Semir Štilić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Forza Roma
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kakav otkaz najboljem igracu WisleSheyi je napisao/la:Štilić najbolji asistent lige, a izgleda da je dobio otkaz u Wisli i pişe se da bi mogao ponovo u Lech.
Stadion Koševo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuj ti ne kontas, a zezas ?emir79 je napisao/la:Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To kod Papeta ne bi moglo, ovaj nije ni zasluzio poziv, prepozn'o je to Pape i nije ga ni zvao. Igrace koji igraju u zivotnoj formi ne zove a zove ove polovnjake koji se prikljucuju 2 dana prije utakmicu.emir79 je napisao/la:Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Idolu kod Safeta nije mogao doći 2 dana ranije zato što su se kod Safeta okupljali 2 sata prije utakmice.
Zovite Stojčeva, ovo je protiv pravila ženevske konvencije šta se pitarima radi
Mi bi ipak Kerlu.FaraonTM je napisao/la:Stojčeva u repku
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne treba, imaju Cocalić i Zukanović. Možda Tatko ili Dupovac da ulete a može i Seda Torlakemir79 je napisao/la:Mi bi ipak Kerlu.FaraonTM je napisao/la:Stojčeva u repku
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa sta ti nije jasno poljska liga se igrala u nedelju i Stila je igraoHead je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, antetokounmpo, BarbareZeljin, Biscione, boki86, Bordo10, BordoArmy88, bordobijeli, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, dark44, denza, DoktorXabaras, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, Jet2Holiday, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, muhamedkonjic, Pact1921, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, Shategabri, signalidunapark, Sport90, StevieG8, tale07, THEC, TofiTofita, travuljasSs, trunks1946, unavita, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog i 511 gostiju.