu 2500 ljudi gledat i motni smo, dosta veće pare ćemo uzet ;)

Je.bote za pišljivih 56 hiljada telekom se izreklamira pošteno + prenosa dobise, smiješno ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 avg 2014, 22:24

JoseMourinho je napisao/la:

Glupost prava, nedat prenose nego kad hoće areni ih prodat ostalo stavljat na Željo.TV unaprijediti servere da mogu 2500 ljudi gledat i motni smo, dosta veće pare ćemo uzet ;)

Je.bote za pišljivih 56 hiljada telekom se izreklamira pošteno + prenosa dobise, smiješno ;)
ovo su klošari naučili u stranka, sje.bi "firmu" spusti je na najnize grane a onda radi sta hoces od nje...
misle sto su klubovi u losoj situaciji da ce neko moliti da ih prenose... ili nedaj boze da ce se pristajati i na deset maraka samo da oni budu tu...
nismo ni svjesni koju lovu BH TELECOM uzme na nasoj ligi... posebno na sarajevu, zeljeznicaru, velezu... od reklama do drugih stvari koje uzimaju direktno a sve to za neki novac koji oni uplate i nekim kultrunoumjetnickim drustvvima za nastup u Istambulu

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 avg 2014, 22:32

Nema veze BH Telekom sa metodologijom raspodjele para.Oni uplate NS Bih milion km po sezoni,a ovi u savezu odlučuju o načinu raspodjele tih para.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 22:34

rammstein je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:

ovo su klošari naučili u stranka, sje.bi "firmu" spusti je na najnize grane a onda radi sta hoces od nje...
misle sto su klubovi u losoj situaciji da ce neko moliti da ih prenose... ili nedaj boze da ce se pristajati i na deset maraka samo da oni budu tu...
nismo ni svjesni koju lovu BH TELECOM uzme na nasoj ligi... posebno na sarajevu, zeljeznicaru, velezu... od reklama do drugih stvari koje uzimaju direktno a sve to za neki novac koji oni uplate i nekim kultrunoumjetnickim drustvvima za nastup u Istambulu
Ma glupost a tekme zelje u Sarajeva vole stavit na mojatv vise nego ista, pa lagano po dvije markice ubiše pare...(još sto pretplatnika dobiju novih bas rad tih nekoliko tekmi)

Ma očekivano smiješno kod nas ja se samo nadam da ih neće izvarat ovi iz saveza dabogda ne potpisali ugovor nikako da im i duplo ponude ;)

I nakraju ko nije pristo na ugovor Željo, Sarajevo i jel široki??

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 avg 2014, 22:37

Samo mi, komsije i Siroki nismo pristali

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zlatandr i 14 gostiju.