FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2014, 13:03

deno_TM87 je napisao/la:Cijene pojedinačnih karata za utakmicu 2. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega

JUG: 6 KM (za članove 4 KM)
SJEVER: 10 KM (za članove 8 KM)
Zapad zona F, G i H: 20 KM
Zapad zona K, L, M i N: 15 KM
Amara uvijek podrzavam ali sto se tice ovih karti se ne slazem pogotovo u ovoj sezoni gdje navijaci mogu imati veliku ulogu ali eto

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 avg 2014, 13:04

likusa je napisao/la:Cijene pojedinačnih karata za utakmicu 2. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega

JUG: 6 KM (za članove 4 KM)
SJEVER: 10 KM (za članove 8 KM)
Zapad zona F, G i H: 20 KM
Zapad zona K, L, M i N: 15 KM

:thumbup:
Odličan potez uprave! :clap:

Ma ja bih još podigao cijene ulaznica a drastično ih spustio za članove kluba, jer prihodi od članskih su "čiste" pare tj. skoro da nema nikakvih rashoda a i dolaze taman pred početak sezone kad su najpotrebnije. Time bih povećao broj članova a samim tim i prihode od članskih (jer bi tada svi kupovali članske). Tako bi udovoljio onim najvjernijim koji bi bili (kako i trebaju biti) privilegovani time što su članovi kluba jer bi im cijene ulaznica bile duplo manje. Recimo ...

JUG 10 KM (za članove 5 KM)
Sjever 20 KM (za članove 10 KM)
Zapad 50 KM (za članove 20 KM)

Sigurno bi imali minimalno 5 - 10.000 članova svake godine, što je 100 - 200.000 KM pred početak sezone samo od članskih, a nebi ništa gubili.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2014, 13:12

Haha
Ma hajde kad može u Engleskoj biti 40 funti ulaznica sto ne i kod nas.
NO PYRO NO PARTY

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 avg 2014, 13:14

Ovaj Adviser nije normalan, čuj za Jug da neko daje 10KM a ne može se ni popišati kako treba a da ne gleda hoće li ga kakva tarantula, crna mamba ili otrovnica kakva ujesti
Ja te volim, volim Željo..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 avg 2014, 13:16

Evo Koldzo ulozi sredstva u novi centar, tj oko 2.200.000 KM, a mi bi sa tim parama mogli komonto srusiti onu tribinu zapad, na istom mjesto srediti sve pratece objekte (mislim prvenstveno na svlacionice i sve drugo sto uefa trazi), ostaviti prostor za gradnju zapada kada dodu bolja vremena, a to sve mozemo za 1.000.000 KM, a ostatak usmjeriti na istocnu stranu koja bi mogla biti kao na stadionu Mlade, gdje je Siroki nedavno igrao.

Zato, zajebeti te price kako ce opcina, kanton ili neki treci nivo vlasti praviti Zelji stadion. Vidimo da se moze, ali ocigledno nije stranka dala zeleno svijetlo za to...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 avg 2014, 13:17

gio10 je napisao/la:Ovaj Adviser nije normalan, čuj za Jug da neko daje 10KM a ne može se ni popišati kako treba a da ne gleda hoće li ga kakva tarantula, crna mamba ili otrovnica kakva ujesti
a to sto prvo moras skociti da bi usao je druga prica :rol: :rol: :rol:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 06 avg 2014, 13:24

Kakvi su uslovi na stadionima trebalo bi da nama još oni plate da dođemo....
Čuj 10KM Jug.... :rol: :rol: :rol:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 avg 2014, 13:27

CARSON je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Ovaj Adviser nije normalan, čuj za Jug da neko daje 10KM a ne može se ni popišati kako treba a da ne gleda hoće li ga kakva tarantula, crna mamba ili otrovnica kakva ujesti
a to sto prvo moras skociti da bi usao je druga prica :rol: :rol: :rol:
Vi očito ne kontate poentu! Cilj je raji dati dobar razlog da se učlane, čiste pare klubu, to je cilj. Vjerujte, tada bi ih kupovali i oni koji ponekad dođu na utakmice. Ali ovdje definitivno ne treba ništa pisati ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 06 avg 2014, 13:36

Kad se treba pričati onda su svi jaki na riječima. Mi ćemo stadion napraviti, moramo stati uz Želju sad smo najpotrebniji... bla bla bla bla bla. Eh sad kad treba da se djeluje sad nas i crne mambe napadaju, nekima se ukazuju tarantule, neko mora ovo ili ono i truju ovdje ljude svojim pripremljenim tekstovima.

Cijena polugodišnje karte u sezoni 2008/2009 je bila 25KM, ako neko ne vjeruje skenirat ću da se uvjeri. Cijena iste te polugodišnje u sezoni 2006/2007 je bila 20KM. Koliko su cijene svega ostalog skočile u ovih 6 ili 8 godina??? Koliko od vas ovdje puši i na dnevnoj bazi da 3,50KM za otrov? Koliko su te cigare bile prije 8 godina??? I naravno nije vam problem dati za taj otrov duplo više novca u odnosu na period od prije 8 godina? Nije problem dati na ovisnost zvana kocka i stotine maraka mjesečno? Dakle, cijena godišnje karte je ostala na istom nivou od prije 6 godina, a cijena svega ostalog je otišla u tri lijepe, otišli su i troškovi kluba pa je opet karta na istom nivou. Nije problem jer ste ovisni o tome i bez toga nemožete.

Ja sam ovisan o Želji i nije mi puno da je 100KM godišnja karta. Ja na utakmicama ne gledam mane stadiona, hebe me se najiskrenije, čak šta više najrahatniji sam bio kad ni stolice nismo imali. Ja na utakmice dolazim da vidim svog Želju i da dobijem dozu nečega o čemu sam ja ovisan! Na kraju krajeva cijele godine se može odvajati za ovu godišnju, ako planiraš da je kupiš. Ako tako razgodiš ispada da za svoju ljubav treba da daš 0,17KM dnevno...hmmm puno majku mu!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 06 avg 2014, 13:42

Avanes je napisao/la:Kad se treba pričati onda su svi jaki na riječima. Mi ćemo stadion napraviti, moramo stati uz Želju sad smo najpotrebniji... bla bla bla bla bla. Eh sad kad treba da se djeluje sad nas i crne mambe napadaju, nekima se ukazuju tarantule, neko mora ovo ili ono i truju ovdje ljude svojim pripremljenim tekstovima.

Cijena polugodišnje karte u sezoni 2008/2009 je bila 25KM, ako neko ne vjeruje skenirat ću da se uvjeri. Cijena iste te polugodišnje u sezoni 2006/2007 je bila 20KM. Koliko su cijene svega ostalog skočile u ovih 6 ili 8 godina??? Koliko od vas ovdje puši i na dnevnoj bazi da 3,50KM za otrov? Koliko su te cigare bile prije 8 godina??? I naravno nije vam problem dati za taj otrov duplo više novca u odnosu na period od prije 8 godina? Nije problem dati na ovisnost zvana kocka i stotine maraka mjesečno? Dakle, cijena godišnje karte je ostala na istom nivou od prije 6 godina, a cijena svega ostalog je otišla u tri lijepe, otišli su i troškovi kluba pa je opet karta na istom nivou. Nije problem jer ste ovisni o tome i bez toga nemožete.

Ja sam ovisan o Želji i nije mi puno da je 100KM godišnja karta. Ja na utakmicama ne gledam mane stadiona, hebe me se najiskrenije, čak šta više najrahatniji sam bio kad ni stolice nismo imali. Ja na utakmice dolazim da vidim svog Želju i da dobijem dozu nečega o čemu sam ja ovisan! Na kraju krajeva cijele godine se može odvajati za ovu godišnju, ako planiraš da je kupiš. Ako tako razgodiš ispada da za svoju ljubav treba da daš 0,17KM dnevno...hmmm puno majku mu!
Bravo majstore. Svi su spremni da pomognu dok je na forumu, kad se treba preći na djela onda 0,17 KM dnevno je puno. 3,5 KM za cigare dnevno nije puno. Bruka i sramota oko čega se raspravlja ovdje.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 avg 2014, 13:49

DzoleZeljo je napisao/la:Evo Koldzo ulozi sredstva u novi centar, tj oko 2.200.000 KM, a mi bi sa tim parama mogli komonto srusiti onu tribinu zapad, na istom mjesto srediti sve pratece objekte (mislim prvenstveno na svlacionice i sve drugo sto uefa trazi), ostaviti prostor za gradnju zapada kada dodu bolja vremena, a to sve mozemo za 1.000.000 KM, a ostatak usmjeriti na istocnu stranu koja bi mogla biti kao na stadionu Mlade, gdje je Siroki nedavno igrao.

Zato, zajebeti te price kako ce opcina, kanton ili neki treci nivo vlasti praviti Zelji stadion. Vidimo da se moze, ali ocigledno nije stranka dala zeleno svijetlo za to...
on je jedan kreten idiotski, on je dao crveno svjetlo madjarima koji su htjeli napraviti stadion, sto ? jer ga nije bilo u tome naravno :oops:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2014, 13:50

Koliko je prodato godišnji od jutros ?
NO PYRO NO PARTY

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 avg 2014, 13:51

fedeltafrotta je napisao/la: on je jedan kreten idiotski, on je dao crveno svjetlo madjarima koji su htjeli napraviti stadion, sto ? jer ga nije bilo u tome naravno :oops:
stadion i zemljiste je nase, tesko se ko moze ugraditi, meni je krivo sto nismo dali prije 10-tak godina Sirbegovicu da nam istok napravi.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 06 avg 2014, 13:53

Pa valjda stadion nije Koldzin ili od opstine, kako oni mogu zabraniti nekome da renovira svoju kucu :crazy:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 avg 2014, 13:53

Avanes je napisao/la:Kad se treba pričati onda su svi jaki na riječima. Mi ćemo stadion napraviti, moramo stati uz Želju sad smo najpotrebniji... bla bla bla bla bla. Eh sad kad treba da se djeluje sad nas i crne mambe napadaju, nekima se ukazuju tarantule, neko mora ovo ili ono i truju ovdje ljude svojim pripremljenim tekstovima.

Sad sa ovim cijenama pojedinačnih karata meni imaju smisla ove cijene godišnjih. SAd ovo ima smisla. Svi su računali na pojedinačne cijene od prošle godine. Eh sad opet ja mislim da treba uvesti i godišnje za djecu tj za ove junior članske. Nek je njima za jug 20 km, a i z aostale malo smanjiti. Čisto da imaš jednu tribinu gdje je malo povoljnije. Slažem se ja sa svim što si rekao i ponavljam da ima mnogo bezobrazne raje ali sada ima mnogo više raje koja nema nego je to bilo prije 6 godina. Znači jug godišnja malo manje a digao bi ove pojedinačne na 7. Ostalo si sve u pravu. Moram se korigovati jer sam maloprije kritikovao misleći da će cijene pojedinačne biti kao prošle godine.
Često napadam što prerano raja kritikuje a sad sam i ja u ovom segmnentu to uradio.
Još samo da daju da jug može ulaziti i na kup sa godišnjim ekstra bi bilo. Bar po mom mišljenju.

DOk je Koldžo u opštini ne nadajte se ničemu. Valjda ste to skontali. Pogotovo što ni Žuje nema u klubu. Oni su guzni haveri bili.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 avg 2014, 13:56

lafomamone je napisao/la:Pa valjda stadion nije Koldzin ili od opstine, kako oni mogu zabraniti nekome da renovira svoju kucu :crazy:
zato sto sve ide preko opstine, ko ce ti izdati dozvole i ostale stvari
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 06 avg 2014, 13:57

samoposmatram je napisao/la:Letach neznam sta si mislio dokazati sa nekretninom? Znam jedno, a to je da je Zeljo sirot klub, ako neko misli da nije treba da se skoluje. Kad Sam rekao da je Zeljo sirot, to neznaci da ima drugi klub da je bogatiji. Jer Siroki pere novac, a Sarajevo posluje od danas do sutra, nigdje niscim. Aktiva nema nikakvih. Zelju vode skolovani ljudi, i prave dobre poteze. To sto neki to nerazumiju, je stvar njihovog licnog neznanja. Jos nesto nijedna nekretnina u BiH nije blaga vrijedna. Trziste je nikakvo, a 80% je za istrazivanje poreznih organa.
Prijetelju, kako je moguce da nesto nije vrijedno ako ima papire jedan kroz jedan, na atraktivnoj lokaciji, i uz to je procijenjeno na cca 15 miliona maraka. Shvatam sta si htio reci, ali se ocito nisi dobro izrazio.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 avg 2014, 14:14

Nek mi neko od političara kupi člansku i godišnju ulaznicu, odmah ću glasati za njeg, deal ne može biti bolji
Ja te volim, volim Željo..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 avg 2014, 14:32

fedeltafrotta je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Pa valjda stadion nije Koldzin ili od opstine, kako oni mogu zabraniti nekome da renovira svoju kucu :crazy:
Ulozio je pare u dvoranu, tj 7.000.000 KM koliko se tada govorilo (ima podatak u medijima, nisam ja izmislio), a Zelji obecavao kule u gradove. Mislim da se razumijem, ne odlucuje on, vec odlucuje stranka hoce li sredstva biti usmjerena tu i tamo. On je samo onaj koji zastupa stranku, nista vise.

Dok god Zeljo zavisi od stranacki ljudi, mi necemo po pitanju Grbavice niste uraditi, a kako stvari stoje, nece se nista ni raditi ni na Kosevu koji je opet gradski stadion. Sreduju ga samo da prezivi do sljedece godine...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 avg 2014, 14:33

fedeltafrotta je napisao/la:
Ogradu na onoj lokaciji ne mozez postaviti bez urbanisticke i gradjevinske dozvole, a kamo li sta vece.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.