FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2014, 18:10

ko misli da će od njegovih 20 KM neko otići na meso i muziku, neka ih ne daje i mirna bosna. sve je na dobrovoljnoj bazi.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 05 avg 2014, 18:13

@zaboljisportBiH
Nadalje, amaterski ugovor sa FK "Željezničar" potpisao je i mladi igrač Josip Grebenar (13.12.1995.) Amaterski ugovor važi do 31.07.2015. godine.
Igračima "Željezničara" želimo puno uspjeha u nastupima za naš premijerligaški klub.

@Buu
Brate,ti ako nevjerujes upravi tvoja stvar.Jedino naša uprava direktno izlazi s ciframa u javnost(lupam kad je uprava kod komšija objavila nesto za lovu,tana i ostale,kad je bilo koja rekla direktno koliko su cijene prenosa,reklama i koliko zarade za tekmu..NIKAD)..I sad govoris prema navijacuma nisu izasli u susret..a pustaju sa godisnjim i na kup tekme a nemoraju ;)
Ti ako mislis da ce uzimati sada neko pare kada su nam svima rekli ciljeve sezone,a to su Vracanje DUGA I MLADI IGRACI...Zasad se postuje sve,mladi su nam nosioci igre a vodi se racuna i o dugu..Znaci tek na zimu ce ili za 3 mjeseca izaci ovo sa dugovima pa cemo vidjet na cemu smo..
I ako imas clansku mozes postaviti upravi pitanje svaka 3 mjeseca pa pitaj ako te zanima nesto..
Tvoj izbor,ja imam proslogodisnju clansku i obnovicu je,a sezonsku ne uzimam jer pojedinacnom kartom ostavim vise love klubua i lakse skupit svake dvije hefte nego keširat sad kad je ljeto ;)
Mislim svak ima svoje ali nemoj pozivati druge ako ti neces..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2014, 18:24

Hoce li moci igrati Varea i Baša protiv Širokog,jesu sredili vise te papire.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 avg 2014, 18:27

Pitaj sutra kad ti dodje silver ili gold jesu li ispostovani. I strašan popust su dali, dignes cijenu sa 50 na 80 KM za jug i sa članarinom ti je spusti opet na 50 KM(članarina 20 KM). Bas fino. Gore sam napisao ne obecaj nešto sto ne možeš održati/ispuniti. Nemoj lagati vlastite navijače.
I pusti se Amarove price ko nije u stanju izdvojit 20 KM nek se puca.
Pa samo na ovom forumu jedva ćeš naci jednu osobu koja ne ostavi stotine maraka godišnje samo u klub.
NO PYRO NO PARTY

asko75

Post Postao/la asko75 » 05 avg 2014, 18:29

Kasno ova utakmica braćo draga još nedelja u 8,30 kako tako pa najbolje u 19,00 vrijeme do 9 se završi i kući gdje ću ja u pola 11 izać sa stadion i kad kući, baš glupost.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 avg 2014, 18:31

asko75 je napisao/la:Kasno ova utakmica braćo draga još nedelja u 8,30 kako tako pa najbolje u 19,00 vrijeme do 9 se završi i kući gdje ću ja u pola 11 izać sa stadion i kad kući, baš glupost.
Stvarno, trebao bi te nego za rucicu povesti :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 avg 2014, 18:32

mukitmovac je napisao/la:
asko75 je napisao/la:Kasno ova utakmica braćo draga još nedelja u 8,30 kako tako pa najbolje u 19,00 vrijeme do 9 se završi i kući gdje ću ja u pola 11 izać sa stadion i kad kući, baš glupost.
:lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 avg 2014, 18:34

Jel tv prenosi diktiraju satnicu tacnije ovu sa sirokim ?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 avg 2014, 18:36

a sto nema polugodisnje ? kao proslu sezonu za clanove ..vise bi raje uzelo
Željeznicar za život cijeli !

asko75

Post Postao/la asko75 » 05 avg 2014, 18:38

ma ne, ali baš kasno valja ustat ujutro na poso neću doć do ponoći kući , ne mogu shvatit onako u 19,00 poluvrijeme čak može bez reflektora, za drugo uključit ma sve urađno kako valja-

Meni nije jasno šta smo mi postigli sa ovim saopštenjem, ništa ne možemo promjeniti i samo zalud blebetanja stvarno ne razumijem zašto je ovo i trebalo, pa da su imali hrabrosti trebali su osporiti to i ne dozvoliti prenos i ulazak na stadion to ti niko ne može natredit, znači sve mogu da kosriste od našeg kluba i grb za tu cifru.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 05 avg 2014, 18:39

Ne bi bilo lose na posudbu poslati nekog od juniora...takodjer ovi mladi momci moraju imati strpljenja i trenirati i nametati se adzemu...ne treba odmah ocekivati da ulete medju prvih 11...bajic je primjer ,momak bio strpljiv,trenirao,jednu sezonu dobivao priliku sa klupe...alibasic nije imao strpljenja i neka sada igra u zvijezdi...i momci prave greske kada odmah idu vani igrati,gledam hidic potpisao za turbinu..

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 05 avg 2014, 18:41

pocelo je :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 avg 2014, 18:41

I ultra, mega, giga talenat Ramic u Turbini :D
Liverpool !

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 05 avg 2014, 18:52

Southboy je napisao/la:
@Buu
Brate,ti ako nevjerujes upravi tvoja stvar.Jedino naša uprava direktno izlazi s ciframa u javnost(lupam kad je uprava kod komšija objavila nesto za lovu,tana i ostale,kad je bilo koja rekla direktno koliko su cijene prenosa,reklama i koliko zarade za tekmu..NIKAD)..I sad govoris prema navijacuma nisu izasli u susret..a pustaju sa godisnjim i na kup tekme a nemoraju ;)
Ti ako mislis da ce uzimati sada neko pare kada su nam svima rekli ciljeve sezone,a to su Vracanje DUGA I MLADI IGRACI...Zasad se postuje sve,mladi su nam nosioci igre a vodi se racuna i o dugu..Znaci tek na zimu ce ili za 3 mjeseca izaci ovo sa dugovima pa cemo vidjet na cemu smo..
I ako imas clansku mozes postaviti upravi pitanje svaka 3 mjeseca pa pitaj ako te zanima nesto..
Tvoj izbor,ja imam proslogodisnju clansku i obnovicu je,a sezonsku ne uzimam jer pojedinacnom kartom ostavim vise love klubua i lakse skupit svake dvije hefte nego keširat sad kad je ljeto ;)
Mislim svak ima svoje ali nemoj pozivati druge ako ti neces..
Oni ako vraćaju dug kako i stalno pricaju njima nije problem to i dokazati.
Prošle sezone su izašli jednom u susret za kup pa su zajebali i nisu vise nikad.
Sastav me puno i ne zanima, igra ko igra. Bolji ne možemo imati od ovog(ali možeš fizičku spremu bolju imat, ali o tome nekad drugi put).Igraci i Adzem imaju moju podršku.
Nikog ja ninasto ne pozivam, ko može neka kupi/uclani/pomogne. Ali neke stvari se moraju znati, vrijeme je da se ljudi uozbilje i ozbiljno počnu razmišljati o vlastitim navijačima. Možda onda i bude vise od 2000 na tribinama.
NO PYRO NO PARTY

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 05 avg 2014, 18:59

Da se interesi kluba moraju štititi unatoč nepovolljnom pravnom položaju i maltene vazalskom odnosu naspram fs BiH je jasno svima.Vjerovatno moramo "dati"određen broj prenosa ali ovo je previše.Možda je rješenje da se prenose sve gostujuće utakmice i Želje I Sarajeva.Na taj način bi i bila povećana gledanost zbog najvećeg broja potencijalnih gledalaca kako u Sarajevu tako i u cijeloj zemlji.Oba ova kluba sa vjerovatno najvećim brojem navijača bi štitila svoje poslovne interese a gledanost bi bila povećana.Samim tim i opravdanost za markenting i sl.Poznato je da su oba ova kluba mamac u svim sredinama i za posjetu a samim tim i za opravdanje sponzorskih ulaganja.Sličnu formula se može npr primjeniti kako na Široki tako i na Zrinjski.Uvjeren sam i da će više gledalaca polučiti tv gostovanje br Borca u npr Zvorniku jer bi time uspjeli dobiti gledaoce i iz drugog entiteta na državnoj tv.Pritom bi naravno Borac kao veći klub bio u povolljnijoj poziciji jer mu domaće tv predstave ne bi otkidale zaradu na prodatim kartama..Kažem možda je moguća takva tv šema kojom bi se pratila gostovanja ovih značajnijih klubova.
Ako ništa ne bilo muke sa štopanjima.streamovima,konekcijama i sl

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2014, 19:14

Cijene godisnjih su stvarno vic pravi,pa imal' iko mozga u toj upravi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 avg 2014, 19:20

E-mail: [email protected]

Saljite im email i trazite odgovor na pitanje kako se novac djeli jednako svima kada svi nedoprinose isto?

Drago mi je da se izaslo ovako javno od strane kluba.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2014, 19:42

na programu arenasport pise da je utakmica u subotu u 19h :eh:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 avg 2014, 19:45

Kevin je napisao/la:na programu arenasport pise da je utakmica u subotu u 19h :eh:
Pa ti kralju dodji u subotu :lol:
Liverpool !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2014, 19:54

Kevin je napisao/la:na programu arenasport pise da je utakmica u subotu u 19h :eh:
Pa ti kralju dodji u subotu :lol:
ne vidim što je smiješno :hmmmmm:
kao prvo ja sam iz širokog, a kao drugo znamo da u dosta slučajeva tv diktira termin tako da...
samo sam ukazao na to da je an programu drugi termin :think:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 56 gostiju.