Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
harry nitko te ne tjera da citas postove na ovoj temi. smarate nas vi.
sto se tice ovog clanka, mogu oni napisati sta hoce na papiru. ja vjerujem samo kad cujem svojim usima sta je ko rekao.
ovde su svima puna usta patriotizma a niko se nije stavio u polozaj Halilovica. sa patriotizmom se covjek nemoze hraniti. Sead radi za dinamo, Alen igra za taj klub i porodica im zivi u Zg. kad bi **** dinamo i hrvatsku reprezentaciju bez nekog dogovora/objasnjenja nebi mogli vise zivijeti u Zagrebu.
koliko bi od vas uradio nesto sto bi vam zivot ozbiljno zakomplikovao samo zbog patriotizma?
evo ja zivim u inostranstvu 20 godina i kad sam bio mladic nisam htio uzeti pasos drzave u kojoj zivim a sad j.ebem sebe glupog sto nisam to uradio jer s nasim pasosom nemozes ni u picku materinu otici.
A mozda su ovi navodnici i izmisljeni. Ja jos uvijek vjerujem da ce Alen izabrati BiH.
sto se tice ovog clanka, mogu oni napisati sta hoce na papiru. ja vjerujem samo kad cujem svojim usima sta je ko rekao.
ovde su svima puna usta patriotizma a niko se nije stavio u polozaj Halilovica. sa patriotizmom se covjek nemoze hraniti. Sead radi za dinamo, Alen igra za taj klub i porodica im zivi u Zg. kad bi **** dinamo i hrvatsku reprezentaciju bez nekog dogovora/objasnjenja nebi mogli vise zivijeti u Zagrebu.
koliko bi od vas uradio nesto sto bi vam zivot ozbiljno zakomplikovao samo zbog patriotizma?
evo ja zivim u inostranstvu 20 godina i kad sam bio mladic nisam htio uzeti pasos drzave u kojoj zivim a sad j.ebem sebe glupog sto nisam to uradio jer s nasim pasosom nemozes ni u picku materinu otici.
A mozda su ovi navodnici i izmisljeni. Ja jos uvijek vjerujem da ce Alen izabrati BiH.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nakon silnih clanaka o alenu koje su 'rvatski novinari nasafunjali i objavili u svoju korist, vi opet vjerujete u ovaj interview ?
sve dok neki nas novinar ne poprica sa seadom il barem pogledam video interview ovog clanka, za mene ovo nije ni objavljeno..
sve dok neki nas novinar ne poprica sa seadom il barem pogledam video interview ovog clanka, za mene ovo nije ni objavljeno..
@batko lafe, nijedan dosadasnji clanak hrvatskih novinara o alenu nije bio istinit, pa ga sead nije demantovao....i nema razloga...Da nije istina demantovao bi Halilovic!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nada umire zadnja...Sakuragi je napisao/la:harry nitko te ne tjera da citas postove na ovoj temi. smarate nas vi.
Jagodic se pokazao kao kreten. Ovo sam i govorio ranije, kako pozvat lika bez ikakvog dogovora i pregovora? Jadno. Vjerovatno su uradili isto sa Kolasincem. Ne radi se to tako. Ali stari mu je rekao da ce lik odlucit sa 18 godina, tako da nista nije gotovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Fino nam Sead rece-gospodo iz Sarajeva Alen nece doci na okupljanje u Vogoscu i raduje se uspijesima hrvatskih sportasa..Nek je Alenu sa srecom,okrenimo se mi realnijim opcijama.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Najgori su mi ovi koji udju u temu i prate je mozda od neki dan i lupnu da nema sanse da ce igrati za BiH i traze da se zakljuca tema. Pa ako ne zelite citati ovu temu ili ako ste sigurno da ce Alen igrati za Hrvatsku slobodno je mozete ignorisati.
I ako je ovo istina sta mu je napiso otac, ja sam siguran da ce igrati 100% za BiH jer pratim ovo temu iz pocetka i dovoljno sam primio dojma da Alen zeli igrat za BiH. Pa pogledajte samo njegov profil to bi trebalo biti dovoljno. Meni je samo krivo za sramotnu izjavu Sejada.
I ako je ovo istina sta mu je napiso otac, ja sam siguran da ce igrati 100% za BiH jer pratim ovo temu iz pocetka i dovoljno sam primio dojma da Alen zeli igrat za BiH. Pa pogledajte samo njegov profil to bi trebalo biti dovoljno. Meni je samo krivo za sramotnu izjavu Sejada.
Recite mi vi bolji nacin da zastite svoje dijete koje ima 16 godina stalnog medijskog pritiska? Ja zamjeram Seji jedino sto je prozvao Osima, a u drugom dijelu intervjua je sigurno koja rijec dodata sa strane hrvatskih novinara, pa je ispalo ovako da je Sejo veci Hrvat nego Bosanac. Pisao sam i ranije da se najvjerovatnije nece odazvati, jer se vidjelo i iz Sinanovicevih rijeci da je potez Jagodica i co. bas glup, samo da sto prije skinu teret sa svojih ledja. Trebali su pratiti Sejine instrukcije, pa sta god bude, jer Alen trenutno nastupa za Hrvatsku i mi nista ne gubimo ako se odluci i nastupati za njihove seniore.
Ljudi moji previse se zamarate hoce igrati nece jel interviju pravi nije
Ako bude igrao za nas odlicno ako ne nikom nista imamo i drugih talentovani igraca na koje se treba bazirati
Ako bude igrao za nas odlicno ako ne nikom nista imamo i drugih talentovani igraca na koje se treba bazirati

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam čitao, nije to bio intervju nego više onako priča. Tomislav Židak je najutjecajniji hrvatski sportski novinar, neki su ga na jednom popisu smjestili među pet najutjecajnijih ljudi u hrvatskom nogometu, uz bok Mamiću i ostalima. On godinama vedri i oblači hrvatskim nogometom, smjenjuje trenere i dovodi nove, sve svojim tekstovima. Ima redovnu kolumnu "Iz maksimirske šume" koja izlazi subotom u Jutarnjem listu gdje se bavi Dinamom i hrvatskom reprezentacijom. Tekst je nadasve korektan, trenutno ga ne mogu naći na netu ali čitao sam ga u tiskanom izdanju. Bosnu i Hercegovinu je nazvao najpotentnijom reprezentacijom u svijetu, razgovarao je i sa Osimom i tu mi je Švabo bio interesantan, izjavio je kako se trudi ubijediti Sušića da ne kalkulira i da je Halilović i političko pitanje, da je gledao samo jedan insert iz igre Alena i da se vidi da je to bogomdani talent, da se onakvi potezi ne mogu naučiti. Onda ide izjava Seada koji je poprilično ljut na Bh savez, kao pozvali su ga bez ikakvih ozbiljnijih razgovora i da to nije korektno, rekao je da su to napravili samo da sebi skinu teret sa leđa i da sad kad se Alen ne odazove mogu reći eto ne želi igrati za BiH, i da to nema veze sa istinom. Također napisao je kako je javna tajna da je malom uzor Edin Džeko i da mu je najveća želja zaigrati sa Džekom u Brazilu. Tekst se više bavi činjenicom da je Alen već bio van Dinama, da je stari spakovao stvari u šleper i doslovno ga je Mamić zaustavio kod naplatnih kućica prije autoputa i vratio ga nazad u Dinamo. Tadašnji Dinamovi treneri su govorili da Alen neće biti igrač, da je lijen, igra samo u jednom smjeru i Mamić je to pušio sve dok se nisu pojavili strani klubovi. Franck De Boer je rekao Sejadu, dovedi mi malog u Ajax i za godinu dana će igrati u prvom timu. Onda se javio Juventus, Bayern i Mamić je shvatio da njegovi treneri i nisu tako stručni kako se mislilo.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
imas li citav tekst?Offside je napisao/la:Ja sam čitao, nije to bio intervju nego više onako priča. Tomislav Židak je najutjecajniji hrvatski sportski novinar, neki su ga na jednom popisu smjestili među pet najutjecajnijih ljudi u hrvatskom nogometu, uz bok Mamiću i ostalima. On godinama vedri i oblači hrvatskim nogometom, smjenjuje trenere i dovodi nove, sve svojim tekstovima. Ima redovnu kolumnu "Iz maksimirske šume" koja izlazi subotom u Jutarnjem listu gdje se bavi Dinamom i hrvatskom reprezentacijom. Tekst je nadasve korektan, trenutno ga ne mogu naći na netu ali čitao sam ga u tiskanom izdanju. Bosnu i Hercegovinu je nazvao najpotentnijom reprezentacijom u svijetu, razgovarao je i sa Osimom i tu mi je Švabo bio interesantan, izjavio je kako se trudi ubijediti Sušića da ne kalkulira i da je Halilović i političko pitanje, da je gledao samo jedan insert iz igre Alena i da se vidi da je to bogomdani talent, da se onakvi potezi ne mogu naučiti. Onda ide izjava Seada koji je poprilično ljut na Bh savez, kao pozvali su ga bez ikakvih ozbiljnijih razgovora i da to nije korektno, rekao je da su to napravili samo da sebi skinu teret sa leđa i da sad kad se Alen ne odazove mogu reći eto ne želi igrati za BiH, i da to nema veze sa istinom. Također napisao je kako je javna tajna da je malom uzor Edin Džeko i da mu je najveća želja zaigrati sa Džekom u Brazilu. Tekst se više bavi činjenicom da je Alen već bio van Dinama, da je stari spakovao stvari u šleper i doslovno ga je Mamić zaustavio kod naplatnih kućica prije autoputa i vratio ga nazad u Dinamo. Tadašnji Dinamovi treneri su govorili da Alen neće biti igrač, da je lijen, igra samo u jednom smjeru i Mamić je to pušio sve dok se nisu pojavili strani klubovi. Franck De Boer je rekao Sejadu, dovedi mi malog u Ajax i za godinu dana će igrati u prvom timu. Onda se javio Juventus, Bayern i Mamić je shvatio da njegovi treneri i nisu tako stručni kako se mislilo.
Intervju koji je objavila **** je LAZ,a koji je kao prepiska sa jutarnji.hr.
Ne nasjedajte na lazi portala,koji zele da budu procitani.
Bas ce Sejo za njih davati intervju,nidje veze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovo je za nas bila situacija u kojoj nismo mogli dobiti ništa!
Odluka je davno donesena nego se od strane dvojice Halilovica želi sačuvati obraz koliko je moguće!
Da nije dobio poziv kriv bi bio savez, a sad kad je dobio poziv sad je opet savez kriv!
Blati se jedna veličina kao sto je Ivica Osim, ne vidim da je Ivica molio jednog Jajala iz Dinama da dođe da igra!
Inače razočaran sam, da mi je neko rekao da će jedan BH reprezentativac svom sinu dopustiti da odbije poziv BiH a da igra za drugu državu i to onu koja nam je toliko sportaša pokrala nebi vjerovao!
Isto tako kao sto nemogu zamisliti da bi Spahicev sin, Dzekin ili Ibisevicev odbili BiH!
Izgleda da je mnogo govana prošlo kroz našu repku a jedan od njih je ovaj smrad!
Odluka je davno donesena nego se od strane dvojice Halilovica želi sačuvati obraz koliko je moguće!
Da nije dobio poziv kriv bi bio savez, a sad kad je dobio poziv sad je opet savez kriv!
Blati se jedna veličina kao sto je Ivica Osim, ne vidim da je Ivica molio jednog Jajala iz Dinama da dođe da igra!
Inače razočaran sam, da mi je neko rekao da će jedan BH reprezentativac svom sinu dopustiti da odbije poziv BiH a da igra za drugu državu i to onu koja nam je toliko sportaša pokrala nebi vjerovao!
Isto tako kao sto nemogu zamisliti da bi Spahicev sin, Dzekin ili Ibisevicev odbili BiH!
Izgleda da je mnogo govana prošlo kroz našu repku a jedan od njih je ovaj smrad!
-
- Kontakt:
po svemu sudeci ovaj interviju je izmisljotina,pretrazio sam sve hrvatske portale i nema rijeci otome,ocito je ovo jedna izmisljotina iz pera poznatog hrvatskog novinara tomislava zidaka,koji je ako se sjecate kad je ciro blazevic trebao preuzeti repku,rekao,kako ce bit popljuvan na bascarsiji nakon jednog poraza i dasu bosanci narod sa najruznim obicajima,poslje toga nakon uspjeha cire pisao je usuprlativima o nasoj repci,uglavnom rjec je o manipulatoru velikom,tako da ocekujem demantiji od seada uskoro,,a ako slucajno ovo bude istina onda je ovdje sve jasno,mali je novi vatreni.emir79 je napisao/la:Intervju koji je objavila **** je LAZ,a koji je kao prepiska sa jutarnji.hr.
Ovo mi miriše na priču o Damiru Mulaomeroviću. Nakon što je srcem odigrao za HR, eto, u starosti, sa žaljenjem konstatuje da mu je u karijeri samo falio nastup za domovinu BiH. Tako će i ovaj klinac, nakon što nas odbije,u 40. godini reći,eto ja htio da igram ali ne zvaše me ovi iz saveza. Trebamo se posvetiti najrpije ovoj djeci koja su talenti a žele da igraju za BiH a ovaj muslić/bosanec iz zagreba nek igra za zimbabve ako želi.
Ne seri!Batko je napisao/la:Ovo je za nas bila situacija u kojoj nismo mogli dobiti ništa!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Principatus
- Kontakt:
14:45 04.11.2012
"Veoma sam iznenadjen clankom i demantujem takozvane negativne izjave sa moje strane vezane za nastup moga sina za U21 BiH.", objasnio je vidno uzbudjen Sejad Halilovic.
"Veoma sam iznenadjen clankom i demantujem takozvane negativne izjave sa moje strane vezane za nastup moga sina za U21 BiH.", objasnio je vidno uzbudjen Sejad Halilovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Upravo tako, da se opravdaju selu svale na SavezKumar je napisao/la:Ovo mi miriše na priču o Damiru Mulaomeroviću. Nakon što je srcem odigrao za HR, eto, u starosti, sa žaljenjem konstatuje da mu je u karijeri samo falio nastup za domovinu BiH. Tako će i ovaj klinac, nakon što nas odbije,u 40. godini reći,eto ja htio da igram ali ne zvaše me ovi iz saveza. Trebamo se posvetiti najrpije ovoj djeci koja su talenti a žele da igraju za BiH a ovaj muslić/bosanec iz zagreba nek igra za zimbabve ako želi.
Ovo je vec bomba. Daj vise prestanite izmisljati neke izjave, samo dzaba pravite tenzije.Principatus je napisao/la:14:45 04.11.2012
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
100% će novinar napisati "uzbuDJen" 

- gloryhunter
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:Ovo je za nas bila situacija u kojoj nismo mogli dobiti ništa!
ukrali a evo što ti Hrvati misle koja im je domovina vidi na videu..
hahahah realno Hrvati iz BiH Hrvatsku smatraju svojom Domovinom, njih 99%
a što su se povijesnim okolnostima našli iza umjetne granice to je druga stvar...
a realno BiH reprezentacija je Bošnjačka reprezentacija uz pokoji izuzetak al toga je u svim reprezentacijama...
uvjek će Hrvat iz Mostara, Čapljine, Tomislavgrada igrat prije za Hrvatsku..
nemojte se sad ljutit al to je tako...ne možeš ukrast nešto što je tvoje
al Halilović je drugačiji primjer, pošto je Bosanac po roditelju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.