FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gulaš veceras gol i ide potraznja za mladim gruzijcem,bez 3m e nek ne kucaju na vrata
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Peticija da se doticni ukloni s forumaAntikloc je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:24Kako ti je parking glupost,kad parkinga nema i tesko da ce ga biti. Nema mjesta za njega. Ovi unutrasnji radovi se mogu uraditi s parama. Mada opet odkud pare ?!?hazarder je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:54Nekakve su gluposti, VIP parking, čitači i neki qrac za novinare ako me pamćenje služi. Uglavnom nisu milionske investicije.Objektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:51
Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.
A šta nas konkretno koči od CAT 3?
Zenica zakon !!![]()
A od ovih smo jaci igracki,dobro jaci,ako ne prodjemo,do trenera je.
Hvala Morto moj dobriMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:46Izvoli
https://predpredaj.zoznam.sk/en/tickets ... yLCOO_Sf9Q

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Nista prekidam raspravu, svakom svoje misljenje
Neko je gore rekao da je najvece pojacanje odlazak Penarande, to se slazem, ali samo zato sto je lose uticao na Renana. Ne mislim da je los igrac, ali bomba za svlacionicu.
Velez i Sarajevo sam poredio do rata, nakon cega je Velez debelo iza, jer mu se sva moc umanjila za 70 posto, i finansijski i svakako drugacije, meni je 50 godina, ja se sjecam svih Velezovih generacija i fudbala kakav su igrali, kao i kod nas, tako da ne vidim uopste beliku razliku i opet stojim iza toga, ali ne mislim dalje u raspravu.
Sretno FKS vcrs, ako uspijemo proci to je nevjerovatna sansa, nevjerovatna, puna podrska Mirvicu, ali da se bogdo dovelo barem dva igraca po Zekicevom izboru.
Neko je gore rekao da je najvece pojacanje odlazak Penarande, to se slazem, ali samo zato sto je lose uticao na Renana. Ne mislim da je los igrac, ali bomba za svlacionicu.
Velez i Sarajevo sam poredio do rata, nakon cega je Velez debelo iza, jer mu se sva moc umanjila za 70 posto, i finansijski i svakako drugacije, meni je 50 godina, ja se sjecam svih Velezovih generacija i fudbala kakav su igrali, kao i kod nas, tako da ne vidim uopste beliku razliku i opet stojim iza toga, ali ne mislim dalje u raspravu.
Sretno FKS vcrs, ako uspijemo proci to je nevjerovatna sansa, nevjerovatna, puna podrska Mirvicu, ali da se bogdo dovelo barem dva igraca po Zekicevom izboru.
jebooo te velezBordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 16:25Nista prekidam raspravu, svakom svoje misljenje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ima li istine da za Renana postoji ponuda iz Španije? Neki klub iz 3. lige, mislim da nema ništa od toga te da je šuplja ali opet možda neko zna više.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pozzz
Zna li iko ko će da prenosi utakmicu
Na kojoj tv bi se mogla gledat
Hvala
Zna li iko ko će da prenosi utakmicu
Na kojoj tv bi se mogla gledat
Hvala
Drzim fige da nece komentarisati onaj smor od komentatora, inace cu gledati bez tona.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Jel u ponedeljak ovaj zrijeb za playoff?
Ako Vam se ne slusa Ploco, ima i Slovacki kanal koji ce prenositi tekmu. Ja svakako ne koristim mytv, tako da bice stream
U INAT SVIMA
I upisali se jedni drugima u leksikone, razmijenili salvetice, potpisali se jedni drugima na bijele majice uz zajednicki selfie...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koji, trebat ce mi ako slucajno ode na produzetke, a ja od 11 radim nocnu

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Sta ste se sasrali, ide ovo laganih 0-2
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Rockov,
Beganovic,Celik,Jovic,Durakovic
Guli,Bubanja,Dordevic,Kupresak
Kyeremeh,Renan
Nekako mi ovako nesto logicno, 4-4-2 ili 4-4-1-1
Beganovic,Celik,Jovic,Durakovic
Guli,Bubanja,Dordevic,Kupresak
Kyeremeh,Renan
Nekako mi ovako nesto logicno, 4-4-2 ili 4-4-1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.