Ma nas'o mi aca na jednom mjestu.240 kermi,sica kume.Emir ZENICA je napisao/la:U Zenici ovakvih kompleta nema,a pola Sarajeva obisao nasao samo ovo i to 280 snizenje.Gdje si ti uzeo svoj ?Henry je napisao/la:
Isti uzeo za 240 maraka.![]()
![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ahaHenry je napisao/la:
Ma nas'o mi aca na jednom mjestu.240 kermi,sica kume.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kupit' ću vam ja na pijaci u nas iste 'vake oridžinal 199 KM.
Od amidžine mi dainice sin iz Italije doćerava, da vidiš kako su dobre, iste te al' ni slične.
Šta spamma više iz vas toliko.
Da ne bude off :

Od amidžine mi dainice sin iz Italije doćerava, da vidiš kako su dobre, iste te al' ni slične.
Šta spamma više iz vas toliko.

Da ne bude off :

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Aaaaa, to su nove patike od Federera.*p!p!t@* je napisao/la:Jao brate kako mi se sviđaju !![]()

Nike Vapor 9 Tour SL Blue Soar/White Men's Shoe - $129.99

Iskreno meni su one Nadalove plavo bele lepse,ne znam tacno pre koliko ih je nosao. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imali jos ovakvih šuza ili je sve rasprodano?Emir ZENICA je napisao/la:Danas uzeo u kompletu 280 KM na snizenju![]()
![]()

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja gdje sam uzimo posljednji komplet je bio.Po sto ovo ne mozes pojedinacno uzimat.
A ova stranica sto je @devil dao,jarane svaki tren izbacuju robu sve strava dobro a ne mozes naruci,tacno da se ubijes

A ova stranica sto je @devil dao,jarane svaki tren izbacuju robu sve strava dobro a ne mozes naruci,tacno da se ubijes

Volim te Celik ! ! !
103 KMIlPrincipe je napisao/la:@Toxicity kolko si ih tiPla ?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
to ona Nike prodaja ?Emir ZENICA je napisao/la:Ja gdje sam uzimo posljednji komplet je bio.Po sto ovo ne mozes pojedinacno uzimat.![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
Jel bio neko u teranovi zadnjih u zadnjih tri-četiri sedmice? zanima me ima li kakvih dobrih bermuda, šortseva...?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da ljudi i mene zanimaju bermude konkretno da mi predlozite gdje da kupim... volio bi nesto casual, tamno zelena neka boja, mozda karirano... gdje kupiti i koliko rapa?
Naravno u Sarajevu

Ove nisu lose

Ove nisu lose
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam sebi nedavno uzeo S. Oliver bermude.Karirane su

Samo je vise bijele,crne i sive..
50 KM

Samo je vise bijele,crne i sive..

50 KM

Volim te Celik ! ! !
Takve bi uzeo sa nekim sivim, crnim, bijelim detaljima ..ali mi petoba punoEmir ZENICA je napisao/la:Ja sam sebi nedavno uzeo S. Oliver bermude.Karirane su![]()
Samo je vise bijele,crne i sive..![]()
50 KM
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
inace ovako se nosim ovog ljeta

moje su gore

onda majica ovakva a preko nje
odapeta i na noge

to je to ovog ljeta

moje su gore

onda majica ovakva a preko nje

odapeta i na noge

to je to ovog ljeta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
dobre su ove, karirane na mene nek ne stavljaju ni kad na tabutu budemnime_tm87 je napisao/la:Da ljudi i mene zanimaju bermude konkretno da mi predlozite gdje da kupim... volio bi nesto casual, tamno zelena neka boja, mozda karirano... gdje kupiti i koliko rapa?Naravno u Sarajevu
Ove nisu lose
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma ja,nema ni kod mene ove zelene i plave,samo te gore navedenenime_tm87 je napisao/la: Takve bi uzeo sa nekim sivim, crnim, bijelim detaljima ..ali mi petoba puno

Volim te Celik ! ! !
Nime - i meni se svidjaju,ako neko zna gdje se imaju kupit nek napise.. 

Narin je napisao/la:Nime - i meni se svidjaju,ako neko zna gdje se imaju kupit nek napise..
Imate u New Yorkeru,karirane zelene,plave itd.,al' su 60 KM

evo im **** kupio u bingu za 15 KM teksas i evo 3-godinu ih nosam, čini mi se da rastu samnom 

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 22 gosta.