HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Da necemo Palaversu dovest? 
Cestitke 

Kad pogledaš ponudu U21 igrača sa BH putovnicom, Krdžalić i meni prvi pada na pamet.
Neće sigurno imati minute u Dinamu, tako da bi i za Dinamo, Zrinjski i samog igrača posudba bila dobar potez.
Nama baš fali jedan kvalitetan U21 igrač, mislim da bi Krdžalić opravdao očekivanja.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
I meni je on prvi ali ni Ilinkovic ne igra u Rijeci puno mogao bi i on mozdaDTzmu30 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:13Kad pogledaš ponudu U21 igrača sa BH putovnicom, Krdžalić i meni prvi pada na pamet.
Neće sigurno imati minute u Dinamu, tako da bi i za Dinamo, Zrinjski i samog igrača posudba bila dobar potez.
Nama baš fali jedan kvalitetan U21 igrač, mislim da bi Krdžalić opravdao očekivanja.
Kakav je, gdje je igro prije Dinama?DTzmu30 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:13Kad pogledaš ponudu U21 igrača sa BH putovnicom, Krdžalić i meni prvi pada na pamet.
-1905-
Mlad igrač, 2004 godište. Veznjak.blazenko2 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:50Kakav je, gdje je igro prije Dinama?DTzmu30 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:13Kad pogledaš ponudu U21 igrača sa BH putovnicom, Krdžalić i meni prvi pada na pamet.
Prošlu polusezonu na posudbi bio u Olimpiji.
U 15 utakmica dao tri gola i imao dvije asistencije.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Jel moguće da možda ovakav sastav istrči
sutra protiv GOŠK-a…?
Niron
Memija - Batarelo - Barišić - Marin
Jukić - Zlomislić - Ramić - Mišić
Prskalo - Sabljić
sutra protiv GOŠK-a…?
Niron
Memija - Batarelo - Barišić - Marin
Jukić - Zlomislić - Ramić - Mišić
Prskalo - Sabljić
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
-
Sta je s onim Hrvanovićem ???
Tko ne dođe večeras na utakmicu protiv GOŠK-a da pozdravi šampione, ne treba dolaziti ni protiv LASK-a
i onda glumiti veliku ljubav prema Zrinjskom!

i onda glumiti veliku ljubav prema Zrinjskom!

Slažem se na ovakvim utakmica se dobija nagrada da igras protiv protivnika kao što je Lask a uz to treba i zahvalit igračima na predivnom ljetu i jos ljepsoj jeseni koja slijedi ... SVI NA ZAPAD
Što se mene tiče ovi instagram navijači ne bi trebali ni dolaziti ,nije nekas šteta.A ne bi lose bilo da ljudi sa ulaznicama protiv Goška imaju prednost kod kupovine ulaznica za revanš protiv Laska
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
A ne bi bilo loše da ljudi koji su dns popili kavu u Dacka ili u Tecu imaju prednost kod kupovine ulaznica za Lask !Marko1905 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 11:56Što se mene tiče ovi instagram navijači ne bi trebali ni dolaziti ,nije nekas šteta.A ne bi lose bilo da ljudi sa ulaznicama protiv Goška imaju prednost kod kupovine ulaznica za revanš protiv Laska
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Slobo i Bare su out za cetvrtka, ne pise nam se dobro.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tko ti je to rekao?
Ne igraju veceras samo,trener uopce nije spominjao da ima ozljeda nakon utakmice na Islandu vec samo zamora.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Što se tiče Slobe, neka se sljedećih nedjelja fizički i psihički oporavi, te kroz prvenstvo stekne potrebnu formu za Europu!
-
- Kontakt:
Dolazi crni centarfor. zvijer . Po TM-u vrijedi 700k€