FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nema nista od gasenja kluba nema sansee da se to desi to necemo dozvoliti mi koji ovaj klub volimo...ovih dana ce udruzenje navijaca ce ponovo pokrenuti svoje udruzenje u kojem ce biti nekoliko ljudi koji ce pokusati sa nase strane da organizuju koliko je to moguc eda se pomogne klub..naranvo nece to biti ljudi koji ce lovu klepat sebi da se razumijemo..pokusat ce se naci neoliko ljudi iz dijaspore koji ce pokusait nesto pokrenuti sa nasim ljudima u svojim drzavama gdje trenutno zive...svako od vas ko ima volju i ako ima nasih ljudi koji su voljni pomoci ako nista neka ti ljudi zovu na broj tel i doniraju tu 1km i to je uhar...zasto nebi organicovali i crveno crne noci?..od ljudi koji ce ciniti udruzenje sam zamoljen da na podrucju USA pokusam nesto tako organizovati i skupiti nas narod sa kim bi pokusali organizovati nesto ovako i svu zaradu od prodatih ulaznica bi mogli uplatiti nasem voljenom klubu..sad je utakmica BiH-Mexico pa ce biti dosta naseg naroda iz TZ , tako da ko bude tu pokusat cemo se nesto dogovoriti po tom pitanju oko organizacija crveno crnih noci u gradovima po USA...zasto ne, pa i RA pravi u Chicagu crvenu noc na kojoj nisu bili samo navijaci Veleza vec i drugih ekipa, pa licno i ja...vjerujem da bi tako dosli i na nase crveno crne noci kako bi nam koliko toliko pomogli...nadam se da ce se malo dijaspora ukljuciti u ovo ebiga , jer nasoj Slobodi treba pomoc i ako je zaista volimo potrudit cemo se da budemo jedni od onih koji ce prvi dati doprinos u spasavanju nase svetinje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dajte ljudi organizuj te se malo,nedajte Slobodu.Malo mi je nezahvalno pricati kao Velezovcu( znam da nas svi poprijeko gledaju iz TZ)ali vjerujte da nam je svima zao Slobode(da su se navijaci pitali ne bi do ovoga doslo)To za te crveno-crne noci je dobra stvar,malo se raja zabavi i skupi se nesto love za klub.Prvi cu podrzati tako nesto i dati prilog za Slobodu ako bude nesto tako tu oko mene(i ja sam u USA),a isto tako i kad mi pravimo Crvene veceri za pomoc Velezu dodje dosta raje i iz drugih krajeva(pa i iz TZ).Malo se trznite svi oko Slobode jer u zadnjih par godina svi su digli ruke od Slobode pa i navijaci(osim zadnje dvije domace utakmice),tribine su vam stalno bile prazne.Morate se dici i pomoci Slobodi sada kada najvise treba pomoc,evo da dam, primjer.Recimo kad je Velez igrao u Federalnoj Ligi na nekoliko domacih utakmica je imao vise navijaca na tribinama nego na svim utakmicama PL zajedno(tog vikenda)SaltCityAttack je napisao/la:nema nista od gasenja kluba nema sansee da se to desi to necemo dozvoliti mi koji ovaj klub volimo...ovih dana ce udruzenje navijaca ce ponovo pokrenuti svoje udruzenje u kojem ce biti nekoliko ljudi koji ce pokusati sa nase strane da organizuju koliko je to moguc eda se pomogne klub..naranvo nece to biti ljudi koji ce lovu klepat sebi da se razumijemo..pokusat ce se naci neoliko ljudi iz dijaspore koji ce pokusait nesto pokrenuti sa nasim ljudima u svojim drzavama gdje trenutno zive...svako od vas ko ima volju i ako ima nasih ljudi koji su voljni pomoci ako nista neka ti ljudi zovu na broj tel i doniraju tu 1km i to je uhar...zasto nebi organicovali i crveno crne noci?..od ljudi koji ce ciniti udruzenje sam zamoljen da na podrucju USA pokusam nesto tako organizovati i skupiti nas narod sa kim bi pokusali organizovati nesto ovako i svu zaradu od prodatih ulaznica bi mogli uplatiti nasem voljenom klubu..sad je utakmica BiH-Mexico pa ce biti dosta naseg naroda iz TZ , tako da ko bude tu pokusat cemo se nesto dogovoriti po tom pitanju oko organizacija crveno crnih noci u gradovima po USA...zasto ne, pa i RA pravi u Chicagu crvenu noc na kojoj nisu bili samo navijaci Veleza vec i drugih ekipa, pa licno i ja...vjerujem da bi tako dosli i na nase crveno crne noci kako bi nam koliko toliko pomogli...nadam se da ce se malo dijaspora ukljuciti u ovo ebiga , jer nasoj Slobodi treba pomoc i ako je zaista volimo potrudit cemo se da budemo jedni od onih koji ce prvi dati doprinos u spasavanju nase svetinje

Zelim srecu Slobodi i iduce godine da je opet vidimo u PL gdje joj je i mjesto kao BH velikana(ovo iskreno mislim i nikome se ne uvlacim,da ne bi slucajno pomislili)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma daleko od toga da ja mogu nekog objektivnog navijaca gledati preko oka zbog toga..pa malo je ko od vas to pozelio da se desi i to ste pokazali kad ste blokirali prostorije kluba i protestovali...ali nije to vise ni bitno vec smo prevazili to, jer ispali smo iz lige i necemo se vracati vise na teme, jer onda dodju ljudi i jendo te isto ponavljaju po citav dan 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Danas da vidimo kako ce komitet registrovati 30.kolo. Valjda ce dati i neko obrazlozenje. Uostalom ne nadam se ni 0,0000000001% da su uopste raspravljali o kolu, niti bilo sta istrazivali.
I osim ako se ne desi kakvo cudo, odlazimo ponosno u FL.
Opet ce me sada napasti sto spominjem legendu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Još jedan sex i nasta ludnica i opet u ligi ti se ostalaProbisvjet je napisao/la:Danas da vidimo kako ce komitet registrovati 30.kolo. Valjda ce dati i neko obrazlozenje. Uostalom ne nadam se ni 0,0000000001% da su uopste raspravljali o kolu, niti bilo sta istrazivali.

jedan savjet: pustite se kukanja okrenite se sebi, rastjerajte nesposobnu upravu i pojedince koji vas koče. dovedite kvalitetne ljude koji hoče da rade u upravi i onda napravite jaku Slobodu. da budete nešto kao Borac danas a ne da propatnete skorz
nemoj zahebavat,Bistrik je napisao/la:jedan savjet: pustite se kukanja okrenite se sebi, rastjerajte nesposobnu upravu i pojedince koji vas koče. dovedite kvalitetne ljude koji hoče da rade u upravi i onda napravite jaku Slobodu. da budete nešto kao Borac danas a ne da propatnete skorz

Hahahahaha,baš,evo već se 250-300 Fukara skupilo ispred stadiona da rastjera gamadseven je napisao/la:nemoj zahebavat,Bistrik je napisao/la:jedan savjet: pustite se kukanja okrenite se sebi, rastjerajte nesposobnu upravu i pojedince koji vas koče. dovedite kvalitetne ljude koji hoče da rade u upravi i onda napravite jaku Slobodu. da budete nešto kao Borac danas a ne da propatnete skorz![]()
vidiš niko to nije ni pomislio da bi trebalo, da nebi tebe propade Sloboda

pa eto nek ste vi pametni pa igrajete prvu ligu federacije još ste u teškom minusu pa kad počnete vračati dugove ispast čete i u knatonalnu ligu. ali eto ako vama valja uprava sa kojom ste se godinama borili samo da neispadne i sada vas doveli u niži rang takmičenja onda je sve uredu.Tuzla950 je napisao/la:Hahahahaha,baš,evo već se 250-300 Fukara skupilo ispred stadiona da rastjera gamadseven je napisao/la:nemoj zahebavat,Bistrik je napisao/la:jedan savjet: pustite se kukanja okrenite se sebi, rastjerajte nesposobnu upravu i pojedince koji vas koče. dovedite kvalitetne ljude koji hoče da rade u upravi i onda napravite jaku Slobodu. da budete nešto kao Borac danas a ne da propatnete skorz![]()
vidiš niko to nije ni pomislio da bi trebalo, da nebi tebe propade Sloboda
![]()
dobro bi bilo da Bistrik upotrijebi svoje ekspertsko znanje u stabilizaciji stanja i vraćanje dugova u FK Sarajevo
, kome ba valja uprava čovječe, o čemu ti pričaš, misliš da nekolicina navijača Slobode može nešta učiniti i promijeniti, izvini nemam ništa protiv tebe ali mi je dopizdilo čitati milioniti post o tome kako je Sloboda sama sebi kriva i da treba promijeniti upravu, istjerati lopove itd. mislim otkrivate toplu vodu

mi sa dugovima se borimo za Europu. evo ova nova uprava polagano vrača dugove i radi svojoj posao kako treba za sada. a šta vaša radi? ništa godinama to ja hoču da kažem. a ti više voliš teorije da su Željo i Velež pustili GOŠKu i Leotaru nego što voliš priznati da ste previše utakmica izgubili plus nikakav pristup igre protiv Slavije. izvini ali ja više vjerujem argumentima ovim drugim nego tim tvojim o namještanju.seven je napisao/la:dobro bi bilo da Bistrik upotrijebi svoje ekspertsko znanje u stabilizaciji stanja i vraćanje dugova u FK Sarajevo, kome ba valja uprava čovječe, o čemu ti pričaš, misliš da nekolicina navijača Slobode može nešta učiniti i promijeniti, izvini nemam ništa protiv tebe ali mi je dopizdilo čitati milioniti post o tome kako je Sloboda sama sebi kriva i da treba promijeniti upravu, istjerati lopove itd. mislim otkrivate toplu vodu
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema tu teorija, sve je jasno kao dan! Ti vjeruj argumentima, to je odlicno ako si tako odlucio!Bistrik je napisao/la:mi sa dugovima se borimo za Europu. evo ova nova uprava polagano vrača dugove i radi svojoj posao kako treba za sada. a šta vaša radi? ništa godinama to ja hoču da kažem. a ti više voliš teorije da su Željo i Velež pustili GOŠKu i Leotaru nego što voliš priznati da ste previše utakmica izgubili plus nikakav pristup igre protiv Slavije. izvini ali ja više vjerujem argumentima ovim drugim nego tim tvojim o namještanju.seven je napisao/la:dobro bi bilo da Bistrik upotrijebi svoje ekspertsko znanje u stabilizaciji stanja i vraćanje dugova u FK Sarajevo, kome ba valja uprava čovječe, o čemu ti pričaš, misliš da nekolicina navijača Slobode može nešta učiniti i promijeniti, izvini nemam ništa protiv tebe ali mi je dopizdilo čitati milioniti post o tome kako je Sloboda sama sebi kriva i da treba promijeniti upravu, istjerati lopove itd. mislim otkrivate toplu vodu

Sto se tice dugova, mi smo rijesili da vratimo dugove, kad tad!
Osim ako nas ne ugase, a nadam se da nece.
- Probisvjet
- Kontakt:
Čas početka utakmice
Član 22.
Čas početka utakmice stalnih takmičenja određuju organi koji rukovode takmičenjem, vodeći računa o mjesnim i vremenskim prilikama.
Neregularnost i lažiranje utakmice
Član 77.
Kada se od strane nadležnog disciplinskog organa utvrdi da su oba kluba lažirala utakmicu, utakmica će biti registrovati kao odigrana, postojeći rezultat se neće priznati, a osvojeni bodovi i postignuti golovi neće se unijetu u tabelu.
Ukoliko lažiranje izvrši jedan klub, a to se utvrdi u odgovarajućem postupku, utakmica će se registrovati rezultatom 3:0 (par-forfe) za protivnički klub.
Ukoliko lažiranje izvrši treći klub, utakmica će se poništiti i odrediti ponovno odigravanje.
Član 22.
Čas početka utakmice stalnih takmičenja određuju organi koji rukovode takmičenjem, vodeći računa o mjesnim i vremenskim prilikama.
Neregularnost i lažiranje utakmice
Član 77.
Kada se od strane nadležnog disciplinskog organa utvrdi da su oba kluba lažirala utakmicu, utakmica će biti registrovati kao odigrana, postojeći rezultat se neće priznati, a osvojeni bodovi i postignuti golovi neće se unijetu u tabelu.
Ukoliko lažiranje izvrši jedan klub, a to se utvrdi u odgovarajućem postupku, utakmica će se registrovati rezultatom 3:0 (par-forfe) za protivnički klub.
Ukoliko lažiranje izvrši treći klub, utakmica će se poništiti i odrediti ponovno odigravanje.
Takmičarska komisija registrovala 30. kolo postignutim rezultatima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Da li je neko mozda i mislio da ce se povesti istraga.
Hoce al' u qurcu, kada je neko u BiH protiv svoga poveo istragu? Ima li i jedan primjer? Znaci ne ponistavanje, nego samo istragu?! Jest al' u qurcu.
Za ove tamo je prvenstvo regularno, jer nije bilo druge opcije!
Ono obrazlozenje je veoma inteligentno sroceno.
Tuzacli su u posljednjem kolu s 2:0 poraženi od Slavije u Lukavici, a nedostajao im je samo jedan gol da ostanu u ligi. Inače, GOŠK je u Vrapčićima u posljednjih deset minuta stigao do preokreta, a veliko je čudo kako je moguće da šampion tako lako padne na Policama u Trebinju,
U obrazloženju odluke stoji da službena lica nisu ništa zapazila neregularno, odnosno u svojim izvještajima nisu naveli ništa oko neregularnosti utakmica.
Nije bilo kasnjenja utakmice, znaci to je dozvoljeno.
Sluzbeno lice moralo je navesti da je preksen bas ovaj clan. Zbog koga i zbog cega nije evidentiran pitajte "nikoga"!
Čas početka utakmice
Član 22.

Hoce al' u qurcu, kada je neko u BiH protiv svoga poveo istragu? Ima li i jedan primjer? Znaci ne ponistavanje, nego samo istragu?! Jest al' u qurcu.
Za ove tamo je prvenstvo regularno, jer nije bilo druge opcije!
Ono obrazlozenje je veoma inteligentno sroceno.
Tuzacli su u posljednjem kolu s 2:0 poraženi od Slavije u Lukavici, a nedostajao im je samo jedan gol da ostanu u ligi. Inače, GOŠK je u Vrapčićima u posljednjih deset minuta stigao do preokreta, a veliko je čudo kako je moguće da šampion tako lako padne na Policama u Trebinju,
U obrazloženju odluke stoji da službena lica nisu ništa zapazila neregularno, odnosno u svojim izvještajima nisu naveli ništa oko neregularnosti utakmica.

Nije bilo kasnjenja utakmice, znaci to je dozvoljeno.
Sluzbeno lice moralo je navesti da je preksen bas ovaj clan. Zbog koga i zbog cega nije evidentiran pitajte "nikoga"!
Čas početka utakmice
Član 22.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 maj 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Imas li ti ista osim svojih nagadjanja da podrzis tu teoriju? Ako nemas onda je to sve samo prica, koja evo vec neko vrijeme traje i vrti se u krug.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Blagoje Bratić
Puno sreće u FL glavu gore kako ste počeli zna samo jadni Crnkić i ispadanje je sasvim zasluženo i očekivano,ne može se klub voditi na većini sezone amaterskim osnovama i onda pred kraj kao nešto se počelo raditi,i u utakmici sezone ne opucati na gol protivnika,a utakmica života to ne mogu skontati,treba da Šampion i osvajač kupa igra za vas,a vi da šetate po terenu ko kakve babe,i Velež isto vi samo se pojavite na utakmici da kako ne,nema većih mesara na guzove po 1-0 ste pobjeđivali u zadnjim sezonama,a većih mesara i nekorektnog ponašanja na terenu i tribinama nema nigdje,kao da idemo na gostovanje u Beograd tako je kod vas,pa sad polako dobro razmislite o svemu imat ćete vremena.
Zadnja izmjena: Blagoje Bratić, dana/u 28 maj 2012, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hajmo sad opet kukat
po meni OČEKIVANO
Samo se pitam šta bi IvicaMarica uradio da je Željo umjesto Slobode

po meni OČEKIVANO

- Blagoje Bratić
Nije Ivica u takmičarskoj komisiji ima na stranici saveza ko obavlja funkcije u komisijama.Tuzla950 je napisao/la:Hajmo sad opet kukat![]()
po meni OČEKIVANO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.