sad pogledah ovu anketu na vrhu stranice i moram priznati da sam ponosan sto vec cak 15% ispitanika smatra da ce Borac biti prvak!
znaci,nismo bez sansi,nema predaje,vrebacemo svoju sansu iz prikrajka iza ovih favorizovanih timova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
Tacno si ti to rekao ali nisi okrenuo drugu stranu knjige. A ona kaze AKO suspenduju Savez, suspendovat ce reprezentaciju A I KLUBOVE. Znaci nema razdvajanja reprezentacije i klubova. Interesuje li to Srbe i Hrvate ili im je svejedno hoce li Borac i Široki izaci u Evropu?jeremija je napisao/la:Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo
Meni je svejedno hoces li ti pratiti repku ili neces tvoj izbor. Ali ono dosta vaznije jeste da neki "vaši" pri vrhu bi uništili reprezentaciju samo da bi unistili ugled, vec uzdrmane DRZAVE. Dusmane sasijeci u korijenima.jeremija je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.
Znam ja vrlo dobro na sta ti mislis ali hajde reci da te boli qurac za nasu (tvoju) drzavu i reprezentaciju,a ne pravis se picka i tu neke smajlije stavljasjeremija je napisao/la:scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo
Pa onaj ko je normalan,ko ima mozak,ko zna da rasuđuje,da misli,ko ima intelekt.On zna i konta šta mi je smiješno.E sad tebi ako nije jasno..odmah si se stavio u onu drugu grupu ljudi.
Inace mi robijasi volimo svoju drzavuVAM je napisao/la:ili da ti figurativno pojasnim
sikiramo se za zmajeve kao robijaš za državu
Stole iz Bora je napisao/la:Tacno si ti to rekao ali nisi okrenuo drugu stranu knjige. A ona kaze AKO suspenduju Savez, suspendovat ce reprezentaciju A I KLUBOVE. Znaci nema razdvajanja reprezentacije i klubova. Interesuje li to Srbe i Hrvate ili im je svejedno hoce li Borac i Široki izaci u Evropu?jeremija je napisao/la:Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
Evo,ne volim Bosnu(ne znači da je mrzim)..niko me ne može natjerati da volim nešto.Ne interesuje me reprezentacija BiH.(jedino ako igram kladionicu na njih).Eto.Jesi sad zadovoljan?scudetto je napisao/la:Znam ja vrlo dobro na sta ti mislis ali hajde reci da te boli qurac za nasu (tvoju) drzavu i reprezentaciju,a ne pravis se picka i tu neke smajlije stavljasjeremija je napisao/la:scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo
Pa onaj ko je normalan,ko ima mozak,ko zna da rasuđuje,da misli,ko ima intelekt.On zna i konta šta mi je smiješno.E sad tebi ako nije jasno..odmah si se stavio u onu drugu grupu ljudi.
Aha. Znaci nismo vise na onom omjeru 95%-5% ...jeremija je napisao/la:Klubovi iz RS su skoro 10 godina igrali ligu koja nije davala progodnost u Evrokupove(Liga RS)...kasnije su stvorili zajedničku ligu i zajednučki savez(FSBIH),ali pod nekim uslovima.E sad neko hoće da mnjenja te uslove,i ja sam siguran da klubovi iz RS neće pristati na to.Svakako da bi meni ili nekom drugom Srbinu bilo krivo ako Borac ne bude igrao evropu,ali ako to Igranje iziskuje još neke ustupke i odricanje u korist FSBiH ,onda mi nije krivo.Ja opet ponavljam,meni i mojim sunarodnicima odgovara ovakav FSBiH nema potrebe da se mjenja.
Izete,ti ne citas dobro sta covjek pise.izzo je napisao/la:E hajmo sad svi sjesti pa plakati zato što nekakav Jeremija iz prijedora piše po sportskim forumima kako ne voli Bosnu![]()
koga boli ki.ta šta voliš ili ne voliš, ne pišeš licni dnevnik...a lika
![]()
Dosta više bezveze price
Zejnile, vratimo se temi.Grad je nas DS je napisao/la:Izete,ti ne citas dobro sta covjek pise.izzo je napisao/la:E hajmo sad svi sjesti pa plakati zato što nekakav Jeremija iz prijedora piše po sportskim forumima kako ne voli Bosnu![]()
koga boli ki.ta šta voliš ili ne voliš, ne pišeš licni dnevnik...a lika
![]()
Dosta više bezveze price
avlami ti kosvabo tralala, pkonaljas isti argument na vise tema 100 puta.avlami97 je napisao/la:Federalna struktura Rusije je složena i obuhvaća 83 federalnih subjekata s različitim razinama autonomije. Najveću autonomiju ima 21 autonomna republika (to su npr. Čečenija, Tatarstan ili najveća Saha (Jakutija)). Osim njih, postoji i 4 autonomnih okruga i 1 autonomna oblast. Većina ovih autonomnih jedinica osnovana je za vrijeme komunizma u skladu s tadašnjom politikom o nacionalnostima koja je svakoj većoj nacionalnosti davala pravo na domicilni teritorij.
Ostatak državnog teritorija podijeljen je na upravne jedinice koje imaju manje formalne autonomije. To su 46 oblasti, 9 krajeva i 2 federalna grada (Moskva i Sankt Peterburg).
Godine 2000. ustanovljena je nova razina upravne podjele - 7 saveznih okruga[1] od kojih svaki obuhvaća više federalnih subjekata. Vode ih izaslanici koje imenuje federalni predsjednik. 2010. broj saveznih okruga narastao je na 8.[2] To su:
Središnji savezni okrug
Južni savezni okrug
Sjeverozapadni savezni okrug
Dalekoistočni savezni okrug
Sibirski savezni okrug
Uralski savezni okrug
Privolški savezni okrug
Sjeverokavkaski savezni okrug
U ovoj državi žive sve svjetske rase, sve svjetske religije i dragi Bog zna koliko nacija i imaju jednog fudbalskog predsjednika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.