New York Knicks

alemsa
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 16:19

NEZALAGANJE je napisao/la: Evo da se i ja ukljucim i kazem da MRZIM trend koji je poceo da vlada ligom....Pod tim mislim na udruzivanje najboljih igraca u njihovom primeu u tzv. supertimove ne bi li osvojili prsten...Jedno je kad su pokusali sami ,nisu ili jesu uspjeli,pa se udruze u 30-im,a sasvim drugo je kad to urade u primeu....Mislim da se to nikada i nije desilo ,dok se Bosh i James nisu pridruzili Wadeu...
Ma nikom se ne svidja ali stas, danas superstari hoce sto lakse da uzmu prsten, a prije su bili lojalni klubovima, tako da je bilo vise superstara po razlicitim klubovima i samim tim je liga bila zanimljivija Jordan vs Drexler, Barkley vs Malone, Hakeem vs Robinson, Miller vs Knicksi itd.

Nije se desio nikad big 3 na ovaj nacin do Miamija

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 avg 2012, 16:21

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Evo da se i ja ukljucim i kazem da MRZIM trend koji je poceo da vlada ligom....Pod tim mislim na udruzivanje najboljih igraca u njihovom primeu u tzv. supertimove ne bi li osvojili prsten...Jedno je kad su pokusali sami ,nisu ili jesu uspjeli,pa se udruze u 30-im,a sasvim drugo je kad to urade u primeu....Mislim da se to nikada i nije desilo ,dok se Bosh i James nisu pridruzili Wadeu...
Ma nikom se ne svidja ali stas, danas superstari hoce sto lakse da uzmu prsten, a prije su bili lojalni klubovima, tako da je bilo vise superstara po razlicitim klubovima i samim tim je liga bila zanimljivija Jordan vs Drexler, Barkley vs Malone, Hakeem vs Robinson, Miller vs Knicksi itd.

Nisi haman citao mukotrpnu diskusiju da vidis da ima ljudi koji to vole, da gledaju grupu dobrih igraca protiv druge grupe dobrih igraca :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 16:21

@adriano Nimalo mi se to ne svidja i sve je manje i manje igraca poput Duncana,Rosea i Duranta(ne spominjem Irvinga,jer je tek 2. sezona,treba malo duzi period biti tu) koji su lojalni i rade da postanu bolji,ne placuci sa strane kako zele trejd,kako nemaju kvalitetne saigrace(kao sto je izjavio Howard,pa ja da sam mu bio tad saigrac u ORL fino bi sjeo sa njim i poslao ga u 3 pm i rekao mu da sam ne zna zabiti kos ako ne zakuca,a o bacanjima da i ne pricam,a on nasao da blati druge) ili kako imaju sve manje vremena za titulu...Nije svima ni sudjeno da osvoje naslov...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 avg 2012, 16:25

alemsa je napisao/la:

Tako je,ali to je sve do pojedinaca,koji su razmazeni i ne mogu podnijeti da nisu najbolji,pa se grupisu ko p.... To se desavai u ebenom basketu medju rajom,dodjes pod kos pokupis prve likove koje vidis da igras sa njima,dok drugi lik dodje sa ekipom i to igracima koji su aktivni po klubovima,jer ne moze podnijeti da gubi...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 avg 2012, 16:31

adriano_leite je napisao/la: Nisi haman citao mukotrpnu diskusiju da vidis da ima ljudi koji to vole, da gledaju grupu dobrih igraca protiv druge grupe dobrih igraca :lol: :lol: :lol: .
Pa ne znam kome moze biti gotivno, osim ako ne navija za taj tim, u globalu je glupost, jer steti ligi i vodi do tog da ce postojati 3-4 ekipe sa 4-5 superstara i samo cemo njih gledati, a ostali nece dobiti nikakvu medijsku paznju tv niti neke financije.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 avg 2012, 17:27

adnan24 je napisao/la:Pa upravu je @adriano 100%

Umjesto sad da imamo Cavse sa Jamesom,Miami sa Wade-om,Orlando sa Howardom,Lakerse sa Bryantom i uz njih jos par standardno dobrih timova koji se bore za titulu mi imamo Miami sa svojom trojicom superstara,Lakerse sa svojom druzinom i eventualno Oklahomu...i tu se prica zavrsava.
Da, samo dok su i oni bili u maticnim klubovima liga je imala 3 ili maksimalno 4 kontendera. Samo sto su istok, a prije 6,7 sezona i sama liga bili ruglo pa su svakakvi timovi dolazili do finala to je druga stvar.

I da se razumijemo, i ja sam protiv supertimova, ali normalno je da ce igraci ici u jaci tim kad mogu. I ovako ce i biti dok liga ne uvede neki super teski cap ili franchise tag.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 23 avg 2012, 17:46

@adriano ma kakva paljba, svak ima svoje misljenje, neki uzivaju u sadasnjoj NBA ligi, neki ne, ali cinjenica je da je obadvije grupe ljudi prate. :lol:
A sto bi neki superstar trpio debile oko sebe u ekipi i borio se za PO, kad hvala Bogu ima timova koji ga hoce da jos sa dva superstara naprave ekipu za titulu (3 superstara sam naveo jer spominjete vecinom Big 3) ?
Logicno da svaki superstar ako ima priliku da ode u tim gdje ce se boriti za prsten da ce otici.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 avg 2012, 18:57

Donnie Darko je napisao/la:
Da, samo dok su i oni bili u maticnim klubovima liga je imala 3 ili maksimalno 4 kontendera. Samo sto su istok, a prije 6,7 sezona i sama liga bili ruglo pa su svakakvi timovi dolazili do finala to je druga stvar.

I da se razumijemo, i ja sam protiv supertimova, ali normalno je da ce igraci ici u jaci tim kad mogu. I ovako ce i biti dok liga ne uvede neki super teski cap ili franchise tag.
Jesmo imali 4 kontendera ali cini mi se da je razlika izmedju njih i ostalih timova bila dosta manja nego sad.Sad ne vidim kako Miami moze ispasti prije finala a i sa druge strane poprilicno je za ocekivati duel Oklahome i Lakersa.

U sustini situacija jos nije toliko strasna ali problem je u tom trendu koji je poceo prije par godina...meni je neshvatljivo sta je npr.Wade uradio od svoje karijere...realno gledajuci sad je trebao imati "svoj" tim i biti na samom vrhu lige zajedno sa Jamesom,Durentom,Bryantom...ovako je totalno pao u drugi plan.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2012, 19:30

agent:
"He'll still be around the team and could kind of help some of the younger guys just through his experience," Ramasar said. "The Knicks have been wonderful in terms of just extending support to Baron, whether it be through obviously his physical therapy or just having him involved with the organization going forward. He really loves that team and that organization has done an excellent job with Baron, and Baron feels like that's home. He really, really enjoyed last season with the Knicks."
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... ith-knicks" onclick="window.open(this.href);return false;

Baron će ostati s Knicksima, ali neće potpisati ugovor. Dobar potez Woodyja i Grunwalda jer su dopustili Davisu da se liječi kod nas, a isto tako će biti prisutan na treninzima i tako biti mentor mlađim igračima, a možda bude pritisutan i na tekmama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 25 avg 2012, 09:58

Carlo je napisao/la:agent:
"He'll still be around the team and could kind of help some of the younger guys just through his experience," Ramasar said. "The Knicks have been wonderful in terms of just extending support to Baron, whether it be through obviously his physical therapy or just having him involved with the organization going forward. He really loves that team and that organization has done an excellent job with Baron, and Baron feels like that's home. He really, really enjoyed last season with the Knicks."
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... ith-knicks" onclick="window.open(this.href);return false;

Baron će ostati s Knicksima, ali neće potpisati ugovor. Dobar potez Woodyja i Grunwalda jer su dopustili Davisu da se liječi kod nas, a isto tako će biti prisutan na treninzima i tako biti mentor mlađim igračima, a možda bude pritisutan i na tekmama.
ma bit ce mentor ovom novom rookie playmakeru Prigioniu :D :D :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2012, 20:54

sejo90 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:agent:

ma bit ce mentor ovom novom rookie playmakeru Prigioniu :D :D :D
jašta, prigioni je naš najveći potencijal :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 avg 2012, 08:56

Carlo je napisao/la: jašta, prigioni je naš najveći potencijal :lol:
Jao kakav bi cirkus bio da Prigioni osvoji R.O.Y a sezonu kasnije se oprosti hahahha, mislim da bi to bilo prvi put u historiji NBA lige da se rookie godine oprosti u drugoj sezoni :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 sep 2012, 20:44

za tačno mjesec dana počinje trening kamp, a za dva mjeseca počinje sezona :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 sep 2012, 19:28

slika

evo novog dresa. nema nikakve velike razlike osim što su izbacili crnu boju i izmjenili par detalja :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 sep 2012, 00:36

Nema malo sutra nikakve velike razlike, maltene su ga u potpunosti promjenili :)

slika
slika

Sta ja znam, lijepa zamisao. Samo su trebali ostaviti staru narandzastu i ne razumijem zasto su popolovili ove krugove oko ramena. Glupo je. Fini dresovi.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 06 sep 2012, 00:41

Ma hajde, dresovi ko dresovi, nikad mi to nesto nije bilo vazno, vazno je da mi dobro zarolamo aBd! :D
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 sep 2012, 18:40

ekstra je fakat :D

slika

slika

slika

slika

slika

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 sep 2012, 22:50

Jared Zwerling ‏@JaredZwerling
From #Knicks: G Ronnie Brewer will be out 6 weeks after surgery for meniscus tear in left knee. Injury happened w/in last 2 weeks.
sezona nije ni počela, a već povrede. uglavnom, biće spreman za početak sezone.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 sep 2012, 22:51

Nisam ni znao da je potpisao za New York, bit ce vam sjajno pojacanje u napadu, Ronnie the brick Brewer :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 sep 2012, 00:51

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Nisam ni znao da je potpisao za New York, bit ce vam sjajno pojacanje u napadu, Ronnie the brick Brewer :mrgreen:
sreća neće biti dugo u prvoj postavi jer se vraća shump početkom januara, a jr smith će biti 6 igrač svejedno :D

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.