Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Gledam sinoc u zadnjih 15 minuta grci se valjaju kradu vrijeme, a niko od igraca Hrvatske se ne buni, k'o da vode oni 2-0. Nesto je trulo u drzavi Danskoj.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pojeli bi ga novinari u Hrvatskoj, mnogo su kriticniji od ovih nasih ili se bar meni tako cini. Ne samo sto se tice onoga sto se desava na terenu nego i njegovo nepoznavanje stranih jezika, njegov opusten, boemski stil i kockanje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.
Medjutim, ono sto ja osobno zelim je Sliškovića za selektora. Osim toga potrebno je naci defanzivnog veznjaka koji bi bio pravi pokretac.
Kod nas te niko ne pita za te stvari, ustvari vecini su simpaticne, ali tamo bi im jako smetale. Ustovljeni purgeri...
Inace je Baka bolji trener nego sto se misli.
U knjizi "od Tirane do Marakane" pise da je uzimao pare od igraca za poziv u reprezentaciju BiH,navedeno je da je i priznao da je recimo od Melhera uzeo pare.Pao mi je u ocima zbog toga,a nikada nisam procitao demant togacalcio je napisao/la:Pojeli bi ga novinari u Hrvatskoj, mnogo su kriticniji od ovih nasih ili se bar meni tako cini. Ne samo sto se tice onoga sto se desava na terenu nego i njegovo nepoznavanje stranih jezika, njegov opusten, boemski stil i kockanje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.
Medjutim, ono sto ja osobno zelim je Sliškovića za selektora. Osim toga potrebno je naci defanzivnog veznjaka koji bi bio pravi pokretac.
Kod nas te niko ne pita za te stvari, ustvari vecini su simpaticne, ali tamo bi im jako smetale. Ustovljeni purgeri...Bez uvrede ako ima koji purger ovdje
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
to ti radi 90°% izbornika,uzima pare od igracaDylan Dog je napisao/la:U knjizi "od Tirane do Marakane" pise da je uzimao pare od igraca za poziv u reprezentaciju BiH,navedeno je da je i priznao da je recimo od Melhera uzeo pare.Pao mi je u ocima zbog toga,a nikada nisam procitao demant togacalcio je napisao/la:Pojeli bi ga novinari u Hrvatskoj, mnogo su kriticniji od ovih nasih ili se bar meni tako cini. Ne samo sto se tice onoga sto se desava na terenu nego i njegovo nepoznavanje stranih jezika, njegov opusten, boemski stil i kockanje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.
Kod nas te niko ne pita za te stvari, ustvari vecini su simpaticne, ali tamo bi im jako smetale. Ustovljeni purgeri...Bez uvrede ako ima koji purger ovdje
![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Navodno od ponedjeljka je Bilic bivsi a novi stari izbornik je Zlatko "Cico" Kranjcar. Ovi su odma cim je vijest izasla poceli to demantirat, ja bi volio da je ovo istina.
Inace Bilicu zamjeravam totalno krivo postavljenu taktiku jucer. Jucer je postavio Eduarda na desno krilo a Mandzukica na lijevo a u vrh napada postavi igraca koji ovisi o centarsutevima (Jelavica). Naravno niti jedan centarsut nismo imali tijekom utakmice, ipak Mandza i Dudu nisu takav tip igraca i odma smo imali 3 igraca manje.
U napadu nismo napravili nista, Kranjcar totalno pogubljen na poziciji koju je igrao zadnji put na euru 2008 i odigrao katastrofa. Razmak između napada i ostale dvojice u vezi (Modric, Vukojevic) je bio ogroman.
Pletikosa uopce posla nije ima do gola.
Jedini po meni prolaznu ocjenu moze dobit Corluka, bio je neprelazan u prvom poluvremenu a i kasnije je imao par centarsuteva.
Iako jos ima nade da budemo prvi (kiks Grcke u Gruziji) ja mislim da smo prokockali sansu, u barazu cemo bit vjerojatno nositelji i naletit na ekipu koja je zeljna i ima daMu i tu cemo platit.
Podhitno treba dovest 2-3 mlada i igre zeljna igraca.
Inace Bilicu zamjeravam totalno krivo postavljenu taktiku jucer. Jucer je postavio Eduarda na desno krilo a Mandzukica na lijevo a u vrh napada postavi igraca koji ovisi o centarsutevima (Jelavica). Naravno niti jedan centarsut nismo imali tijekom utakmice, ipak Mandza i Dudu nisu takav tip igraca i odma smo imali 3 igraca manje.
U napadu nismo napravili nista, Kranjcar totalno pogubljen na poziciji koju je igrao zadnji put na euru 2008 i odigrao katastrofa. Razmak između napada i ostale dvojice u vezi (Modric, Vukojevic) je bio ogroman.
Pletikosa uopce posla nije ima do gola.
Jedini po meni prolaznu ocjenu moze dobit Corluka, bio je neprelazan u prvom poluvremenu a i kasnije je imao par centarsuteva.
Iako jos ima nade da budemo prvi (kiks Grcke u Gruziji) ja mislim da smo prokockali sansu, u barazu cemo bit vjerojatno nositelji i naletit na ekipu koja je zeljna i ima daMu i tu cemo platit.
Podhitno treba dovest 2-3 mlada i igre zeljna igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zanimljivo. Baka. Jako zanimljivo.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.
Ali prednost dajem Cici, koji je bezveze odletio nakon jednog poraza od Brazila, gdje su momčadi bile egal svih 90 minuta, a prije toga je suvereno prošao dosta jaču skupinu od ove (Švedska tada >> Grčka sada, Bugarska tada >> Izrael sada).
A s druge strane ovom se rokeru i njegovim suradnicima dosta kikseva oprostilo (Turska bez pola igrača - za mene strašan fail, katastrofe i sramote protiv Albiona, kiksevi s Ukrajinom, neodlazak na SP, poraz u Gruziji, blam u prijateljskim tekmama s Estonijom i Katarom).
Hayley <3
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sve receno vrijedi i za Kranjcara, isti je takav, samo sto eto slovi kao za veceg gospodina, sta li, samo sto je iz pogodnijeg miljea.calcio je napisao/la:Pojeli bi ga novinari u Hrvatskoj, mnogo su kriticniji od ovih nasih ili se bar meni tako cini. Ne samo sto se tice onoga sto se desava na terenu nego i njegovo nepoznavanje stranih jezika, njegov opusten, boemski stil i kockanje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.
![]()
Kako god, najbolje je ove igrace dati Sliskovicu, jer ima znanje i Hrvatska bi igrala atraktivnije, vidi se da je to najveci problem, a znamo svi kako su uvijek Sliskoviceve momcadi igrale, pa nek imaju makar neke kvalitete, a hrvatska reprezentacija ima tehnicke kvalitete napretek.
A osim njega Kranjcar je, kao sto rekoh, logican i jedini prihvatljiv izbor po meni.
...Život za Široki...
- spielführer_21
- Kontakt:
Tačno je da je CRO u silaznoj putanji još od Turske, i teško da Bilić to zna ili može popraviti. Vjerovatno je vrijeme za novog izbornika, ali olako se zaboravljaju grijesi Cice Kranjčara. Ne bih rekao da je to poraz od Brazila bio, već nemogućnost da se pobjedi Japan i Australija- to su bile katastrofalne utakmice, pogotovo protiv Japana. Australija je tad igrala super. A i u kvalifikacijama se mogao poskliznuti zbog Malte, samo je sreća da je Melberg igrao bezze rukom u zadnjoj utakmici na Maksimiru. Cico je izbornik za pola kvalifikacija, nešto slično kao i Ćiro..badblueboylivno je napisao/la:Zanimljivo. Baka. Jako zanimljivo.ŠB_Fidelis je napisao/la:Kranjcar je jedina realna opcija, odnosno bila bi prihvatljiva.
Medjutim, ono sto ja osobno zelim je Sliškovića za selektora. Osim toga potrebno je naci defanzivnog veznjaka koji bi bio pravi pokretac.![]()
Ali prednost dajem Cici, koji je bezveze odletio nakon jednog poraza od Brazila, gdje su momčadi bile egal svih 90 minuta, a prije toga je suvereno prošao dosta jaču skupinu od ove (Švedska tada >> Grčka sada, Bugarska tada >> Izrael sada).
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima i ta mjesta, ali Cico je jedini domaći izbor u ovom trenutku.
A ovaj stručnjak je živio samo na elanu tadašnjeg dvojca Dudu Modrić, uz komandiranje braće Kovač. Nikad od njega trenera, jer kako veliš, nema on znanja za popraviti očajnu igru i očajan moral u reprezentaciji.
Ja sam iskreno očekivao nešto novo nakon debakla u kvalama za SP, poprilično lagana skupina, ali sam se grdno prevario.
A ovaj stručnjak je živio samo na elanu tadašnjeg dvojca Dudu Modrić, uz komandiranje braće Kovač. Nikad od njega trenera, jer kako veliš, nema on znanja za popraviti očajnu igru i očajan moral u reprezentaciji.
Ja sam iskreno očekivao nešto novo nakon debakla u kvalama za SP, poprilično lagana skupina, ali sam se grdno prevario.
Hayley <3
- BH Patriot
- Kontakt:
Nije baš pametna opcija dati otkaz izborniku Biliću već sada, jer budućem izborniku ipak treba više vremena dok posloži kockice u reprezentaciji. Mišljenja sam da se Biliću sprema otkaz, ali tko zna možda se desi i obrat u ovoj priči.
- U svakom slučaju nadam se da ćete slaviti na Kantridi bez većih problema !
- U svakom slučaju nadam se da ćete slaviti na Kantridi bez većih problema !
Livin' La Vida Loca ;)
Kakva priča, pita Mamić Srnu, Srna šta misliš kako bi igrači prihvatili Štimca kao selektora?
Kakav Štimac, kakav Kranjčar?
Glupa je to hajka, ako se poklopi rezultat, da prođemo izravno, što onda?
Ipak ga onda moraš pustiti da završi ono što je napravio.Nije li to logično?
Ali treba biti i svjestan činjenice da je Grčka izuzetno disciplinirana reprezentacija, sa igračem koji veličanstveno igra za nju, Samarasom, koji uvjek igra sa posebnim motivom i željom.To je toliko disciplinirana ekipa, uigranih igrača, koji znaju igrati i međusobna kohezija im je visoki nivo, što u našem slučaju i nije.
Treba se okrenuti utorku , utrpat im 5 komada i šta bude.
Iako nam se dogodi baraz, igramo 2 kući, gol u gostima je prolaz 75%.
Kakav Štimac, kakav Kranjčar?
Glupa je to hajka, ako se poklopi rezultat, da prođemo izravno, što onda?
Ipak ga onda moraš pustiti da završi ono što je napravio.Nije li to logično?
Ali treba biti i svjestan činjenice da je Grčka izuzetno disciplinirana reprezentacija, sa igračem koji veličanstveno igra za nju, Samarasom, koji uvjek igra sa posebnim motivom i željom.To je toliko disciplinirana ekipa, uigranih igrača, koji znaju igrati i međusobna kohezija im je visoki nivo, što u našem slučaju i nije.
Treba se okrenuti utorku , utrpat im 5 komada i šta bude.
Iako nam se dogodi baraz, igramo 2 kući, gol u gostima je prolaz 75%.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
latviji 5 komada utrpat i nadat se ,nema druge
svi za gruziju navijat

svi za gruziju navijat
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nada ce ipak umrijeti,Grci su daleko bolja reprezentacija od Hrvatske,onako realno.Rosas7 je napisao/la:latviji 5 komada utrpat i nadat se ,nema druge![]()
![]()
svi za gruziju navijat![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Grcima je dovoljan bod, tako da mislim da će ipak proći kao prvi, iako bi više volio da hrvati prođu dalje, ne zbog kvaliteta i mogućeg sudara u baražu, već zbog poznatih scenarija koji bi uslijedili ako bi igrali međusobno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nama baraž uopće nije upitan, to je najlakše proći, nositelji smo, igramo prvu u gostima, zabiti gol u gostima znači prolaz, a i ne vidim koje bi se reprezentacije trebali bojati.Od svih smo bolji, imamo 30 konkurentnih igrača, što je velika stvar, ali i bez obzira mislim da će biti realno, Portugal će dobiti Dansku, a Nizozemska Svedsku, nama realno igra.
Nema reakcije iz HNS-a, nitko ne spašava Slavena Bilića i ne javlja se da neće biti izbornik nakon utakmice s Letonijom u utorak. To više nije dvojbeno, Izvršni odbor HNS-a smijenit će Bilića u srijedu i za njega je izbornička funkcija završena.
Utrka za mjesto njegova nasljednika potpuno je otvorena, a prvi je kandidat Igor Štimac. Njegovu beskompromisnost Zdravko Mamić, apsolutni gospodar hrvatskog nogometa, vidi kao nešto što može spasiti reprezentaciju od izostanka s EP-a. Iza svega se krije novac,
Mamić je u jednom trenutku "grčke tragedije" zavapio: "Kako će se financirati HNS ne odemo li na Euro?", a Vlatko Marković je, što bi drugo, kimnuo glavom: "Zdravko je u pravu". I sada je na pragu ujedinjenje dvojice najvećih neprijatelja u hrvatskom nogometu, već godinama traje toplo-hladni odnos između Mamića i Štimca. U jednom trenutku jedan drugome kidaju glave, a onda se ljube i vole toliko da je Mamić znao Štimca zvati i za Dinamova trenera.
Utrka za mjesto njegova nasljednika potpuno je otvorena, a prvi je kandidat Igor Štimac. Njegovu beskompromisnost Zdravko Mamić, apsolutni gospodar hrvatskog nogometa, vidi kao nešto što može spasiti reprezentaciju od izostanka s EP-a. Iza svega se krije novac,
Mamić je u jednom trenutku "grčke tragedije" zavapio: "Kako će se financirati HNS ne odemo li na Euro?", a Vlatko Marković je, što bi drugo, kimnuo glavom: "Zdravko je u pravu". I sada je na pragu ujedinjenje dvojice najvećih neprijatelja u hrvatskom nogometu, već godinama traje toplo-hladni odnos između Mamića i Štimca. U jednom trenutku jedan drugome kidaju glave, a onda se ljube i vole toliko da je Mamić znao Štimca zvati i za Dinamova trenera.
Štimac je papčina teška, ne znam ko bi njega volio vidjeti na selektorskoj poziciji, i šta to on ima ponuditi? Previše je ofiran na onim TV prijenosima.
Bilić se jednostavno istrošio, vjerovatno je vrijeme za nekog novog/starog.
Bilić se jednostavno istrošio, vjerovatno je vrijeme za nekog novog/starog.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bilić se nije potrošio, on je izgubljen u neznanju, kad je Prosinečki otišao u Zvezdu mi smo izgubili igru, bilo bi najbolje da Prosinečki napusti Zvezdu i dođe u reprezentaciju, po meni je najbolji izbor, stvarno čovjek zna, uvjek je znao.
- BH Patriot
- Kontakt:
Jučer sam baš gledao emisiju "Hrvatska uživo" i tema je bila upravo nogometna reprezentacija, gost je bio Štimac koji se najviše spominje kao novi izbornik Hrvatske. Mislim da ova opcija nije baš pametna, jer Štimac je još neiskusan. Najbolja opcija bi bio nekadašnji selektor Cico Kranjčar koji bi vas bez problema odveo dalje!
Livin' La Vida Loca ;)
0:0 na poluvremenu. Kako smo jadni, nemozemo slozit priliku protiv ovih pacijenata.
Sreca pa Gruzija vodi nadam se da ce tako ostat pa ce nam bit dovoljna pobjeda sa jednim golom.
Sreca pa Gruzija vodi nadam se da ce tako ostat pa ce nam bit dovoljna pobjeda sa jednim golom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.