AjdBosnaVodi je napisao/la:A da dobimo EP2020?
To je nemoguca misija. Ako Hrvatska i Madjarska nisu dobili, tesko da moze i BiH s nekim u duetu. Jos su Hrvatska i Madjarska imali jako velike izglede i opet nista. Jos sam negdje procitao da makete vise nece prolazit, da ce trebat imat dovresene stadione il barem dio njih. A vidim ja da ti pucas na visoko, al de pokusaj shvatit da u ovoj drzavi nema para i da se to tesko moze izgradit. Ovo sto se za sad gradi je plafon, pogledaj jedan Dinamo koji je ucesnik u Europi vec godinama i grad Zagreb koji ima preko milijun stanovnika i nemaju pristojan stadion. Vidis da drzava nece nista da financira, ovo u Zenici je moguce, jer koliko vidim da Zenica sve gradi sto obecaju. Renoviranu Grbavicu mozemo gledat samo na maketama, jer drzava tu nece dat ni jednog feninga, radije ce dat u Kosevo jer je Grbavica privatni stadion i drzaba od njega nema nista. Grbavici pomoc mogu samo strani investitori, a ti sad nadji nekog tko u Sarajevu vidi ogroman potencijal za posao, tesko. Nek se ono fino gradi u BL, Tuzli, Prijedoru, Gradccu, Brckom, sve ovo sto je zapoceto i nek se to zavrsi i nek onda drzava daje pare za Bilino, Kosevo i ostale stadione.
A koliko sam skuzio, neki gradovi u Srbiji, mislim njih 4 su dobili od drzave pare za kompletan stadion, znam da su to N.Pazar i Nis, ostala dva ne znam. Ova dva se vec naveliko grade i zanima me od kuda to Srbija financira, odakle im tolike pare. To bas drzava placa. Volio bi da kod nas ima takav neki fond novca i da se ulaze u sportsku infrastrukturu. Bolje je ulozit u 3-4 stadiona i zavrsit ih kako Bog dragi zapovjeda u roku godinu-dvije, a nakon toga opet 3-4, a ne odjednom sve i gradimo 20 stadiona 50 godina, sto je najzalije ne izgradimo.